aggelospao Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια!Λοιπον εχω nova και θελω να κανω προγραμματισμενες εγγραφες σε περιπτωση που δεν μπορω να δω καποιον αγωνα(κολλημενος με την μπαλα!!).δεν θελω να παρω pvr γιατι ειναι ακριβος αλλα εχω την εξης ιδεα.Νοβα βλεπω μεσω του pc αφου εχω monitor tv.Αν παρω καρτα τηλεορασης και την συνδεσω με τον πανασατ θα μπορεσω να βλεπω μεσω της καρτας και να κανω προγραμματισμενες εγγραφες;Αν ναι μπορειτε να μου προτεινετε καποια καρτα τηλεορασης;;Ευχαριστω εκ των προτερων.
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Από πότε το monitor/tv έγινε Η/Υ; Με λίγα λόγια όλα εξαρτώνται από των δέκτη σου,σχεδόν όλοι βγάζουν κωδικοποιημένο σήμα που δεν επιτρέπει την αντιγραφή σε καμία εξωτερική συσκευή. Ακόμα και τα PVR τα δικά τους γράφουν κωδικοποιημένα και μετά το πέρας της συνδρομής σου δεν τα ξανά βλέπεις. Ανει ουάει,πάνε και διάβασε εδώ
aggelospao Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ο δεκτης μου ειναι ο panasat ird 1110.Γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.