MMT Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά απο πολλά χρόνια στη Nokia και έχοντας διαβάσει αρκετα στο forum για το Symbian, αρχίζω να ξεστρατίζω. Το μόνο τηλέφωνο στα 300-400 ευρω με το οποίο θα άλλαζα το nokia είναι το htc. Το επόμενο δίλλημα λοιπόν είναι windows phone ή android. Μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή? Υποστηρίζει κάποιο απο τα δύο file explorer ?
manost Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά απο πολλά χρόνια στη Nokia και έχοντας διαβάσει αρκετα στο forum για το Symbian, αρχίζω να ξεστρατίζω. Το μόνο τηλέφωνο στα 300-400 ευρω με το οποίο θα άλλαζα το nokia είναι το htc. Το επόμενο δίλλημα λοιπόν είναι windows phone ή android. Μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή? Υποστηρίζει κάποιο απο τα δύο file explorer ? Το Desire S (το απλό είναι πλέον παλιό και δε νομίζω να το βρεις σε κάποιο κατάστημα) και όλα τα Android κινητά έχουν file explorer, είτε ενσωματωμένο από την εταιρία ή μπορείς φυσικά να κατεβάζεις καποιον από τους free που διατίθενται μέσω του Android Market. Για τα Windows 7 phones δεν ξέρω τί ισχύει σήμερα. Όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί πάντως δεν υποστήριζαν και ήταν ένα από τα αρνητικά τους στοιχεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Στις συσκευές android δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να κάνεις σε επίπεδο software. Από εκεί και πέρα, θα σου πρότεινα Android αλλά όχι το Desire. Στα χρήματα αυτά (max 400€) έχει πάρα πολύ καλύτερες επιλογές.
MMT Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θα μου δώσεις παραδείγματα συσκευών ???
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεπερνώντας κατά 50€ το budget σου παίρνεις το κορυφαίο android της πιάτσας που δεν είναι άλλο από το Galaxy S II GT-i9100. Από εκεί και έπειτα, με σειρά προτίμησης/ισχύος: Διπύρηνα LG Optimus 2X P990 - 330€ Μονοπύρηνα Samsung Galaxy S GT-i9000 - 249€(<300€) (αν δεν θες να έχεις φλας στην κάμερα. Σε όλα τα υπόλοιπα specs το Galaxy S υπερέχει του P970) LG Optimus Black P970 - 295€ (αν θες να έχεις φλας στην κάμερα) Δεν σου αναφέρω το Nexus S για του εξής λόγους.
MMT Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω. Θα τα κοιτάξω. Αν θέλεις πες μου και γιατι όχι desire
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω. Θα τα κοιτάξω. Αν θέλεις πες μου και γιατι όχι desire Δεν στο προτείνω για τους εξής λόγους: 1. Οθόνη 2. Αυτονομία 3. Παλαιάς κοπής set CPU/GPU Καλές αγορές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ειχα το desire και τωρα το desire S και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ειχα και το HD2 με windows αλλα ειχε κολληματα.Δεν αlλαζω τα android με τιποτα ...σημερινο. Μια χαρα οθονη και μια χαρα αυτονομια ειδικα το desire S .
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ειχα το desire και τωρα το desire S και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ειχα και το HD2 με windows αλλα ειχε κολληματα.Δεν αlλαζω τα android με τιποτα ...σημερινο. Μια χαρα οθονη και μια χαρα αυτονομια ειδικα το desire S . Θα διαφωνήσω για τις οθόνες. Εκτός και αν είχες το Desire με την AMOLED που και πάλι εδώ μιλάμε για S-AMOLED. Για την αυτονομία, εξαρτάται από την χρήση αλλά το Desire και το S έχουν μικρότερε μπαταρίες και πιο ενεργοβόρες οθόνες από τα προαναφερθέντα μονοπύρηνα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 To S τι παραπάνω έχει απο το απλό? το κυριοτερο μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη για εφαρμογες και πιο γρηγορο modem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.