fitagor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ένα laptop sony vaio vgn-fs640/w με windows xp και δεν μπορώ να καταλανω τι φταίει που δεν ανοίγει.Λοιπόν πρώτον και βασικό όταν και άμα ανοίξει συνήθως στα windows μου βγάζει lsass.exe error και κλείνει.Τις περισσότερες φορές ή μου βγάζει mono to logo tis vaio ή δεν ανοίγει καθόλου ή φτάνει στο φόρτομα τον windows και κλείνει.Όλα τα led δουλεύουν κανονίκα και δούλευει κανονικά το dvd.Διάβασα σε μερικές σελίδες ότι φταίει το worm Sasser που προκάλει και το error.Όμως όταν εγώ βγάζω το σκλήρο δεν θα έπρεπε να ξεκίναει απροβλήματιστά?Άμα γνώριζει κανείς κάτι ας μου πει.
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα βγάλεις των σκληρό από που να ξεκινήσει δηλαδή; Αν είχες των sasser(που έχει να εμφανιστεί κάτι αιώνες) θα σου έβγαζε παραθυράκι που θα έλεγε ότι θα κλείσει σε 60 δεύτερα δεν θα επηρέαζε την φόρτωση. Δες στην εκκίνηση ή μέσα από το bios τη σκληρό έχεις και κατέβασε από την αντίστοιχη εταιρία το πρόγραμμα ελέγχου του.Η υπόθεση βρομάει χαλασμένο δίσκο.
fitagor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα βγάλεις των σκληρό από που να ξεκινήσει δηλαδή; Αν είχες των sasser(που έχει να εμφανιστεί κάτι αιώνες) θα σου έβγαζε παραθυράκι που θα έλεγε ότι θα κλείσει σε 60 δεύτερα δεν θα επηρέαζε την φόρτωση. Δες στην εκκίνηση ή μέσα από το bios τη σκληρό έχεις και κατέβασε από την αντίστοιχη εταιρία το πρόγραμμα ελέγχου του.Η υπόθεση βρομάει χαλασμένο δίσκο. Δεν ανοίγε ούτε καν η οθόνη.Όταν έχω μέσα το σκλήρο και όταν του έρθει να ανοίξει στο startup βγαζει lsass.exe problem και κλείνει ή ακόμα και από το loading screen των windows τις 9/10 φόρες,γιατί μου έχει τύχει να ανοίξει 2-3 φόρες.Μέχρι να ανοίξουν κανονίκα τα windows δεν αποκρίνεται το πληκτρόλογιο σαν να λένε ούτε format δεν μπορώ να κάνω.
rafail1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει μια περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική σου οπότε για προσπάθησε να μπεις στο bios να δεις εάν θα έχεις πρόβλημα και εκεί
TheELF Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ανοίγε ούτε καν η οθόνη.Όταν έχω μέσα το σκλήρο και όταν του έρθει να ανοίξει στο startup βγαζει lsass.exe problem και κλείνει ή ακόμα και από το loading screen των windows τις 9/10 φόρες,γιατί μου έχει τύχει να ανοίξει 2-3 φόρες.Μέχρι να ανοίξουν κανονίκα τα windows δεν αποκρίνεται το πληκτρόλογιο σαν να λένε ούτε format δεν μπορώ να κάνω. Το ότι δεν ανοίγει καθόλου χωρίς σκληρό δεν μπορώ να το ψυχολογήσω. Αλλά το lsass.exe είναι και η εντελώς νόμιμη διαδικασία που ελέγχει ποιος μπαίνει στων Η/Υ σου οπότε λογικό είναι αν φτάνει σε αυτό το σημείο και έχει πρόβλημα να σου βγάλει μήνυμα. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις έλεγχο του δίσκου όπως είπα πριν και αν είναι οκ ο δίσκος τότε κάνεις repair install του λειτουργικού.
fitagor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το ότι δεν ανοίγει καθόλου χωρίς σκληρό δεν μπορώ να το ψυχολογήσω. Αλλά το lsass.exe είναι και η εντελώς νόμιμη διαδικασία που ελέγχει ποιος μπαίνει στων Η/Υ σου οπότε λογικό είναι αν φτάνει σε αυτό το σημείο και έχει πρόβλημα να σου βγάλει μήνυμα. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις έλεγχο του δίσκου όπως είπα πριν και αν είναι οκ ο δίσκος τότε κάνεις repair install του λειτουργικού. Πλακέτα ήθελε και Format ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα