Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μητρική πλακέτα!

pontios16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είδα όλα αλλά μόνο αυτό έχει λιώσει :/ η cpu είναι μια χαρά!!! όλα είναι καλά! μόνο αυτό κάηκε :P θα το βάλω σε λίγο μπρος το μηχάνημα :P (βρέχει και έξω οπότε δεν κινδυνεύω για φωτιά χαχαχα)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπών πάω να το συνδέσω :P ..... εσείς αναμένεται στο ακουστικό σας!

Λοοοολ.... παίρνει ρεύμα το μηχάνημα αλλά δεν ανοίγει η οθόνη :P μάλλον όπως είπατε αυτό σταματάει τη κυκλοφορία του ρεύματος!... οπότε πάμε για μητρική και cpu από ότι βλέπω!!! για να ακούσω γνώμες για φθηνές λύσεις!!! Α και ράμ θα χρειαστώ λογικά! καρτα γραφικών έχω την 8600gt (αλλά είμαι μια χαρά και με αυτήν!!! αν και είμαι λάτρεις τον γραφικών και 1080p ταινιών!)

Δημοσ.

Για να σου προτινουμε ομως πρεπει να ξερουμε ακριβως τι εχεις πανω. Το 3 σκληρους δεν λεει τπτ γιατι μπορει να μην μπενουν στην μητρικη που θα σου προτινουμε. Επσης εκτος απο την συνδεση των σκληρων θα μας πεις αν εχεις τπτ pci πανω. Ποια θα ειναι η χρηση του πσ? Για λιγοτερα λευτα, και μελλον σε αναβαθμιση προτινω ΑΜΔ φενομ 2 4πυρινο, Αμ3 μητρικη, ραμ και αν παιζεις παιχνιδια μια 6850

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών δε θα αλλάξω τώρα, pci-e είναι!από hdd μόνο έναν έχω με σύνδεση IDE οπότε θα χρειαστώ μια IDE θύρα!τίποτα άλλο δεν έχω, αλλά καλό θα ήταν να έχει μια pci γιατί έχω κάρτα TV και ίίίίίσος τη βάλω κάαααποτε! ραμ λογικά θα πάω σε DDR3!μιας και δε βλέπω να υπάρχει μεγάλη υποστήριξη σε ddr2 533mhz...Και τα ηχεία μου έχουν 3ης συνδέσεις (μαύρο, καφετί και πράσινο) αυτά προς το παρών!Αλλά θα ήθελα intel :/ (δε ξέρω τον λόγο)

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικο έχεις? Μα καλά κανένας δεν σκέφτηκε να ρωτήσει? Άσε που παίζει να φταίει και αυτό για την ανατίναξη!

android.png

Δημοσ.

Βρε Βρε ο stm :P χρόνια και ζαμάνια!!! τροφοδοτικό εσύ με είχες πει κάποτε πιο να πάρω αν θυμάμαι καλά χαχα..

αλλά πείρα άλλο εγώ! Thermaltake yough power 600watt! 82+plus

Ο δημήτρης δεν είσαι εσύ??? σου λέω και το επίθετό σου αν θές χαχα άν σου πω ποιος είμαι εγώ θα τα παίξεις :P έτσι για να δεις τι μικρός που είναι ο κόσμος χαχαχαχα!!!

Δημοσ.

Ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι... και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε επίθετα εδώ μέσα... μόνο που είδα το Nick σου μου έφτανε για να καταλάβω! Απλά είπα να δώσω τόπο στην οργή και να προσπαθήσω να σε βοηθήσω πάλι! Τεσπα το τροφοδοτικο σου είναι αρκετά καλό ασχέτως αν δεν ακολούθησε την συμβουλή μου! Αυτό δεν αποκλείει βέβαια ότι μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα! Δοκίμασε και με κάποιο άλλο αν μπορείς!

android.png

Δημοσ.

Τώρα πάει κάηκε η πλακέτα!!!θα ψάξω αυτό που κάηκε για να το αλλάξω,διαφορετικά βλέπω τον μπαμπα μου με -200 ευρό :P και επίθετο εδώ δεν θα έγραφα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να ρωτήσω κάτι...έβαλα τον σάτα δίσκο μου που έχει Windows 7 σε μια άλλη μητρική όμως είναι παλιά και δεν τον αναγνωρίζει! γίνεται με κάποιον τρόπο να περάσω Sata drivers και να δει τον δίσκο χωρίς Format ? επίσεις έβαλα τα Windows XP cd που έχω με ενσωματωμενους Sata drivers Όμως δεν τον αναγνώρισαν καθόλου τον σκληρό!!!

Δημοσ.

Καλά νέα!!! από ότι βλέπω όλα τα mosfet είναι ίδια,οπότε θα ψάξω να το βρω για να το αλλάξω!!!αλλά που θα το βρω??? θεσσαλονίκη μένω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...