trek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα συμφορουμίτες! Μια ερώτηση για γνώστες δικτύων. Αγόρασα αυτό το extender, για να δώσω net σε έναν γείτονα, 2 ορόφους κάτω απο μένα. Το πρόβλημα είναι οτι συνδέεται μεν το extender με το router μου, αλλά δεν κάνει ασύρματη αναδιανομή. Δηλαδή, αν συνδέσω το pc μέσω ethernet με το extender, όλα είναι καμπάνα, αλλά αν προσπαθήσω να μπώ ασύρματα, δεν βλέπω το σήμα του extender, αλλά μόνο το σήμα απο το ρούτερ μου (με πολύ ασθενες σήμα..ούτε καν ανοίγει browser). Το πράσινο λαμπάκι "range extender", είναι αναμμένο συνεχεια και όλα τα διαγνωστικά είναι οκ. Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος?
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ti mode σου δινει να διαλεξεις?repeater,wireless bridge?το λεω μηπως ειναι σε καποιο Mode και δινει μονο με καλωδιο.
barman_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εχω προβλημα κ γω με το συγκεκριμενο..συνδεομαι κανονικα,κανω τις ρυθμισεις κ αν δοκιμασω να ξανασυνδεθω με καποια συσκευη μου μετα απο καποιες ωρες το σημα ειναι παλι μηδαμινο..σαν να χανονται οι ρυθμισεις
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 και βεβαια κοιταξτε και για firmware update να εχει το τελευταιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.