Προς το περιεχόμενο

win7 starter & asus netbook

ckdodis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι νέος κατοχος νετμποκ και έχω την εξής απορία:

ποια προγραμματα και διεργασιες μπορω να αποκλίσω κατα τη εκκινηση ωστε να ξαλαφρωση λίγο και να στρωφάρει πιο πολυ??(δεν περιμενω παπάδες)

αυτην την στιγμη έχω τον μοζιλα ανοιχτω και κατεβάζει και μια ενημερωση και μου τρωει 865 μβ ραμ απο το 1 γιγα που εχει και ο επεξεργαστης δουλευει πάνω απο το 80%......

είναι λογικές αυτές οι τιμές?και ειδικά της ραμ....

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το λογικό για εμένα θα ηταν να μην βάζουν win7 στα netbooks αλλα xp , βέβαια απο την στιγμή που έχει σταματήσει η υποστήριξη των xp (δεν ειμαι σίγουρος για τις πωλήσεις) δυστηχώς θα βάζουν αυτα.

Για εμενά καλό θα ηταν πάντως να βάλεις xp η ακόμα και ενα partition με linux , αυτο εχω κάνει εγώ στο δικό μου

Δημοσ.

Για ανέβασε μας μια φωτογραφία με της διεργασίες σου .

Επίσης ποιο antivirus έχεις ;

αντιβάιρους έχω το avast free edition. οσο για τις διεργασιε φαινονται παρακατω.post-209396-0-99257400-1316504759_thumb.png post-209396-0-11675300-1316504770_thumb.png

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να έχεις και ιδιαίτερο πρόβλημα από της φωτογραφίες .

Άλλα για πατά start και γράψε msconfig και πάνε στην καρτέλα εκκίνηση και βγάλε οτι είναι άχρηστο και πες μας εάν είδες λίγη διάφορα.

Επίσης το avast εγω το βάζω στην κατηγορία με τα βαριά antivirus οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο ποιο ελαφρύ

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να έχεις και ιδιαίτερο πρόβλημα από της φωτογραφίες .

Άλλα για πατά start και γράψε msconfig και πάνε στην καρτέλα εκκίνηση και βγάλε οτι είναι άχρηστο και πες μας εάν είδες λίγη διάφορα.

Επίσης το avast εγω το βάζω στην κατηγορία με τα βαριά antivirus οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο ποιο ελαφρύ

έπεσε ελαφρός η ραμ!στα 700 κάτι! ίσως πρέπει να βγαλω τελίος κατι 'κορδελάκια' της asus!όπως κατι live update asus και κατι τετοια!όσο για το αντιβάιρους?προτείνεται κάτι να τον ξελαφρώσω??

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

έπεσε ελαφρός η ραμ!στα 700 κάτι! ίσως πρέπει να βγαλω τελίος κατι 'κορδελάκια' της asus!όπως κατι live update asus και κατι τετοια!όσο για το αντιβάιρους?προτείνεται κάτι να τον ξελαφρώσω??

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

μηπως να κάνω και απεγκτάσταση κατι προγραμματα που και καλα σοy χαριζουν με την αγορά??

(trend micro titanium, office starter 2010, acrobat com, live update)

δοκίμασα επίσης ένα καθαρισμό με το ccleaner και μπορέι να είναι και εντίπωση μου αλλα βελτιώθηκε καπως η κατάσταση!

Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πρότεινα το microsoft security essentials είναι αρκετά ελαφρύ .

Τα προγράμματα της asus κτλ βγαλτα τα περισσότερα ειναι άχρηστα και δεν σου χρησιμεύουν πουθενά

Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πρότεινα το microsoft security essentials είναι αρκετά ελαφρύ .

Τα προγράμματα της asus κτλ βγαλτα τα περισσότερα ειναι άχρηστα και δεν σου χρησιμεύουν πουθενά

Οκ σε οτι αφορα το αντιβαιρους!

θα κανω απεγκατασταση απο τον πινακα ελεγχου, υπαρχει περιπτωση να απεγκαταστισω και κανεναν driver μαζί?

γιατι δεν βγάζω άκρη τι πρεπει να ξυλώσω και τι όχι!

Δημοσ.

Ναι κάντο από εκεί μόνο το avast θα κανείς απεγκατάσταση .

το avast θα το κανω απο την προσθαφερεση προγραμματων!οκ!

τα αλλα διαφημιστικα προγραμματα????πως θα ξερω οτι ειναι διαφημιστικα και οχι drivers!??

Δημοσ.

Ακόμη και αν απεγκαταστήσεις κάποιον χρήσιμο driver, τα 7άρια θα τον βρουν και θα εγκαταστήσουν τους δικούς τους μόνα τους. Το δικό μου netbook με το που περνάω τα 7 home premium είναι πλήρως λειτουργικά σε όλα του χωρίς να περάσω κανέναν μανίσιο driver, εκτός από της κάμερας αν θυμάμαι καλά. Οπότε δεν πρόκειται να δημιουργήσεις πρόβλημα στο netbook και να μην λειτουργεί.

Πάντως καλό θα ήταν να βάλεις άλλο 1GB RAM, για να πηγαίνουν καλά τα 7άρια σε netbook, η διαφορά είναι αισθητή.

Δημοσ.

Ακόμη και αν απεγκαταστήσεις κάποιον χρήσιμο driver, τα 7άρια θα τον βρουν και θα εγκαταστήσουν τους δικούς τους μόνα τους. Το δικό μου netbook με το που περνάω τα 7 home premium είναι πλήρως λειτουργικά σε όλα του χωρίς να περάσω κανέναν μανίσιο driver, εκτός από της κάμερας αν θυμάμαι καλά. Οπότε δεν πρόκειται να δημιουργήσεις πρόβλημα στο netbook και να μην λειτουργεί.

Πάντως καλό θα ήταν να βάλεις άλλο 1GB RAM, για να πηγαίνουν καλά τα 7άρια σε netbook, η διαφορά είναι αισθητή.

αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552670 κάνει για το μηχανιμα μου!? asus 1001pxd.

πιστεύω μπορώ να την αλλάξω μόνος μου!αλλά τι παιζει με την εγγύηση???

Δημοσ.

Από όσο λίγο έψαξα, ναι, ταιριάζει. Αλλάζει πανεύκολα, δεν κανένα βιντεάκι στο youtube. Όσον αφορά την εγγύηση λογικά δεν τρέχει τίποτα. Αλλά ακόμη και αν στο μέλλον εμφανιστεί κάτι και χρειαστεί να το πας για service, απλά βάζεις πίσω το παλιό RAM module και είσαι έτοιμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...