neof1z Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Από που την πήρες γιατί ενδιαφέρομαι κι 'εγώ και σίγουρα όλο το forum http://techblog.gr/computers/eizo-duravision-fdh3601-4096x2160-8773/
papajo_r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 papajo_r , μπορει να βγαζει 10.000 το μηνα ο ανθρωπος (ή οικογενειακως). Δεν χαλαει τα δικα σου λεφτα.Τα δικα του χαλαει. calm όχι δεν κατάλαβες.... το fail πήγαινε αλλου... στο ότι έδωσε ~ 30 χιλιάδες ευρώ για μια τέτοια οθόνη που και δεν αξιοποιεί αλλα και δεν ξέρει πως να την αξιοποιήσει αλλιώς δεν θα περίμενε να βγει ο φτηνός ivy (που είναι για αυτούς που θέλουν να κάνουν οικονομία στις κάρτες γραφικών) για να έχει native ανάλυση.... είναι σαν να έχει δώσει πχ 1 δις για να αγοράσει 5 αστέρων ξενοδοχείο και περιμένει κάτι μήνες τον μπάμπη τον γείτονα του τον υδραυλικό να του εγκαταστήσει την πισινα...
billxl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πόσο καιρό κυκλοφορούν κάρτες γραφικών προσιτές που μπορούν να δώσουν αναλύσεις μεγαλύτερες των 1920x1080; Κάτι χρόνια. Πόσες προσιτές (σχετικά) οθόνες με αναλύσεις 2560x1440 κυκλοφορούν; Δύο απ' όσο γνωρίζω μία της Apple και μία της Dell. Άρα μην περιμένετε θαύματα. Θα βγουν άλλες 3-4 γενιές επεξεργαστών πριν κυκλοφορήσει προσιτή οθόνη.
neof1z Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το +1 από μένα: "είναι σαν να έχει δώσει πχ 1 δις για να αγοράσει 5 αστέρων ξενοδοχείο και περιμένει τον Μπάμπη τον γείτονα του τον υδραυλικό να του εγκαταστήσει την πισίνα... "
digekas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλές είναι οι μεγάλες αναλύσεις αλλά χρειάζονται και μεγάλες επιφάνειες προβολής αφού τα μάτια μας από μία απόσταση και πέρα δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν την λεπτομέρεια. http://www.youtube.com/watch?v=N0m1XmvBey8&feature=player_embedded (Δείτε τις αναλύσεις)
neof1z Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πάμε για 8k Ultra High Definition Display http://www.guru3d.com/news/8k-ultra-high-definition-display/
papajo_r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλές είναι οι μεγάλες αναλύσεις αλλά χρειάζονται και μεγάλες επιφάνειες προβολής αφού τα μάτια μας από μία απόσταση και πέρα δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν την λεπτομέρεια. http://www.youtube.com/watch?v=N0m1XmvBey8&feature=player_embedded (Δείτε τις αναλύσεις) ναι αλλα διπλασίασε τα γιατί όλα αυτά τα κόλπα οδηγούνε στο 3D. τέλος υπάρχει και ένα άλλο σύστημα (βαριέμαι να googlαρω το name ) που με μια οθόνη επιτρέπει να παίζουν 4 άτομα με απλά γυαλιά παίζοντας με διαφορετικό φωτισμό και pixel τα διαφορετικά frame έτσι μπορούν να παίζουν πάνω από 2 άτομα το ίδιο game στην ίδια τηλεόραση με μια κονσόλα χωρίς split screen .. τέλος δεν είναι μονο το ορατό αλλα και η πληροφορία που περιέχει πχ με μια κάμερα 4K ναι μεν δεν μπορείς να δεις το μυρμήγκι που δαγκώνει την κρεατοελιά του γερου.. αλλα επειδή η κάμερα το βλέπει λόγο ανάλυσης μπορείς εσύ να "ζουμαρεις" ψηφιακά και να το δεις.. δεν χάνεται η πληροφορία δηλαδή και ας μην είναι αντιληπτή σε full screen.
