Προς το περιεχόμενο

Ενοχληση...εχω προβλημα

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει ένας "κοριός" που του στέλνεις μήνυμα και μόλις το ανοίξει αυτόματα εντοπίζεις τη θέση του...κοστίζει νομίζω περίπου 500€...!!!! :( :devil: :shock:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι το έχει ο μπατζανάκης ενος φίλου του ξαδέρφου της κολλητής μιας φίλης της κοπέλας του αδερφού της αραβωνιαστικιάς του Κυριάκου.

Δημοσ.

Ναιιιιιιιιιιιιιι πωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Eίναι είναι όπως τα λες όμως ο μπαγάσας :lol:

Πωπωπωπω το ξεφτιλίσαμε τελείως όμως :lol:

Δημοσ.

χαχαχα...να δωσω 500 ευρο για τετοιο θεμα? ευχαριστω οχι :P οσο για την ασχημη οχι δεν ειναι ασχημη..απλως εχω μεγαλο ιστορικο με αυτην..τελος παντων...σας ευχαριστω ολους σας ρε παιδες! :)

Δημοσ.

χαχαχα ειστε τρελοι κ τρελες (για την karmen παει το τρελες) :P δεν ειπα για παρανομο τροπο..αν παρω την cosmote και της πω? ουτε αυτο ε?

σου λέω εκ μέρους της cosmote ότι χέστηκε η cosmote για το αίτημα σου..παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις στο 13838 να γελάσει το πικραμένο χειλάκι των τηλεφωνητών..αλί κ τρις αλί..

Δημοσ.

100% γίνεται!Μπορούν να βρούν που ακριβώς είναι...Με απόλυτη ακρίβεια.Εννοοείται όχι η κοσμοτέ αλλά η διώξη!Και για σοβαρό λόγο,και όχι του στυλ χωρίσαμε πριν 2 μήνες και θέλω να δω αν γύρισε στον πρώην της στα Καλύβια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά σοβαρά μιλάω για τα 500€...δεν κάνω πλάκα...έβλεπα μια εκπομπή στον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε ότι υπάρχει διάφοροι κοριοί που τους στέλνεις με μήνυμα και έχεις πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του άλλου...πχ να ακούς ότι καταγράφει το μικρόφωνο, να βλέπεις που είναι, να βλέπεις που τηλεφωνεί κτλ...νομίζω ότι έτσι έλεγε...αλλά και πάλι δεν αξίζει...αξίζει μόνο για τους πστδς τους πολιτικούς και για στημένα ματς...

Υ/Γ: πριν 3-4 χρόνια το είχα δει νομίζω...

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά σοβαρά μιλάω για τα 500€...δεν κάνω πλάκα...έβλεπα μια εκπομπή στον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε ότι υπάρχει διάφοροι κοριοί που τους στέλνεις με μήνυμα και έχεις πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του άλλου...πχ να ακούς ότι καταγράφει το μικρόφωνο, να βλέπεις που είναι, να βλέπεις που τηλεφωνεί κτλ...νομίζω ότι έτσι έλεγε...

Sure.

Δημοσ.

ρε σοβαρά μιλάω...θα ψάξω στο νετ μπας και βρω την εκπομπή ή κάτι παρόμοιο...αλλά πάντως σοβαρά μιλάω...εκτός αν δεν ήξεραν τι έλεγαν...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλα ο αλλος πρεπει να δεχθει να εγκαταστησει το προγραμμα. Εν τω μεταξυ αν το στειλεις με μηνυμα και εντοπιστει η ολη κατασταση, δεν νομιζω πως αυτος που παρακολουθεις να σου πει "Χαχα σε τσακωσα βρε, μην το ξανακανεις".

Παντως πιστευω πως ο δημοσιογραφος προκαλεσε πανικο χωρις λογο οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...