Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο amazon

Michaels_V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Γιατί δεν ψάχνεις καλύτερα στο amazon.co.uk που δεν έχει δασμούς λόγω ΕΕ;

Και επιπλέον άμα ψάξει (ο topic starter) στο forum για amazon.co.uk θα βρει ευκολα κ τις απαντησεις. (μεταφορικά, αν στέλνονται, πληρωμή, κλπ)

Δημοσ.

Είναι το ίδιο φίλε:

Dragon Ball Z Kai: Part Five [blu-ray] [US Import]

οι πωλητές 1)In stock. Dispatched from CA, United States 2)In stock. Dispatched from NC, United States

Στα Product details λέει επίσης ότι είναι με αμερικάνικο code

Ρε παιδιά το region δεν μπορεί να παρακαμφθεί με κάποιο τρόπο;

Δημοσ.

αδερφε τι εννοεις ειναι το ιδιο?δλδ σαν να το παραγγελνω απο την αμερικη?

στο br player του υπολογιστη δν θα παιξουν?

Δημοσ.

αδερφε τι εννοεις ειναι το ιδιο?δλδ σαν να το παραγγελνω απο την αμερικη?

στο br player του υπολογιστη δν θα παιξουν?

Σε όλα αυτά που βρήκες γράφει στην περιγραφή Region: Region A/1

και αυτό σημαίνει οτι αν εχεις ευρωπαικό BR player (σταθερό ή σε υπολογιστή) που ΔΕΝ είναι region free ή ΔΕΝ ειναι αμερικάνικο (δηλαδή Region A/1), τοτε το δισκάκι ΔΕΝ θα παίξει.

Για τα regions μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ.

Φιλική συμβουλή: Το «αδερφέ» να μην το χρησιμοποιείς για ανθρώπους που δεν ξέρεις καιρό. Είναι πολύ βαριά λέξη.

Δημοσ.

το συνηθιζω σε αυτους που βοηθανε!και πως θα βρω τι region εχω?και για την παραπανω ρωτηση δλδ δν τα εχουν στο uk και τα παραγγελνω απο uk που θα ερθουν απο το αμερικανικο?δλδ τι γινεται αν τα παραγγειλω?

Δημοσ.

Ίδια προϊόντα είναι αυτά που έβαλες από το αγγλικό και από το αμερικάνικο άμαζον. Με το ίδιο region.

Δες το λινκ που σου έδωσε ο isay και θα καταλάβεις τι και πως με τα region.

Δημοσ.

αλλη μια ερωτηση και εγω για να μην ανοιγω νεο θεμα.θελω να αγορασω καποια βιβλια απο το αμερικανικο amazon,περνανε τελωνειο τα βιβλια?επισης μεταφορικα πληρωνω κανονικα επειδη ειναι βιβλια η αν κανω απο ενα ποσο και πανω παραγγελια σε βιβλια ειναι δωρεαν?ευχαριστω

Δημοσ.

αλλη μια ερωτηση και εγω για να μην ανοιγω νεο θεμα.θελω να αγορασω καποια βιβλια απο το αμερικανικο amazon,περνανε τελωνειο τα βιβλια?επισης μεταφορικα πληρωνω κανονικα επειδη ειναι βιβλια η αν κανω απο ενα ποσο και πανω παραγγελια σε βιβλια ειναι δωρεαν?ευχαριστω

κανείς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...