Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το full HD 1920 Χ 1080 έγινε δημοφιλές στης οθόνες λόγω των blu-ray. Εάν δεν υπάρχει κάτι ανάλογο και στην περίπτωση 4096x2304 δεν υπάρχει άμεσο κίνητρο για να το επιλέξει κανείς. Πάντως είναι εξαιρετική η προσπάθεια της intel. Ίσως κανά 27άρης iMac να αποκτήσει τέτοια ανάλυση στο μέλλον.

Δημοσ.

Εσείς που πανηγυρίζετε φαντάζομαι έχετε αίθουσα προβολών στα σπίτια σας ε;

Πολύ χαμηλό βρε παιδί μου το επίπεδο στο insomnia. Και ένας πρωτοετής φοιτητής πληροφορικής θα έκανε το ερώτημα, μα καλά υπάρχουν οθόνες που να υποστηρίζουν τέτοια ανάλυση;

Δημοσ.

Οποτε ξεπερνιουνται αρκετοι περιορισμοι στην εικονα αλλα και τις καρτες γραφικών με την απεικονιση...

Δημοσ.

Αν η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι πιο αργή από τις ati/nvidia, δεν υπάρχει λόγος να την πληρώνουμε, ούτε να ξοδεύει χρόνο/χρήμα η intel γι αυτά. Τι να την κάνω την υψηλή ανάλυση, όταν το 99,9% των οθονών δεν μπορεί να την απεικονείσει? Ενώ αν έβλεπα 60+ fps σε όλα τα games χωρίς να πληρώσω για έξτρα κάρτα γραφικών... αυτό θα ήταν κάτι καλό.

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε με την FDH3601....έδωσες 24.000Ευρώ για οθόνη????Αν είναι δυνατόν....!!!

στην αρχη ναι.. αλλα μετα που τις εστησε σε eyefinity του πηγε παραπανω.

Δημοσ.

Εσείς που πανηγυρίζετε φαντάζομαι έχετε αίθουσα προβολών στα σπίτια σας ε;Πολύ χαμηλό βρε παιδί μου το επίπεδο στο insomnia. Και ένας πρωτοετής φοιτητής πληροφορικής θα έκανε το ερώτημα, μα καλά υπάρχουν οθόνες που να υποστηρίζουν τέτοια ανάλυση;

να σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο.. και ένας απλός απόφοιτος δημοτικού που έχει χόμπι την τεχνολογία γνωρίζει ότι με την είσοδο ενός προτυπου ακολουθούν και οι κατασκευές των υποσυστημάτων που το υποστηρίζουν μέσα σε +/- 6 μήνες.

Δηλαδή με το που βγει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θα βγούνε και οι μαζικής παραγωγής οθόνες τηλεοράσεις και θα έχουν βγει και μερικές ταινίες.

Ήδη υπάρχουν μηχανήματα όπως οθόνες και επαγγελματικές βιντεοκάμερες (που χρησιμοποιούνται από το hollywood όπως η σειρά της red eye) που υποστηρίζει 4k recording.. έως ότου λοιπόν κάνουν την εμφάνιση τους οι νέοι επεξεργαστές τα πράματα σιγά σιγά θα έχουν αρχίσει να κινούνται για το 4k hd...

Επιτέλους θα μπορέσω να δουλέψω την FDH3601 μου σε native ανάλυση!!!1

lol πλακα μου κανεις... δηλαδή έχεις λεφτά για πέταμα για να αγοράσεις μια τέτοια οθόνη και περιμένεις τον οικονομικό ivy bridge για να έχεις native ανάλυση????

συγγνώμη αλλα είναι τεράστιο νεόπλουτο fail αυτό....

δεν δίνεις κάνα 20 χιλιάρικα λέω εγώ σε κανένα παιδάκι σαΐνι στην γειτονιά σου? καλύτερα θα τα επενδύσει... (η μάλλον σε καμια φτωχογειτονιά η μεσοαστική.. γιατί τα παιδιά στην δικη σου γειτονιά δεν τα κόβω ουτε να έχουν ανάγκη, ουτε να κάνουν καλύτερες καταναλωτικές επιλογές...)

Δημοσ.

papajo_r , μπορει να βγαζει 10.000 το μηνα ο ανθρωπος (ή οικογενειακως).

Δεν χαλαει τα δικα σου λεφτα.Τα δικα του χαλαει.

calm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...