Tzimmys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αν κάνω λάθος θα το διορθώσω όταν πάω σπίτι, αλλά θεωρώ την είδηση πολύ σημαντική. Αν θυμάμαι καλά, κυκλοφορούσε ένα βίντεο με κάτι αθλητές που ήταν σε ανάλυση 4κ χ 4k kai o 8500 μου το έπαιζε με ελάχιστα καρέ ανά δευτερόλεπτο, σερνόταν το σύμπαν.... μάλλον οι αθλητές
papajo_r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 επίσης να κάνω και εγώ μια παρατήρηση επιπλέον που μόλις μου ήρθε.. 4096p και εγώ δεν το κόβω να υπάρξει τουλάχιστον όχι σε καταναλωτικές οθόνες και τηλεοράσεις και σίγουρα όχι με την ίδια οριζόντια ανάλυση δηλαδή 4096x4096 γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γυρίσουμε από τις widescreen στις τετράγωνες ξανά εκτος αν αλλάξουν σχήμα τα pixels...
Bigi444444 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα...Υπάρχουν άτομα που δε μπορούν να καταλάβουν ούτε ένα ειρωνικό/χιουμοριστικό σχόλιο και θέλουν να κάνουν και εμπεριστατωμένες αναλύσεις...Φευ...
gaig Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Είπαμε, η FDH3601 μου. το χιουμορ σου φιλε μου ειναι πολυ μπροστα γι αυτο το φορουμ.. μπες σε 5-6 χρονια παλι..
Bigi444444 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το χιουμορ σου φιλε μου ειναι πολυ μπροστα γι αυτο το φορουμ.. μπες σε 5-6 χρονια παλι.. Άντε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...
papajo_r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα...Υπάρχουν άτομα που δε μπορούν να καταλάβουν ούτε ένα ειρωνικό/χιουμοριστικό σχόλιο και θέλουν να κάνουν και εμπεριστατωμένες αναλύσεις...Φευ... Αν αναφέρεσαι σε εμενα δεν απάντησα στο πιο πάνω σχόλιο όντως μου ήρθε αυτή η σκέψη μιας και τίθεται θέμα support του ivy τις ανάλυσης 4096x4096 στο θέμα πράγμα που ακόμη και να ισχύει δεν νομίζω να έχει αντίκρισμα στους καταναλωτές...
tritonas00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 όχι δεν κατάλαβες.... το fail πήγαινε αλλου... στο ότι έδωσε ~ 30 χιλιάδες ευρώ για μια τέτοια οθόνη που και δεν αξιοποιεί αλλα και δεν ξέρει πως να την αξιοποιήσει αλλιώς δεν θα περίμενε να βγει ο φτηνός ivy (που είναι για αυτούς που θέλουν να κάνουν οικονομία στις κάρτες γραφικών) για να έχει native ανάλυση.... είναι σαν να έχει δώσει πχ 1 δις για να αγοράσει 5 αστέρων ξενοδοχείο και περιμένει κάτι μήνες τον μπάμπη τον γείτονα του τον υδραυλικό να του εγκαταστήσει την πισινα... εδω αλλοι περνουν τον i7 980 για να μπαινουν στο facebook.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εκτος αν αλλάξουν σχήμα τα pixels... Βασικά το είχα απορία αυτό και το εψαξα τώρα που το ρώτησες...Απο Βικιπαιδεια: Λόγος διάστασης Τα εικονοστοιχεία μπορεί να έχουν σχήμα είτε ορθογώνιo είτε τετράγωνο. Ένας αριθμός αποκαλούμενος λόγος διάστασης περιγράφει το κατά πόσο πλησιάζει ένα κανονικό τετράγωνο το εκάστοτε εικονοστοιχείο. Παραδείγματος χάριν, λόγος διάστασης 1.25:1 σημαίνει ότι κάθε εικονοστοιχείο είναι 1,25 φορές πιο πλατύ σε σχέση με το ύψος του. Η διαφορά λόγου διάστασης (απεικόνισης) είναι η βασική αιτία που μερικές φορές εικόνες στον υπολογιστή εμφανίζονται παραμορφωμένες, ειδικά στις οθόνες με σταθερή ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα