Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μητρική πλακέτα!

pontios16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως να μη βλέπετε πια το ποστ μου αλλά θα ρωτήσω και αυτό!!! βρήκα 2 Mobo την MSI 965 και την Asus P5k για πείτε πια θα είναι η καλύτερη επιλογή? (20ευρό μου την δίνει)

cpu D830 , Ram 3x kingstom 512-512-1024mb/533mhz, vga Pci-3 8600gt!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι όμως από ότι είδα το P5k δεν δέχεται 533mhz Ram και αυτός μάλλον το έχει δουλέψει πολλά χρόνια! ενώ το 965 δούλεψε μόνο 4 μήνες από ότι μου είπαν!

αυτό είναι το 965

το άλλο δεν το έχω δει από κοντά οπότε δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι!

Δημοσ.

Να σου πω δεν παιρνεις καλυτερα κανενα καινουργιο υπολογιστη.. διοτι αυτον περα του οτι του εχεις βγαλει τα συκωτια... δεν θα τραβήξει για πολυ ακομη!! :-P

Οχι τπτ αλλο να ησυχασουμε και εμεις!! :-P

Δημοσ.

Σουτ γι αυτό είναι το Forum :) για να σας ρωτάμε!!!Αν υποστηρίζει 533μηζ τότε θα το πάρω σήμερα κι όλας! για καινούργιο υπολογιστή λεφτά δεν υπάρχουν :P

οπότε βολευόμαστε με ότι βρούμε :) και από ότι είδα στα suport τις mobo υποστηρίζει και τον 8200-300-400 :D :D

Δημοσ.

Σουτ γι αυτό είναι το Forum :) για να σας ρωτάμε!!!Αν υποστηρίζει 533μηζ τότε θα το πάρω σήμερα κι όλας! για καινούργιο υπολογιστή λεφτά δεν υπάρχουν :P

οπότε βολευόμαστε με ότι βρούμε :) και από ότι είδα στα suport τις mobo υποστηρίζει και τον 8200-300-400 :D :D

Να πας να δουλεψεις ρε... :P

Και το forum δεν είναι για ατομα σαν και του λογου σου!! :P

Δημοσ.

Για εσένα δεν είναι...έχω 296 μνμ και εσυ 3.500 οπότε εσύ τους πρίζεις πιο πολύ εδω :P άντε πες τώρα, θα τις δει τις ΡΑΜ? ναι ή ου? και μπες και κανενα μσν καμια φορα :P

Δημοσ.

Οχι δεν θα την δει!! Αν το ειχες ψαξει λίγο στο google θα εβρισκες ότι ΔΕΝ κανουν οι 533 για την p5k!

To msn το κατηργησα!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...