nikos360 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 γειας παιδια θελω να αγορασω ενα κινητο εχω δει αυτο Link ειναι καλο το εχει παρει καποιος????η εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο???τελικα εχει φλας ή οχι???
NickPlusPlus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 γειας παιδια θελω να αγορασω ενα κινητο εχω δει αυτο Link ειναι καλο το εχει παρει καποιος????η εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο???τελικα εχει φλας ή οχι??? ουσιαστικά είναι ένα πιο γρήγορο ,όσον αφορά τον επεξεργαστή, galaxy s .. φλας πάντως δεν έχει, επιβεβαιωμένο από εδώ..γιατί δεν δίνεις λίγα παραπάνω για το s2?
NickPlusPlus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ξεφευγει χρηματικα λιγο... τσέκαρε το στο easy buy world.. 456 το έχουν..
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ξεφευγει χρηματικα λιγο... Δίνεις 400€, στα 50€ κολλάς;! Μετά πας σε LG Optimus 2X από διπύρηνα... Από μονοπύρηνα έχεις τα εξής: Galaxy S (χωρίς φλας) Optimus Black (με φλας, αλλά ελάχιστα πιο αδύναμο) Nexus S(δυνατό όσο το Galaxy S, με φλας αλλά και πολλές ελλείψεις)
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δίνεις 400€, στα 50€ κολλάς;! Μετά πας σε LG Optimus 2X από διπύρηνα... Από μονοπύρηνα έχεις τα εξής: Galaxy S (χωρίς φλας) Optimus Black (με φλας, αλλά ελάχιστα πιο αδύναμο) Nexus S(δυνατό όσο το Galaxy S, με φλας αλλά και πολλές ελλείψεις) επιτελους ενα σωστο ποστ απο σενα! αλλα απο τη στιγμη που θελει να δωσει 400€ ειναι κριμα να παει σε μονοπύρηνο!
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 επιτελους ενα σωστο ποστ απο σενα! αλλα απο τη στιγμη που θελει να δωσει 400€ ειναι κριμα να παει σε μονοπύρηνο! :vomit:
salonikios_27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα και εγω το galaxy s2 σου προτεινω αλλα αν θες αυστηρα μεχρι 400 ευρω τοτε το lg optimus 2x ειναι μονοδρομος.330 στο Mobilehellas.το τσιμπας και με τα ρεστα παιρνεις καμια θηκη και καμια καρτουλα μνημης και εισαι κομπλε. α τωρα που το θυμηθηκα ποτε ερχεται το galaxy με την S-CLCD που θα φοραει tegra.στα 399 θα ειναι η τιμη του οποτε αν ερθει συντομα περιμενε και εκεινο να το δουμε
vagos1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα και εγω το galaxy s2 σου προτεινω αλλα αν θες αυστηρα μεχρι 400 ευρω τοτε το lg optimus 2x ειναι μονοδρομος.330 στο Mobilehellas.το τσιμπας και με τα ρεστα παιρνεις καμια θηκη και καμια καρτουλα μνημης και εισαι κομπλε. α τωρα που το θυμηθηκα ποτε ερχεται το galaxy με την S-CLCD που θα φοραει tegra.στα 399 θα ειναι η τιμη του οποτε αν ερθει συντομα περιμενε και εκεινο να το δουμε αμα εννοεις το galaxy R....τσεκαρε τιμη...μονο ο tegra αξιζει αλλα δεν ειναι με τιποτα λογος να εχει τετοια τιμη κ πιο ακριβο απο το μεγαλο του αδερφο!!! http://www.skroutz.gr/s/382292/Samsung-I9103-Galaxy-R.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.