krypton Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 καλό θα ήταν πάντως να υπάρχει λειτουργία ώστε να μπορείς να βγάλεις κάποια πράγματα από το menu γιατί tv θέλουμε να δούμε και όχι το σήμα των γερμανών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Είμαι καινούριος στον OTE και στην Connex (ούτε 3 εβδομάδες) και ο εξοπλισμός που μου έβαλαν είναι για την Iptv η οποία λειτουργεί κανονικά. Πλέον στο Menu μου γράφει ότι δεν λέγεται Connex αλλά OTETV. Τώρα που ενεργοποιείτε το δορυφορικό θα σταματήσει το δικό μου να λειτουργεί; Πρέπει να ζητήσω κάποια αναβάθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δε θα σταματήσει, εκτός κι αν ζητήσεις εσύ να μεταβείς στο δορυφορικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djtheofanis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Σύμφωνα με το site των Δορυφορικών Νέων, δύο υποπακέτα της OTE TV θα είναι διαθέσιμα τη Δευτέρα: Τη Δευτέρα η διάθεση της OTE TV στο ευρύ κοινό Αποφασίστηκε τελικά η διάθεση 2 υποπακέτων της OTE TV στο ευρύ κοινό από τη Δευτέρα 17 Οκτ, ενώ οι τιμές θα ανακοινωθούν επίσημα την ίδια μέρα, οπότε και θα σας ενημερώσουμε άμεσα! Πηγή: Δορυφορικά Νέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Κάτι διάβασα για 16.90€ και 19.90€ το κάθε πακέτο (18.63€ και 24.88€ για μη συνδρομητές ΟΤΕ αντίστοιχα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teri_l Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Για πρώτη φορά και επίσημη πληροφόρηση: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ιεπ, χθες το μεσημέρι-απόγευμα ανέβηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Σας ανοίγει η λίστα με τα κανάλια? Family pack, full pack? Γιατί σε εμένα όχι. Πάντως απ ότι είδα στα επαγγελματικά πακέτα δεν περιέχει τα ιδιωτικά ελληνικά κανάλια-fail και λογικά δε θα τα περιέχει κ στα οικιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 http://otetv.ote.gr/...annels?type=sat Για τα ιδιωτικά ελληνικά αναμένεται απόφαση της ΕΕΤΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ. Και να υποθέσω τα ιδιωτικά θα βρίσκονται στο full pack... Και ούτε cnn, bbc. Όταν μπουν κ αυτά το συζητάω (αν και για τα ντοκυμαντέρ και μόνο το θέλω, άντε κ κανένα FX. Έχουν δρόμο ακόμα αλλά έστω κ έτσι ξεφεύγουμε από το μονοπώλιο της nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δε νομίζω. Το θεωρώ βλακεία να βάλει τα ιδιωτικά μόνο στο Full Pack και θα χάσει αν το κάνει. Έχει ακουστεί ότι είναι στα κλεισίματα συμφωνιών με κινηματογραφικές εταιρείες και ετοιμάζονται κανάλια OTE Cinema, όπως η Nova. Επίσης έχει ακουστεί ότι η Nova ετοιμάζει διαφορετικά πακέτα ή προσφορές ή κάτι τέτοιο. Θα το δούμε στην πράξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Λέω στο full pack τα ιδιωτικά γιατί alter και skai είναι ήδη μόνο στο full pack. Θα δούμε. Έστω και για αυτά που προσφέρει o ΟΤΕ, η nova κάπως θα πρέπει να "απαντήσει" Καλά το site με τη λίστα των καναλιών είναι λίγο ό,τι νά'ναι ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ναι, χαροπαλεύει τώρα που μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talidipa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 εδω κάποια στιγμή κράσαρε κιόλας που πήγα να μπώ εγώ. άντε να δούμε πότε θα βγεί εμπορικά και τι πουλιά θα πιάσει γιατί από πρόγραμμα δε το κόβω και πολύ γεματο. Κι αν βγάλει και καμια προσφορά η nova τότε δύσκολα θα πάρει μερίδιο αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Όντως το πρόγραμμά του το περίμενα πολύ καλύτερο. Πίστευα πως θα είναι εντελώς διαφορετικό από το connx. Τώρα με το ίδιο πρόγραμμα δεν μου λέει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα