Προς το περιεχόμενο

Μονο για Ειδικους σε RAM! :P

MarkRenton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shifty: <<Παρομοιο θεμα ειχα αναρτησει και λιγες μερες πιο πριν και το ψαχνα αλλα ειμαι στη τελικη ευθεια και εχω αναγκη την αποψη σας για να μη πεταμε τα φραγκα μας αδικα!>> :shifty:

Γεια χαρα σε ολους!με την συνημενη εικονα σας εμφανιζω τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη μου

Στις επομενες ημερες σκεφτομαι να παραγγηλω απο ηλεκτρονικο καταστημα αυτο το RAM Kit :

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200014425 (στα 1333MZH η μια)

ή ακομα και αυτο :

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200010213 (στα 1600ΜΖΗ η αλλη)

να βγαλω αυτο που εχω τωρα που ειναι στα 2Gb και να βαλω δηλαδη νεο ΚΙΤ των 8 Gb!

Βαση των στοιχειων που σας εδειξα θα ειναι απολυτως συμβατη η νεα RAM με τη μητρικη μου,τον επεξεργαστη μου κτλ.????

θα ειναι συγχρονισμενες αυτοματα σε Windows 7x64 ?Χρειαζοντε ρυθμησεις επιπλεον στα BIOS???τα clocks ειναι οκ???

Με Εκτιμιση! ;)

post-225235-0-87673600-1316532606_thumb.jpg

Δημοσ.

Σου είχα πει στο θέμα που είχες ανοίξει 2 πραγματάκια. Το ένα για την συχνότητα αυτών των μνημών που έχεις και δε το βλέπω να το έχεις κάνει και το άλλο για να μην έχεις θέμα ασυμβατότητας.

Δημοσ.

Σου είχα πει στο θέμα που είχες ανοίξει 2 πραγματάκια. Το ένα για την συχνότητα αυτών των μνημών που έχεις και δε το βλέπω να το έχεις κάνει και το άλλο για να μην έχεις θέμα ασυμβατότητας.

κοιταξε οι ραμ που εχω τωρα στο pc τελικα ειναι 1066,ειχα κανει λαθος πως ηταν 1333!εσυ σωστα μου ειχες πει να το δω απο τα ΒΙΟS αλλα δε χρειαστηκε!τωρα σας ρωταω για το αν θα ειναι συμβατες σε ολα μηνμες τυπου 1333 και 1600 με τα υπολοιπα κομματια του υπολογιστη! :eek:

Δημοσ.

Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω...

Σου είπα, την έπαθα πρόσφατα με 2 σετάκια ΙΔΙΩΝ μνημών. Δεν συνεργάστηκαν. Το κάθε σετάκι χώρια δούλευε. Μαζί δεν κάνανε ούτε Post. Πόσο μάλλον τώρα διαφορετικές. Δεν έχουν ίδια timings από ότι βλέπω πχ...

Πάντως απάντηση ξεκάθαρη, αν θα παίξουν ή όχι μνήμες, μετά το πρόσφατο παράδειγμα που μου συνέβη δεν μπορώ να δώσω....

Δημοσ.

Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω...

Σου είπα, την έπαθα πρόσφατα με 2 σετάκια ΙΔΙΩΝ μνημών. Δεν συνεργάστηκαν. Το κάθε σετάκι χώρια δούλευε. Μαζί δεν κάνανε ούτε Post. Πόσο μάλλον τώρα διαφορετικές. Δεν έχουν ίδια timings από ότι βλέπω πχ...

Πάντως απάντηση ξεκάθαρη, αν θα παίξουν ή όχι μνήμες, μετά το πρόσφατο παράδειγμα που μου συνέβη δεν μπορώ να δώσω....

Καρμεν να σημειωσω οτι θα Βγαλω τις μνημες που φοραω τωρα και θα κουμπωσω καινουριες!Δεν εννοω να παιξουν ολες μαζι!

Δημοσ.

Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω...

Καραάκυροοοο νόμιζα ότι τις θες μαζί...

Α ρε Orotoi α ρε orotoi μόνο εσύ με ξυπνάς τελευταία :P

Δημοσ.

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q3_DeluxeWiFiAP_n/

Μέχρι 1600 είσαι οκ (και 2000 με OC).

---edit---

ώπα άκυρο.. θες να χεις διαφορετικά kits πάνω? Εγώ κατάλαβα οτι θα βγάλεις αυτές που έχεις και θα βάλεις ενα εκ των δυο kits των 8gb.

Σωστα καταλαβες!!!!!αυτο εγραφα πανω!

Δημοσ.

Καρμεν να σημειωσω οτι θα Βγαλω τις μνημες που φοραω τωρα και θα κουμπωσω καινουριες!Δεν εννοω να παιξουν ολες μαζι!

Ναι ναι άσε μη μου δίνεις σημασία... Εχω και εγώ τις μέρες μου :lol:

Δε θα έχεις θέμα .... Οτι είπε το απο πάνω ξυπνητήρι χαχαχα

Δημοσ.

Καραάκυροοοο νόμιζα ότι τις θες μαζί...

Α ρε Orotoi α ρε orotoi μόνο εσύ με ξυπνάς τελευταία :P

Καρμεν θα μου καψεις τα Μυαλα ρε!0χα0χα0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0χα0χα0

Δημοσ.

Καρμεν θα μου καψεις τα Μυαλα ρε!0χα0χα0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0χα0χα0

sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyy βαράτε έχετε δίκιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

εγω εχω δυο τον 4 γκ και δουλευουν τελεια

Δημοσ.

Τι Τι Τι ΤιΤ Τι Τι Τι ΤιΤ

λοολ

Δε θα δεις μεγάλες διαφορές. Προσωπικά θα έβαζα τις 1600.

---εδιτ---

μπαα ξυπνήσαμε και απαντάμε κανονικά τώρα?

(φυσικά και απο άλλο μαγαζί.. τώρα είδα τις τιμές στο post σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...