JLEE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόβλημά μου είναι οτι για να κάνω cp αρχεία απο το NFS mounted directory τσινάει(permission denied) αν του δώσω sudo και αν δεν του δώσω τσινάει (permission denied) το τοπικό directory. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Απο αλλο φακελο, στο ιδιο το pc σου, μπορεις να γραψεις πραγματα στο συγκεκριμενο directory που δεν σε αφηνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι με αφήνει. απο τοπικό σε τοπικό με sudo με αφήνει. Απο nfs mounted σε nfs mounted με αφήνει μόνο χωρίς sudo. Το επόμενο πακιστανικό βήμα είναι να το ανεβάσω σε κάποιο ftp server και να το κατεβάσω με wget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι πρεπει να ειναι με sudo? Χωρις δικαιωματα root δεν μπορεις να γραψεις στο φακελο προορισμου? Βασικα, που ειναι ο φακελος αυτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Το pc δεν είναι δικό μου. είμαι sudoer και έχω απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτό. Οπότε για ότι κάνω τοπικά στο pc π.χ. στο /usr/ χρειάζομαι sudo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.