littlelouievegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ μεγαλη κινηση η πρεμιερ λιγκ.. Και για τριετια.. Αντε με τους απατεωνες στην Νοβα μισοι αγωνες απο Αγγλια και διαλεγμενοι..Η το εχεις το πρωταθλημα ή δεν το εχεις τερμα!Και για μενα απο οτι βλεπω τελευταια χρονια με Νοβα, θα κρατησω μονο την ΟΤΕ TV. Αρκετα μας ρουφηξαν το μεδουλι, και απλα ψαχνω τροπο (αν και τον ξερω χρονια δηλαδη αλλα οκ) να βλεπω CL και Ευρωλιγκα. ΟΧΙ δεν θα μου λειψει το ελληνικο πρωταθλημα ΚΑΘΟΛΟΥ οταν εχω Ισπανικο,Ιταλικο,Γερμανικο,Αγγλικο και προβλεπονται και αλλα.. Και ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη μαζι με ενα τρομερο πακετο καναλιων γενικοτερα. Δεν το περιμενα οτι θα το πω αυτο αλλα μπραβο ΟΤΕ.. Ελπιζω μοναχα μην αρχισεις και εσυ τις απατεωνιες.. Μονο να κερδισεις εχεις απο αυτη την υποθεση, παω στοιχημα οτι του χρονου θα τρεχουν και δεν θα φτανουν στην Νοβα.. 1
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Α το αγγλικό είναι η Premier League; littlelouievegos, μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Αν ισχύ(σ)ουν τα σενάρια περί εξαγοράς της Nova από τον ΟΤΕ, πάλι σε μονοπώλιο θα πάμε.
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η Premier League δεν είναι η Β' Εθνική; Οχι η αντιστοιχη Α΄της Αγγλιας
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η Premier League δεν είναι η Β' Εθνική; Θεός φυλάξοι!Το Αγγλικό Πρωτάθλημα,1η κατηγορία ποδοσφαίρου είναι. @littlelouievegos:Κάτσε να δούμε πόσους αγώνες έχει πάρει και ο Οτε.Η premier league χωρίζεται σε πακέτα.Αν και με 20 ευρώ το μήνα και 3-4 αγώνες να έδειχνε ,όπως η νόβα φέτος,υπερευχαριστημένος θα είμαι.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Α το αγγλικό είναι η Premier League; littlelouievegos, μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Αν ισχύ(σ)ουν τα σενάρια περί εξαγοράς της Nova από τον ΟΤΕ, πάλι σε μονοπώλιο θα πάμε. Κανεις σωφρων δεν παει να αγορασει μια εταιρεια με πανακριβα και υπερτιμημενα συμβολαια για την μπαλα και οχι μονο. Ειναι σαν να βαζει το πιστολι στον κροταφο του και να περιμενει να πατησει την σκανδαλη. Ο ΟΤΕ με εξυπνες κινησεις σιγα σιγα περνει μεριδιο αγορας στην συνδρομητικη και με μαθηματικη ακριβεια, θα αποκτησει ακομη μεγαλυτερο τα επομενα 1-2 χρονια. 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 A' Eθνικη αγγλιας θα βλεπεις την τοπ κατηγορια τον αφρο πως αλλιως να το πουμε
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό λέω κι εγώ, έχει ακουστεί ότι η Nova έχει χρέη, κι αν συνεχίσει να χάνει πελάτες δεν τη βλέπω για πολύ ακόμα. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, ποιος αποκλείει ότι στο τέλος θα μείνει μόνος του ο ΟΤΕ;
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Οχι απίθανο να μείνει μόνος ο ΟΤΕ αλλά μην περιμένετε full pack με 19.90Αν ειναι έξυπνος ο ΟΤΕ πρέπει να διατηρήσει την τιμή σταθερή διότι ναι μεν ξοδέυει παραπάνω λεφτά για τα δικαιώματα που αγοράζει αλλά ανεβάζει και κατά πολύ το πελατολόγιο του. Εγώ ειμαι ικανοποιημένος 1 χρόνο απο την Υπηρεσία , αλλά τον Μάρτιο θα το κόψω καθως δεν έχω δεσμευση και σεπτέμβριο θα κάνω καινούριο
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα είναι να μη μείνει μόνος του, γιατί κι εγώ βλέπω τις τιμές να ανεβαίνουν. Εσύ γιατί να το κόψεις για 6 μήνες;
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά λίγο πριν το καλοκαίρι που δεν θα έχει ποδόσφαιρο για 4 μήνες.
bloodmaniac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα..εχω προβλημα με τον αντ1 μεσω otetv (δορυφορος) οταν μιλαω στο κινητο τρωει παρεμβολες.το εχει και κανεις αλλος η ειμαι μονο εγω??
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Και μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι το παρατηρείς; Σε τι απόσταση απ' την τηλεόραση και τον αποκωδικοποιητή μιλάς στο τηλέφωνο;
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα..εχω προβλημα με τον αντ1 μεσω otetv (δορυφορος) οταν μιλαω στο κινητο τρωει παρεμβολες.το εχει και κανεις αλλος η ειμαι μονο εγω?? Εγω το δοκιμασα και ειμαι ακριβως διπλα στον αποκωδικοποιητη χωρις κανενα προβλημα.
davinci_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Όπως έχει ήδη γραφτεί, τις επόμενες ημέρες στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV θα ανέβει ένα νέο μουσικό κανάλι αφιερωμένο στo διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το όνομα του θα είναι Eurovision Channel ΕΡΤ (powered) by MAD και ουσιαστικά πρόκειται για μια συνεργασία της ΕΡΤ με το μουσικό κανάλι MAD με σκοπό την εμπορική αξιοποίηση του γνωστού μουσικού διαγωνισμού. Το νέο αυτό κανάλι θα είναι αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV και θα μεταδίδει τα καλύτερα τραγούδια και συμμετοχές από το αρχειακό υλικό της ΕΡΤ, από την χρονιά έναρξης του θεσμού το 1956,μέχρι και τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα θα μεταφέρει τα νέα και τις εξελίξεις από την προετοιμασία και τις συμμετοχές για το φετινό τελικό. Ο φετινός τελικός της Eurovision θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΝΕΤ και σε μαγνητοσκόπηση από το MAD.http://http://www.digitaltvinfo.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα