skoulas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ BLACKBERRY CURVE 8520... ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ... (ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ http://crackberry.com/exclusive-first-live-images-gemini-blackberry-curve-8520) ΠΗΓΑ ΣΤΗ WIND ΑΠ'ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.... ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ... ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ;;; (ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΑΘΗΝΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...) #ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ POST ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...#
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείς τα κουμπιά του media player; Προφανώς έχουν περάσει 2 χρόνια που είχες εγγύηση, οπότε δεν έχω ιδέα αν υπάρχει οικονομικότερος τρόπος να το επισκευάσεις κάπου. Το κόστος επισκευής το πληρώνεις εφόσον το αποδεχθείς. Δεν σε υποχρεώνει κανείς. Σε ενημερώνουν και εφόσον το αποδεχθείς, προχωράνε σε επισκευή.
skoulas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι τα κουμπια media player ειναι...που για κακη μου τυχη ξεκλειδωνει και το πληκτρολογιο...Το κινητο το εχω ενα χρονο και 3-4 μηνες...σιγουρα δεν εχει συμπληρωσει δυο χρονια...αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω αν εχει ενα ή δυο χρονια εγγυηση...ουτε και ρωτησα...υπεθεσα οτι η φραση "θα το στειλουμε Αθηνα για να το δουν..." σημαινει οτι εγω θα πληρωσω τον "ελεγχο" -μεταφορικα- που θα κανουν...αν ειναι να δωσω 10-15ευρο να το κρατησουν 1-2 εβδομαδες και να μου πουν μετα οτι κανει και 40-50ευρο ολο το γυρω-γυρω πλαστικο (γιατι φαινεται οτι παει ολο μαζι) καλυτερα να το κρατησω ετσι...
nikoskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Πιάνουν τα χέρια σου; Αν ναι, ξεκίνα να ψάχνεις ανταλλακτικά από e-bay. Αυτό για το δήθεν κόστος ελέγχου, ρώτα το στο κατάστημα.
skoulas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω δει καποια video απο youtube και δειχνει σχετικα ευκολο... Το εχω ψαξει και στο e-bay...και εχει "τρελες" τιμες (20 ευρο με κατσαβιδια κτλ) απλα δε μπορω να καταλαβω αν δινουν και το συγκεκριμενο κομματι γιατι εχω δει να του "αλλαζουν" χρωμα (απο μαυρο σε ασπρο) αλλα αυτο το γυρω-γυρω να παραμενει μαυρο... Επισης προτιμω ενα blackberry που να με ζοριζει στο ξεκλειδωμα απο ενα blackbbery που δε δουλευει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.