Προς το περιεχόμενο

Επικοινωνία με servers του Facebook

Chuck95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν από λίγες μέρες έκανα καινούργιο λογαριασμό στο facebook και άρχισα να κάνω add τους παλιούς μου φίλους.

Μετά από λίγο διαπίστωσα πως μου απαγορεύτηκε η δυνατότητα να κάνω add άτομα και για αυτό θα ήθελα να επικοινωνήσω με κάποιον τρόπο με τους διαχειριστές του facebook και να τους εξηγήσω τι έγινε και πως αυτά τα άτομα τα γνωρίζω.

Δοκίμασα να ψάξω στο Κέντρο Βοήθειας αλλά δεν βρήκα κάτι.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν πολύ χρήσιμος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ

Δημοσ.

Απλά περίμενε τρεις (δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο) ημέρες και θα σου επανέλθει η δυνατότητα. Το θέμα είναι να αποδέχονται οι φίλοι σου τις αιτήσεις και να μη μένουν αναπάντητες

Δημοσ.

Απλά περίμενε τρεις (δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο) ημέρες και θα σου επανέλθει η δυνατότητα. Το θέμα είναι να αποδέχονται οι φίλοι σου τις αιτήσεις και να μη μένουν αναπάντητες

Συγνώμη φίλε, μάλλον εγώ δεν το διευκρίνισα αυτό έγινε για ένα μηνά .

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι ο χρόνος είναι ανάλογος με το πόσες προσκλήσεις έστειλες:

Facebook is a place for connecting with friends, family, and other people you know personally.

If you’ve been prevented from adding friends on Facebook, it’s likely because friend requests you’ve sent have gone unanswered or members reported your contact as unwelcome.

You’ll be allowed to add friends again soon. At that time, please remember to only send friend requests and messages to people who you already know personally. Otherwise, additional limits may be placed on your account.

Οπότε... υπομονή!

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι ο χρόνος είναι ανάλογος με το πόσες προσκλήσεις έστειλες:

Οπότε... υπομονή!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να τους στείλω κάποιο μήνυμα ώστε να τους εξηγήσω τι έγινε...

Επίσης θα ήθελα να μάθω σε ποία γλώσσα να στείλω αυτό το μήνυμα (ελληνικά ή αγγλικά).

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αλλά θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα ώστε να με ξεμπλοκάρουν οι ίδιοι οι διαχειριστές του facebook.

Δε μπορείς να μιλήσεις απευθείας μαζί τους. Θα πρέπει να ακολουθείς τις εκάστοτε διαδικασίες που έχουν ήδη περιγραφει

Δημοσ.

Chuck95 μηπως θες και το σταθερο του Ζουκεμπεργκ να τον παρεις να του εξηγησεις τι εγινε;

Αντιλαμβανεσαι οτι δεν γινεται οποιος εχει παραβιασει τους κανονες του facebook να επικοινωνει απευθειας με τους "διαχειριστες" του facebook, λες και το facebook ειναι ξερω γω το insomnia.

οι servers του τιλου δεν ξερω που κολλανε.

Δημοσ.

Chuck95 μηπως θες και το σταθερο του Ζουκεμπεργκ να τον παρεις να του εξηγησεις τι εγινε;

Αντιλαμβανεσαι οτι δεν γινεται οποιος εχει παραβιασει τους κανονες του facebook να επικοινωνει απευθειας με τους "διαχειριστες" του facebook, λες και το facebook ειναι ξερω γω το insomnia.

οι servers του τιλου δεν ξερω που κολλανε.

Καταλαβαίνω............

ΑΛΛΆ έχω δει κάπου να λέει:

<<Επειδή η αποστολή αιτημάτων φιλίας σε αγνώστους θεωρείται ενοχλητική αλληλογραφία, τα αιτήματα φιλίας σας έχουν μπλοκαριστεί για 30 ημέρες. Επισκεφθείτε το κέντρο βοήθειας για να μάθετε περισσότερα ή μιλήστε μας αν πιστεύετε ότι κάναμε κάποιο λάθος.>>

και πηγαίνω στο κέντρο βοήθειας και δεν μπορώ να βρω κάτι.

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...