Προς το περιεχόμενο

Σαμπουαν μαλλιών weleda...

vk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αναγκαστικά πρέπει να αλλάξω σαμπουάν γιατί η ξηροδερμία τον τελευταίο μήνα κάνει πάρτυ στα μαλλιά μου. Χρησιμοποιώ ένα φαρμακευτικό της apivita. Πολύ καλό τον πρώτο καιρό (εδώ κ 2 χρόνια το χρησιμοποιώ) αλλά τώρα μάλλον το συνήθισε το μαλί μου και μου δημιουργεί προβλήματα ξηρότητας και πυτιρίδας και θέλω να πάω σε κάτι άλλο..

Γνωρίζει κανείς τα σαμπουάν μαλλιών της weleda ή να τα έχι δοκιμάσει να μας πει τη γνώμη του;; Είναι πράγματι τόσο καλά όσο λέγονται ή απλά έχουν το όνομα του βιολογικού προιόντος; Επίσης σε φαρμακεία υπάρχουν ή μόνο σε μαγαζιά με βιολογικά;;

Και για να σας προλάβω αποκλείονται οι αγορές μέσω Internet.

Δημοσ.

Ξέρω αλλά δεν δοκίμασα ποτέ.Από βιολογικά/φυσικά τα καλύτερα που θα βρείς,που είμαι σίγουρος θα έχει Ελλάδα ενώ τις άλλες μάρκες καλές δεν ξέρω αν έχει είναι της μάρκας Jason.Επίσης τα Apivita είναι εξαιρετικά που λες ότι πήρες.

Δημοσ.

Δεν κάνεις σέρτς;10 ευρώ περίπου κάνει αλλά αν το χρησιμοποιείς μόνο εσύ πάει 2-3 μήνες.Ξέχασα να πω ότι τώρα χρησιμοποιώ Korres,συγκεκριμένα το Men's Tonic Magnesium and Wheat proteins.

Δημοσ.

καλό είναι να έχουμε 2 σαμπουάν και να τα εναλλάσουμε κατά διαστήματα από ότι μου έχει πει κομμώτρια,

η weleda είναι γερμανική φίρμα και χρησιμοποιώ την οδοντόκρεμα με αλάτι χωρίς φθόριο εδώ και μήνες και τη θεωρώ αξιόπιστη.

αν βρεις το σαμπουάν σου εδώ θα γλυτώσεις χρήματα αν κάνεις μια καλή παραγγελία.

και μιας και όλοι λίγο πολύ κατά καιρούς έχουμε μυικούς πόνους βάλε και μια στη παραγγελία αν παραγγείλεις κάτι δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...