KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες..δεν ξερω αν καν πρεπει να ρωτησω..αλλα θα ρωτησω...ειναι μια κοπελια..η οποια με ενοχλει εδω και 2 χρονια..εχει whats up οπως και εγω..και εχω τον αριθμο της...θελω να μαθω που ακριβως βρισκεται αυτην την στιγμη...ακουγεται πολυ μεγαλη μακακια αυτο που ζηταω..αλλα ειναι μεγαλη αναγκη..δεν θελω να μαθω που μενει...αλλα που βρισκεται τωρα...υπαρχει καποιος τροπος? και αν υπαρχει σας παρακαλω πειτε μου..
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού έχεις των αριθμό της...πάρε τηλέφωνο και ρώτα.
karmen1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 O Gi0 ξέρει και δέν λέει.. Τον καφέ θα έλεγε αλλά πάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχα ειστε τρελοι κ τρελες (για την karmen παει το τρελες) δεν ειπα για παρανομο τροπο..αν παρω την cosmote και της πω? ουτε αυτο ε?
orotoi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 E και στη cosmote παρόμοια αντίδραση με εδώ θα έχουν..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θα καταφερω τιποτα δηλαδη..τελος παντων..ευχαριστω για την βοηθεια ρε παιδια!
arxaggelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 E και στη cosmote παρόμοια αντίδραση με εδώ θα έχουν.. Θα σου κοτσάρουν κι εκείνοι τον Μεταξά;
NickPlusPlus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες..δεν ξερω αν καν πρεπει να ρωτησω..αλλα θα ρωτησω...ειναι μια κοπελια..η οποια με ενοχλει εδω και 2 χρονια..εχει whats up οπως και εγω..και εχω τον αριθμο της...θελω να μαθω που ακριβως βρισκεται αυτην την στιγμη...ακουγεται πολυ μεγαλη μακακια αυτο που ζηταω..αλλα ειναι μεγαλη αναγκη..δεν θελω να μαθω που μενει...αλλα που βρισκεται τωρα...υπαρχει καποιος τροπος? και αν υπαρχει σας παρακαλω πειτε μου.. σε ενοχλεί, λες... τόσο άσχημη είναι?
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες..δεν ξερω αν καν πρεπει να ρωτησω..αλλα θα ρωτησω...ειναι μια κοπελια..η οποια με ενοχλει εδω και 2 χρονια..εχει whats up οπως και εγω..και εχω τον αριθμο της...θελω να μαθω που ακριβως βρισκεται αυτην την στιγμη...ακουγεται πολυ μεγαλη μακακια αυτο που ζηταω..αλλα ειναι μεγαλη αναγκη..δεν θελω να μαθω που μενει...αλλα που βρισκεται τωρα...υπαρχει καποιος τροπος? και αν υπαρχει σας παρακαλω πειτε μου.. Αν θες να μπεις φυλακή μαζί με αυτόν που θα σου δώσει την πληροφορία, γίνεται. Τα πάντα γίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.