Προς το περιεχόμενο

καμενη μητρικη σε toshiba satellite a100-906

raven21gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα η μητρική απο το συγκεκριμένο λαπτοπιδιον τα έπαιξε (μετα από 5 χρόνια βιασμού) και γεννώνται τα ακόλουθα ερώτηματα :

πoυ βρίσκω ανταλλακτικό μοντέλο το v000068620 και πόσο θα στοιχήσει ?

μπορώ να βάλω πάλλη μητρική πλήν της V000068620 την V000068070 ή τη v000068240 για παράδειγμα???

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

ξέρετε κανένα μαγαζί που να μπορώ να τη βρώ μεταχειρισμένη ???

Μπορείς να ελέγξεις εάν είναι αυτή η μητρική που θες;

a100945pmmotherboar.th.jpg

Ο ίδιος spare part number που ανέφερες (V000068620) δεν υπάρχει πλέον στο εμπόριο, και αντικαταστάτης είναι η A100 945PM motherboard, με MXMII VGA card interface και χωρίς δυνατότητα finger print.

Το κόστος γ΄αυτή την μητρική είναι 140 ευρώ + φπα, διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας σε 5 εργάσιμες.

Δημοσ.

Μπορείς να ελέγξεις εάν είναι αυτή η μητρική που θες;

a100945pmmotherboar.th.jpg

Ο ίδιος spare part number που ανέφερες (V000068620) δεν υπάρχει πλέον στο εμπόριο, και αντικαταστάτης είναι η A100 945PM motherboard, με MXMII VGA card interface και χωρίς δυνατότητα finger print.

Το κόστος γ΄αυτή την μητρική είναι 140 ευρώ + φπα, διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας σε 5 εργάσιμες.

Λογικά μου κάνει αλλά σε ποιο μαγαζί είναι ???

Δημοσ.

Λογικά μου κάνει αλλά σε ποιο μαγαζί είναι ???

Δεν είναι σε κάποιο μαγαζί στην ελλάδα, είναι σε συνεργάτη μας προμηθευτή στο εξωτερικό.

Μπορούμε να σας την προμηθεύσουμε εμείς.

Η εταιρία μας pc2help ειδικεύεται στην επισκευή laptop και εμπορία ανταλλακτικών laptop.

Θα πρέπει όμως πρώτα να επαληθεύσετε ότι είναι το ίδιο προϊόν (και αυτό γιατί είναι αντικαταστάτης όπως ανέφερα πιο πάνω), γ΄αυτό τον λόγο κοιτάξτε προσεκτικά για τυχών διαφορές με την φωτογραφία που ανέβασα.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω ένα laptop με καμμένη κάρτα γραφικών , την nvidia 8600m GT.

Επισκευάζεται?

Μπορείς με μια αναζήτηση να βρεις post που εξηγούν πως "ψήνουν" σε φούρνο ή με θερμομπίστολο τις συγκεκριμένες κάρτες γραφικών, και ενδεχομένως να δώσεις λίγο "ζωή" ακόμα.

Γενικά οι 8400m και 8600m είναι αρκετά ευπαθής κάρτες, λόγο των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσουν.

Εγώ θα πρότεινα να αντικαταστήσεις την συγκεκριμένη γραφικών με καινούρια.

Η CPU της 8600M GT είναι η G84 600 A2 και της 8600M GS είναι η G84 630 A2/G84 603 A2.

Αυτό σημαίνει ότι η 8600MGT είναι ανώτερη από την 8600MGS.

Αντικαταστάτης της 8600MGT όπου και προτείνω (κατά 90% συμβατή - αναλόγως το μοντέλο του φορητού) και με εφάμιλλα χαρακτηριστικά είναι η HD3650.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...