tsourakis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες υπάρχει ένας "κοριός" που του στέλνεις μήνυμα και μόλις το ανοίξει αυτόματα εντοπίζεις τη θέση του...κοστίζει νομίζω περίπου 500€...!!!!
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το έχει ο μπατζανάκης ενος φίλου του ξαδέρφου της κολλητής μιας φίλης της κοπέλας του αδερφού της αραβωνιαστικιάς του Κυριάκου.
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι.. άσε πολύ κωλόπαιδο ο κυριάκος.. τον ξέρεις?
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ναιιιιιιιιιιιιιι πωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Eίναι είναι όπως τα λες όμως ο μπαγάσας Πωπωπωπω το ξεφτιλίσαμε τελείως όμως
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ε καλά.. ξεφτιλισμένο απ την αρχή ηταν ;ρ
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχα...να δωσω 500 ευρο για τετοιο θεμα? ευχαριστω οχι οσο για την ασχημη οχι δεν ειναι ασχημη..απλως εχω μεγαλο ιστορικο με αυτην..τελος παντων...σας ευχαριστω ολους σας ρε παιδες!
gs20309 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχα ειστε τρελοι κ τρελες (για την karmen παει το τρελες) δεν ειπα για παρανομο τροπο..αν παρω την cosmote και της πω? ουτε αυτο ε? σου λέω εκ μέρους της cosmote ότι χέστηκε η cosmote για το αίτημα σου..παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις στο 13838 να γελάσει το πικραμένο χειλάκι των τηλεφωνητών..αλί κ τρις αλί..
chrisv. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 100% γίνεται!Μπορούν να βρούν που ακριβώς είναι...Με απόλυτη ακρίβεια.Εννοοείται όχι η κοσμοτέ αλλά η διώξη!Και για σοβαρό λόγο,και όχι του στυλ χωρίσαμε πριν 2 μήνες και θέλω να δω αν γύρισε στον πρώην της στα Καλύβια :mrgreen:
tsourakis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά σοβαρά μιλάω για τα 500€...δεν κάνω πλάκα...έβλεπα μια εκπομπή στον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε ότι υπάρχει διάφοροι κοριοί που τους στέλνεις με μήνυμα και έχεις πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του άλλου...πχ να ακούς ότι καταγράφει το μικρόφωνο, να βλέπεις που είναι, να βλέπεις που τηλεφωνεί κτλ...νομίζω ότι έτσι έλεγε...αλλά και πάλι δεν αξίζει...αξίζει μόνο για τους πστδς τους πολιτικούς και για στημένα ματς... Υ/Γ: πριν 3-4 χρόνια το είχα δει νομίζω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά σοβαρά μιλάω για τα 500€...δεν κάνω πλάκα...έβλεπα μια εκπομπή στον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε ότι υπάρχει διάφοροι κοριοί που τους στέλνεις με μήνυμα και έχεις πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του άλλου...πχ να ακούς ότι καταγράφει το μικρόφωνο, να βλέπεις που είναι, να βλέπεις που τηλεφωνεί κτλ...νομίζω ότι έτσι έλεγε... Sure.
tsourakis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ρε σοβαρά μιλάω...θα ψάξω στο νετ μπας και βρω την εκπομπή ή κάτι παρόμοιο...αλλά πάντως σοβαρά μιλάω...εκτός αν δεν ήξεραν τι έλεγαν...
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, αλλα ο αλλος πρεπει να δεχθει να εγκαταστησει το προγραμμα. Εν τω μεταξυ αν το στειλεις με μηνυμα και εντοπιστει η ολη κατασταση, δεν νομιζω πως αυτος που παρακολουθεις να σου πει "Χαχα σε τσακωσα βρε, μην το ξανακανεις". Παντως πιστευω πως ο δημοσιογραφος προκαλεσε πανικο χωρις λογο οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.