Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα που είμαι στο χωριό το έβαλαν;Ααααχχχχ! Πήγα σε ένα φίλο μου με καφετέρια που έχει otetv και η εικόνα είναι πολύ καλή.Φαντάζομαι μόλις επιστρέψω σπίτι (μετά τα Χριστούγεννα) θα διαπιστώσω για το τι γίνεται ιδίοις όμμασι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Επιτελους πηραμε και το History ,ειναι θεμα χρονου ο οτε tv να γινει νουμερο 1 στην Ελλαδα και εμεις να απολαμβανουμαι αντιστοιχες υπηρεσιες.Διοτι το ελευθερο προγραμμα στην Ελληνικη Τηλεοραση με την ποιοτητα που δεν εχει ,απευθυνεται σε ουρακοταγκους .Ταινιες-σειρες και οτε tv και ειμαι πληρως καλυμενος για τα δεδομενα της χωρας μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Σαφώς. Και το θέμα είναι ότι κάνει συνεχώς κινήσεις για εμπλουτισμό, ενώ απ' την αντίπαλη μεριά δεν ακούγεται τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πειτε κανενα αλλο καναλι που θα θελατε να εχουμε στο μπουκετο Οτε tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πειτε κανενα αλλο καναλι που θα θελατε να εχουμε στο μπουκετο Οτε tv Για μένα πρέπει να βγάλει κανένα κανάλι,τύπου style tv και φυσικά να πάψει το luxetv να το δείχνει σε hd για να εξοικονομήσει brandwith και λεφτά.Με τα δορυφορικά πακέτα άλλων χωρών δεν έχω γνώση και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Διορθωτικές κινήσεις πρέπει να κάνει,π.χ να καταργήσει το village cinema και να παίζει μόνο το hd.Και φυσικά να μην ανέβει η τιμή. Όσον αφορά για προσθήκες...πιστεύω το hbo,έστω και σε sd θα το απογείωνε!Κοινότυπη επιθυμία,αλλά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 μην πατε και πετατε λεφτα για να βλεπετε πραγματα που υπαρχουν δωρεαν στο ιντερνετ μηνες πριν και ειδικα στον ΟΤΕ που μας πινει το αιμα χρονια τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Internet έχεις βλέπω όμως. Υπάρχουν πολλοί που δεν πιάνουν κανάλια παρά μόνο μέσω δορυφόρου, οπότε για εκείνους είναι καλή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 μην πατε και πετατε λεφτα για να βλεπετε πραγματα που υπαρχουν δωρεαν στο ιντερνετ μηνες πρινκαι ειδικα στον ΟΤΕ που μας πινει το αιμα χρονια τωρα Τα καναλια που κυριως με αφορουν εμενα ειναι τα καναλια των ντοκυμαντερ και αυτα δεν υπαρχουν,δεν με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες στο οτε tv .Τωρα ποιος μας πινει το αιμα τοσα χρονια ειναι μεγαλη συζητηση και σιγουρα δεν ειναι ο οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 μην πατε και πετατε λεφτα για να βλεπετε πραγματα που υπαρχουν δωρεαν στο ιντερνετ μηνες πρινκαι ειδικα στον ΟΤΕ που μας πινει το αιμα χρονια τωρα Κι εγώ κατεβάζω ταινίες.Κι εγώ κατεβάζω μουσική.Τα κανάλια με τις ταινίες τα θέλουμε απλά για να χαζεύουμε.Να περνάει η ώρα το βράδυ πως να το πω;Ντοκιμαντέρ από που θα κατεβάσω;Αθλητικά που θα δω;Θα μπαίνω στα γνωστά site με 240p και να παρακαλάω να μην αποσυνδεθώ από τον server; Συμφωνώ πως ο ΟΤΕ μας πίνει το αίμα στην τηλεφωνία και στο ίντερνετ ακόμα και τώρα.πόσω μάλλον στο παρελθόν.Στη συνδρομητική τηλεόραση η nova μας πίνει το αίμα χρόνια περισσότερα από ότι ο ΟΤΕ με το ίντερνετ.Όταν κάθε Αύγουστο ή Σεπτέμβρη μαζί με το λογαριασμό έστελνε και μπιλιετάκι πως ανεβαίνει η συνδρομή 1-1,5 ευρώ επειδή προστέθηκε το χ,ψ κανάλι.Όσοι παλιοί συνδρομητές nova θα το θυμούνται. Δεν είμαι fanboy του Οτε,αλλά με 20 ευρώ μου δίνει την δυνατότητα να μην βλέπω τα τούρκικα σίριαλ και τις πρώην κονσοματρίς να το παίζουν σοβαρές και οικογενειάρχισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davinci_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Aπολογισμός του έτους 2012 με τον OTE να βάζει φέτος 10 HD, 8 SD, 9 περιφερειακά, ενώ προσέθεσε και όλα τα εθνικής εμβέλειας κανάλια. Δείτε την εξέλιξη μήνα, μήνα στο https://www.digitalsattv.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=7517&Itemid=107 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davinci_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Η αναμονή τελείωσε, ο διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League ολοκληρώθηκε και ο νικητής είναι …Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού για τα επόμενα τρία χρόνια (2013-2016) η Premier League θα φιλοξενείται στα κανάλια του ΟΤΕ TV!Δεν θυμόμαστε άλλο διαγωνισμό να είχε μονοπωλήσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου αφού και στο διαδίκτυο αλλά και τηλεφωνικά πάρα πολλοί αναγνώστες ρωτούσαν για να μάθουν τι γίνεται. Άτυπα μεν αλλά στα διάφορα δορυφορικά fora είχαν σχηματιστεί κατά κάποιο τρόπο ομάδες υποστηρικτών της μιας η της άλλης πλατφόρμας. http://www.digitaltvinfo.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα δεν με απασχολει το ποδοσφαιρο ,θελω και αλλα καναλια με ντοκυμαντερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 @davinci_ :Να το θεωρήσουμε σίγουρο; Είναι σίγουρο 1000%.@fotis13 :Άλλα κανάλια με ντοκιμαντέρ προς το παρόν δε νομίζω να δούμε.Παίρνοντας και το Αγγλικό Πρωτάθλημα και αν φτιάξει λίγο και τα κανάλια με τις ταινίες,πιστεύω πως θα ανοίξει ο δρόμος για τον διαχωρισμό των πακέτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αν αληθεύουν οι φήμες για premier league στον οτε τότε αντίο nova από του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η Premier League δεν είναι η Β' Εθνική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα