knestor023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα επειδη ενδιαφερομουνα για αγορα ps3 ηθελα να μοιραστω μαζι σας οτι τα careffur στο city gate θεσσαλονικης εχουν προσφορα playstation 3 320 gb με δωρο killzone 3 στα 278 eyro που συγκρινοντας με το σκουτζ ειναι η φτηνοτερη της αγορας.αυτο που κυριως θελω να αναφερω ειναι επειδη εψαχνα κονσολα για firmware στην 3,55 και για να μην δινουμε για παλιες κονσολες πλεον τα λεφτα που ζητανε καποιοι σαν εκμεταλλευση θα ελεγα εγω το firmware αυτης της κονσολας ειναι 3,40......εχουν ακομα αποθεμα απο οτι ειδα.Μονο και μονο λογω τιμης και λογω firmware για οσους ενδιαφερονται ας περασουν μια βολτα!!!!!
skinskinz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα επειδη ενδιαφερομουνα για αγορα ps3 ηθελα να μοιραστω μαζι σας οτι τα careffur στο city gate θεσσαλονικης εχουν προσφορα playstation 3 320 gb με δωρο killzone 3 στα 278 eyro που συγκρινοντας με το σκουτζ ειναι η φτηνοτερη της αγορας.αυτο που κυριως θελω να αναφερω ειναι επειδη εψαχνα κονσολα για firmware στην 3,55 και για να μην δινουμε για παλιες κονσολες πλεον τα λεφτα που ζητανε καποιοι σαν εκμεταλλευση θα ελεγα εγω το firmware αυτης της κονσολας ειναι 3,40......εχουν ακομα αποθεμα απο οτι ειδα.Μονο και μονο λογω τιμης και λογω firmware για οσους ενδιαφερονται ας περασουν μια βολτα!!!!! αρχηγε, τι παιζει με το firmware? τι διαφορα εχει η 3,55 με την 3,40 και γιατι να προτιμησω την 3,4? sorry που ρωταω αλλα δεν το κατεχω το αθλημα! :mrgreen:
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αρχηγε, τι παιζει με το firmware? τι διαφορα εχει η 3,55 με την 3,40 και γιατι να προτιμησω την 3,4? sorry που ρωταω αλλα δεν το κατεχω το αθλημα! :mrgreen: αυτο που θελει να πει ειναι οτι το μηχανημα φοραει την 3.40.Περνας πανω την 3.55 η οποια εχει σπασει και παιζεις αντιγραφα ασφαλειας απο τον δισκο σου χωρις δισκακι. βεβαια χανεις το online gaming και δεν παιζει σχεδον κανενα παιχνδι που ζηταει firmware 3.60+
Fight3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο που θελει να πει ειναι οτι το μηχανημα φοραει την 3.40.Περνας πανω την 3.55 η οποια εχει σπασει και παιζεις αντιγραφα ασφαλειας απο τον δισκο σου χωρις δισκακι. βεβαια χανεις το online gaming και δεν παιζει σχεδον κανενα παιχνδι που ζηταει firmware 3.60+ χμμμ στο πρώτο κομμάτι εισαι σωστός.. Με την 3.55 μπόρεισ να παίζεις αντίγραφα ασφαλείας απο τον δίσκο και προς το παρόν δεν μπορείς να μπεις στο PSN. το λάθος του φίλου ειναι οτι υπάρχουν παιχνίδια για την 3,56 και 3,60 που μπορείς να παίξεις αρκει να βρείς η να μοντάρεις εσύ το EBOOT.BIN του παιχνιδιού
qspock Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτησω φιλε μου: Πως ξερεις οτι ολα εχουν το 3.40? Πχ αν παω να παρω πρεπει να προσεξω κατι? (το γραφει εξω στο κουτι, καποια ημερομηνια?) Ειναι το slim?
knestor023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτησω φιλε μου: Πως ξερεις οτι ολα εχουν το 3.40? Πχ αν παω να παρω πρεπει να προσεξω κατι? (το γραφει εξω στο κουτι, καποια ημερομηνια?) Ειναι το slim? τους ρωτησα και μου ειπαν πως τις εχουν καιρο και πως ειναι σχετικα σιγουροι οτι ειναι παλιο το firmware,πηγα ταμειο πληρωσα και πηγα μετα ανοιξαμε την κονσολα και ηταν 3,40 τους ειχα ρωτησει πριν αν γινετε επιστροφη χρηματων σε περιπτωση που δεν ειναι και μου ειπαν οκ.μου ειπε πως και οι υπολοιπες ειναι της ιδιας σειρας αρα θα ναι και αυτες!!!ναι ειναι το slim 320 gb
ipal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτησω φιλε μου: Πως ξερεις οτι ολα εχουν το 3.40? Πχ αν παω να παρω πρεπει να προσεξω κατι? (το γραφει εξω στο κουτι, καποια ημερομηνια?) Ειναι το slim? νομιζω αν λεει 3D to κουτι εχει 3.5+, κατι τετοιο. ψαξτο
qspock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 χμμμ στο πρώτο κομμάτι εισαι σωστός.. Με την 3.55 μπόρεισ να παίζεις αντίγραφα ασφαλείας απο τον δίσκο και προς το παρόν δεν μπορείς να μπεις στο PSN. το λάθος του φίλου ειναι οτι υπάρχουν παιχνίδια για την 3,56 και 3,60 που μπορείς να παίξεις αρκει να βρείς η να μοντάρεις εσύ το EBOOT.BIN του παιχνιδιού Mηπως ξερεις αν το GOW Origins (collection 2) παιζει με καποιον τετοιο τροπο, γιατι δε βλεπω φως...
king2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Mηπως ξερεις αν το GOW Origins (collection 2) παιζει με καποιον τετοιο τροπο, γιατι δε βλεπω φως... Όχι το gow vol.2 θέλει πάνω απο 3.70.Το gow vol. 1 παίζει κανονικά σε 3.55.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.