Προς το περιεχόμενο

Καινούργια σύνδεση adsl στο Λυκαβηττό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Μόλις μετακόμισα στη περιοχή του Λυκαβηττού από τη μεριά της Ασκληπιού και θέλω να βάλω σύνδεση adsl.

Έχει μήπως κάποιος πληροφορίες σχετικά με το ποια εταιρία έχει καλές ταχύτητες στη περιοχή ?

Με ενδιαφέρουν κυρίως τα online games (MMO) και λίγο το download και θα ήθελα να αποφύγω τον ΟΤΕ λόγω

τιμών.

Eυχαριστώ :)

Δημοσ.

H forthnet πάντως που ειμαι εγώ στον πειραιά όμως εχω ping στα online games της τάξεως των 80ms και χωρίς fast path που αν το ζητήσεις ειναι ακομα καλύτερα απλα μπορεί να σου μειωθέι λίγο το download.

Δημοσ.

Εκει απο οσο εχω δει (προς Μαυρομιχαλη μερια) ειναι πολυ πιτα τα dslams. Μονο οταν το βαλεις θα εχεις αποψη.

Δημοσ.

ρωτα κανεναν εκει γυρω αν εχει συνδεση, ποια εταιρια εχει και πως παει. θα σε βοηθησει πολυ αυτο πιστεύω.

αφου θελεις κατι πιο φθηνο απο ΟΤΕ μπορεις να δεις τη προσφορα που εχει βγαλει η forthnet που γλιτωνεις καποιους μηνες(http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179) με προπληρωμη και αφου θελεις online gaming οταν κανεις συνδεση να τους ζητησεις να σε βαλουν σε fast path.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...