Προς το περιεχόμενο

αγορα κινητου μεχρι 400ευρω

nikos360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας παιδια θελω να αγορασω ενα κινητο εχω δει αυτο Link ειναι καλο το εχει παρει καποιος????η εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο???τελικα εχει φλας ή οχι???

Δημοσ.

γειας παιδια θελω να αγορασω ενα κινητο εχω δει αυτο Link ειναι καλο το εχει παρει καποιος????η εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο???τελικα εχει φλας ή οχι???

ουσιαστικά είναι ένα πιο γρήγορο ,όσον αφορά τον επεξεργαστή, galaxy s .. φλας πάντως δεν έχει, επιβεβαιωμένο από εδώ..γιατί δεν δίνεις λίγα παραπάνω για το s2?

Δημοσ.

ξεφευγει χρηματικα λιγο...

Δίνεις 400€, στα 50€ κολλάς;! :)

Μετά πας σε LG Optimus 2X από διπύρηνα...

Από μονοπύρηνα έχεις τα εξής:

Galaxy S (χωρίς φλας)

Optimus Black (με φλας, αλλά ελάχιστα πιο αδύναμο)

Nexus S(δυνατό όσο το Galaxy S, με φλας αλλά και πολλές ελλείψεις)

Δημοσ.

Δίνεις 400€, στα 50€ κολλάς;! :)

Μετά πας σε LG Optimus 2X από διπύρηνα...

Από μονοπύρηνα έχεις τα εξής:

Galaxy S (χωρίς φλας)

Optimus Black (με φλας, αλλά ελάχιστα πιο αδύναμο)

Nexus S(δυνατό όσο το Galaxy S, με φλας αλλά και πολλές ελλείψεις)

επιτελους ενα σωστο ποστ απο σενα! :mrgreen: αλλα απο τη στιγμη που θελει να δωσει 400€ ειναι κριμα να παει σε μονοπύρηνο!

Δημοσ.

επιτελους ενα σωστο ποστ απο σενα! :mrgreen: αλλα απο τη στιγμη που θελει να δωσει 400€ ειναι κριμα να παει σε μονοπύρηνο!

eek.png :vomit:

Δημοσ.

κοιτα και εγω το galaxy s2 σου προτεινω αλλα αν θες αυστηρα μεχρι 400 ευρω τοτε το lg optimus 2x ειναι μονοδρομος.330 στο Mobilehellas.το τσιμπας και με τα ρεστα παιρνεις καμια θηκη και καμια καρτουλα μνημης και εισαι κομπλε.

α τωρα που το θυμηθηκα ποτε ερχεται το galaxy με την S-CLCD που θα φοραει tegra.στα 399 θα ειναι η τιμη του οποτε αν ερθει συντομα περιμενε και εκεινο να το δουμε

Δημοσ.

κοιτα και εγω το galaxy s2 σου προτεινω αλλα αν θες αυστηρα μεχρι 400 ευρω τοτε το lg optimus 2x ειναι μονοδρομος.330 στο Mobilehellas.το τσιμπας και με τα ρεστα παιρνεις καμια θηκη και καμια καρτουλα μνημης και εισαι κομπλε.

α τωρα που το θυμηθηκα ποτε ερχεται το galaxy με την S-CLCD που θα φοραει tegra.στα 399 θα ειναι η τιμη του οποτε αν ερθει συντομα περιμενε και εκεινο να το δουμε

αμα εννοεις το galaxy R....τσεκαρε τιμη...μονο ο tegra αξιζει αλλα δεν ειναι με τιποτα λογος να εχει τετοια τιμη κ πιο ακριβο απο το μεγαλο του αδερφο!!!

http://www.skroutz.gr/s/382292/Samsung-I9103-Galaxy-R.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...