Προς το περιεχόμενο

Toshiba Folio 100 Tablet PC nVidia Tegra 2 10,1" Capacitive Screen Android 2.2 WIFI 16GB

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπώσεις;

Θα το παραλάβω από DHL τη Τετάρτη 5 Οκτωμβρίου γιατί είμαι εκτός Αθηνών...Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γράψω τις εντυπωσεις μου...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε τελικά να μην ειναι φόλα το folio!! :rolleyes:

Στη χειρότερη -δηλαδή αν όντως ισχύουν αντικειμενικά όλα αυτά τα αρνητικά για το folio 100 σχόλια- το επιστρέφω στο Conrad.de εντός 10 ημερών ο οποίος οφείλει να μου επιστρέψει όλο το ποσό που έχω πληρώσει μείον 4,95 Euro...Εχω αυτό το δικαίωμα (που ισχύει για όλα τα eshop με έδρα τη Γερμανία) χωρίς μάλιστα να τους δώσω καμιά απολύτως εξήγηση (στη proforma επιστροφής γράφεις μόνο "λάθος αγορά" και τέλος)...

Επι πλέον, αν πάλι χρησιμοποιήσω αυτό το ποσό για άλλη αγορά ο Conrad μου επιστρέφει σε μορφή bonus τα 4,95 Euro...

Κάπως έτσι λειτουργούν τα eshop στις χώρες των μισητών...κουτόφραγκων...Ενώ σε μας τους παραδοσιακά ξύπνιους επιδότησιασάκηδες (όπως αποδεικνύουν άλλωστε και τα κλασσικά ανεκδοτάκια τύπου ένας -πανηλίθιος- Αγγλος ένας - ηλίθιος- Γερμανός και ένας -πανέξυπνος- Ελληνας) λειτουργούν εκτός ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων κάπως σαν π.χ. το Public με τις...περίφημες Σαββατοκυριακάτικες προσφορές του που μοναδικό σκοπό έχουν να εμπλουτίζουν τη βάση δεδομένων του με τα e-mail μας...Δυστυχώς...

Δημοσ.

Παιδιά το παρέλαβα χθές...Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι:

-Ποιότητα κατασκευής γενικά (πλαστικά κλπ): Ικανοποιητική χωρίς τριξήματα στη πίεση κλπ

-Οθόνη: Αρκετά ευαίσθητη στο άγγιγμα στο 98% της επιφάνειας με μικροπροβλήματα καμιά φορά στο κάτω μέρος, Αρκετά ευκρινής και φωτεινή σε normal συνθήκες φωτισμού (δωματίου) και σε φυσιολογικές γωνίες θέασης, με κάποια προβλήματα (όχι τόσο τραγικά όμως όσο τα παρουσιάζουν τα ξένα review) σε συνθήκες υπερφωτισμού (π.χ.μπαλκόνι) και σε "περίεργες" γωνίες θέασης (περισσότερο εμφανή στο πάνω-κάτω,λιγότερο στο δεξιά-αριστερά).Θα μπορούσε και να ήταν καλύτερη (π.χ. σαν την οθόνη του Rena3 ή σαν του Witstech A91) χωρίς σημαντική επιβάρυνση του κόστους

-Ταχύτητα επεξεργαστή / μνήμης: Πολύ καλή (νομίζω ότι αν διέθεττε 1GB μνήμης αντί 512ΜΒ θα ήταν Αριστη)

-WiFi(ταχύτητα και διατήρηση σύνδεσης,σερφάρισμα κλπ): Aριστη

-Ηχος: Αρκετά καθαρός για tablet αλλά όχι δυνατός

-Συνδεσιμότητα (θύρες κλπ): Aριστη

-Mπαταρία: Πλήρης φόρτιση αρκετά γρήγορη (30 λεπτα περίπου από 0%), διάρκεια 6.5 ώρες περίπου με ανοιχτό WiFi και με φωτεινότητα οθόνης στο 100% (οθόνη συνέχεια ανοιχτή)

-Φορτιστής: Τυπικός Toshiba αρκετά καλής ποιότητας

-Τεκμηρίωση (Μαnual κλπ): Μέτρια

Δεν υποστηρίζει ελληνικά αλλά θα του περάσω το MultiLing Keyboard και το Plugin Greek από http://www.appbrain.com/browse/dev/Honso

Τιμή / Απόδοση (κατά τη γνώμη μου):Για 200 Εuro(τιμή αγοράς μου) 8.9 / 10, Για 400 Εuro(αρχική τιμή) 4.5 / 10

Δημοσ.

Το προτείνεις σε κάποιον που θέλει να αντικαταστήσει το laptop για ταινίες και για να το παίρνει στις διακοπές?

Γενικά τα tablet όσο καλά και να είναι δεν γίνεται σε καμία περίπτωση για την ώρα να αντικαταστήσουν 100% ακόμα και χειρότερα netbook, πόσο μάλλον τα laptop...

Για ταινίες δεν το έχω τεστάρει ακόμα αλλά αφου τα βίντεο 1080p τα παίζουν σχεδόν τέλεια (τεσταρισμένο) το wetab, το Rena3 & το flytouch 3, σιγουρότατα τα παίζει και το Folio 100...

Για να το παίρνει κανείς στις διακοπές γενικά για σερφαρισμα e-mail κλπ αντι του laptop προτείνεται 100%, άλλωστε τα tablet για αυτή τη χρήση προορίζονται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...