Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο φθηνό tablet;

mindtrapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα tablet αποκλειστικά για διάβασμα pdf, epub και άλλων format στα οποία κυκλοφορούν επιστημονικά βιβλία. Επίσης μπορεί να ρίξω μέσα και κανένα graphic novel με την ευκαιρία. Γι αυτό και μάλλον δεν προσανατολίζομαι σε e-ink (εκτός αν αξίζει η τιμή).

Βασικές προϋποθέσεις είναι να έχει capacitive screen, wifi, λειτουργικό που να μην έχει πεθάνει και να είναι φθηνό. Σκέφτομαι 200 ευρώ και κάτω αλλά όσο καλύτερο value for money γίνεται. Δε με ενδιαφέρει αν έχει παλιό hardware, απλά να μπορώ να ανοίγω μεγάλα βιβλία χωρίς κολλήματα.

Κυκλοφορεί κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ψάχνω και εγώ (με μια επιπέον προσθήκη οτι θα ήθελα οθόνη 10 ιντσών), αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ κάτι που να πώ οτι το αγοράζω με κλειστά μάτια.

Ίσως το καλύτερο value for money που έχω βρεί είναι αυτό αλλά πολύ θα ήθελα να ακούσω και γνώμες άλλων.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ψάχνω και εγώ (με μια επιπέον προσθήκη οτι θα ήθελα οθόνη 10 ιντσών), αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ κάτι που να πώ οτι το αγοράζω με κλειστά μάτια.

Ίσως το καλύτερο value for money που έχω βρεί είναι αυτό αλλά πολύ θα ήθελα να ακούσω και γνώμες άλλων.

και αυτο απο που θα το παρεις; σε android οτιδηποτε εχει cpu<1ghz δεν αξιζει, ειδικα αν θες να ανοικεις ενα pdf 250-300 σελιδες

Δημοσ.

και αυτο απο που θα το παρεις; σε android οτιδηποτε εχει cpu<1ghz δεν αξιζει, ειδικα αν θες να ανοικεις ενα pdf 250-300 σελιδες

Και επειδή πολλά απο τα βιβλία που με ενδιαφέρουν φτάνουν ή και ξεπερνάνε τις 1000 σελίδες, για αυτό δεν προχώρησα στην αγορά ενός οποιουδήποτε tablet αλλά ακόμα το ψάχνω.

Οι κριτικές για αυτό το κινέζικο είναι αρκετά καλές, αλλά σίγουρα δεν με πείθει ολοκληρωτικά.

Τα 400+ ευρώ που απαιτούνται για ένα καλό tablet δεν εχω και δε θέλω να τα δώσω και σε μια τέτοια περίπτωση θα προτιμήσω να συνεχίσω να αγοράζω έντυπα βιβλία.

Απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει μια φθηνή λύση που να αντποκρίνετε στις ανάγκες μου.

Δημοσ.

έχεις σκεφτεί το nook color;

κατ'αρχήν είναι reader με εξαιρετικές κριτικές. Πέρα από αυτό γίνεται root και τρέχει το cyanogenmod 7 με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μέσα στο μπάτζετ σου αλλά θα πρέπει να το παραγγείλεις από Αμερική όπως έκανα κι εγώ και το περιμένω....

Δημοσ.

έχεις σκεφτεί το nook color;

Το nook έχει οθόνη 7" και δεν νομίζω οτι θα βολεύει στο διάβασμα.

Δες και το flytouch στα 200 ευρώ: http://www.ebay.com/itm/280743083926 έχει και GPS

ή αυτό στα 240 με 3G χωρίς GPS: http://www.ebay.com/itm/110730116318

Είχα την εντύπωση οτι τα flytouch είχαν resistive οθόνη και όχι capacitive.

Θα το ξανακοιτάξω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και επειδή πολλά απο τα βιβλία που με ενδιαφέρουν φτάνουν ή και ξεπερνάνε τις 1000 σελίδες, για αυτό δεν προχώρησα στην αγορά ενός οποιουδήποτε tablet αλλά ακόμα το ψάχνω.

Οι κριτικές για αυτό το κινέζικο είναι αρκετά καλές, αλλά σίγουρα δεν με πείθει ολοκληρωτικά.

Τα 400+ ευρώ που απαιτούνται για ένα καλό tablet δεν εχω και δε θέλω να τα δώσω και σε μια τέτοια περίπτωση θα προτιμήσω να συνεχίσω να αγοράζω έντυπα βιβλία.

Απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει μια φθηνή λύση που να αντποκρίνετε στις ανάγκες μου.

τα tablet σιγουρα δεν κανουν για διαβασμα βιβλιων με 1000 σελιδες. Θα προτεινα να προσανατολιστεις αποκλειστικα για την αγορα e-book.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Μόνο η οθόνες e-ink κάνουν για πολύωρο διάβασμα κειμένου. Η κλασικές οθόνες οπίσθιου φωτισμού κουράζουν.

Δημοσ.

ψαξε απο ebay το hp touchpad 16gb...200 ευρω το σκοτωνουνε τωρα....πολλοι προλαβανε να το παρουν και με 100 γιατι ξεστοκαρε η hp καθως σταματαει την υποστηριξη τους.....ομως με 200 δεν παιρνεις καλυτερο!!!!!

Δημοσ.

Ρίξε μια ματια και στο e-tablet.gr

Καλη ποικιλια και νορμαλ τιμες. Εγω προσανατολιζομαι προς Quicksilver C7 και Flytouch Capacitive.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...