efo355 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Το link που δίνεις δεν μου ανοίγει... Για 210 Εuro (σχεδόν τιμή κινέζικου tablet με resistive screen) μου φαίνεται πολύ καλό...Σίγουρα κατά πολύ ανώτερο απο το Archos Arnova 10 των 200 Εuro με τη resistive οθόνη που πουλάει τρελλά το Carrefour από την Ανοιξη... Τις κακές κριτικές (και τις επιστροφές) τις παίρνει βασικά γιατί δεν έχει απ΄ευθείας πρόσβαση στο Android Market και οι χρήστες του πρέπει να κάνουν χρήση του Toshiba Market Place ή του www.appbrain.com για την εγκατάσταση νέων εφαρμογών και για τη τιμή των 429€ περίπου που κόστιζε πέρυσι... Μπορείς όμως να εγκαταστήσεις το πακέτο του Android Market και να έχεις κανονικά πρόσβαση... Κατα τα άλλα γενικά εμένα με αφήνουν ασυγκίνητο κριτικές τύπου "το κουμπί επαναφοράς μενού είναι σκληρό" ή "η οθόνη μοιάζει φτηνιάρικη" κλπ και μή γνωρίζοντας ποιός τις γράφει μου φαντάζουν κάτι σαν "δεν μοιάζει και πολύ με το ipad"... Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πιάσει ποτέ σου tablet. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την οθόνη σε ένα tablet. Επεξεργαστές και ραμ περνάνε όλα σε δευτερη μοίρα γιατί η οθόνη είναι που αλληλεπιδρά μαζί σου. Τι να τον κάνω τον tegra αν είναι να μου βγουν τα μάτια; Tablet χωρίς καλές γωνίες θέασης είναι άθλιο. Αναρωτήθηκες ποτέ σου γιατί το zte blade έκανε θραύση όταν βγήκε; Καθαρά λόγω οθόνης.
EKTELESTES Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ΚΑΙ ΛΟΓΩ τιμής Efo, και ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ...
zacharis1955 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πιάσει ποτέ σου tablet. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την οθόνη σε ένα tablet. Επεξεργαστές και ραμ περνάνε όλα σε δευτερη μοίρα γιατί η οθόνη είναι που αλληλεπιδρά μαζί σου. Τι να τον κάνω τον tegra αν είναι να μου βγουν τα μάτια; Tablet χωρίς καλές γωνίες θέασης είναι άθλιο. Αναρωτήθηκες ποτέ σου γιατί το zte blade έκανε θραύση όταν βγήκε; Καθαρά λόγω οθόνης. Σίγουρα, η μια υπόθεση είναι να μην έχω εγώ ιδέα από tablet (αν και έχω στη κατοχή μου 3 και πάω αυτή τη βδομάδα για το τέταρτο) και η άλλη να μην έχεις ιδέα εσύ... Ποιός σου είπε ότι η οθόνη του Folio έχει χειρότερη ποιότητα και γωνίες θέασης από το μέσο όρο του ανταγωνισμού? Το ipad έχει π.χ. φοβερές γωνίες θέασης εν σχέσει πάντα με τη τιμή πώλησης του? Και μια απορία: Στη πράξη, σε τι απόσταση φαντάζεσαι ότι χρησιμοποιούνται γενικά τα tablet από τα μάτια μας και προ πάντων υπό ποιά γωνία? Το ΖΤΕ Βlade έκανε θραύση όταν κυκλοφόρησε, στην Ελλάδα τουλάχιστον, όχι και τόσο λόγω οθόνης αλλά προπάντων λόγω τιμής και φυσικά λόγω σωστού marketing...(Πληροφοριακά,το ΖΤΕ Βlade δεν ήλθε ποτε στην Ελλάδα με AMOLED οθόνη -αν και στη διαφήμηση του εδώ αυτό το άφηναν φλού- όπως αυτό που κυκλοφόρησε την ίδια εποχή π.χ. στην Αγγλία στα ΙΔΙΑ λευτά και που παρουσίαζε επίσημα η ΖΤΕ στο site της... Επομένως για ποιά super οθόνη μιλάμε? Μήπως γι'αυτήν που δεν είδαμε?)...
efo355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Σίγουρα, η μια υπόθεση είναι να μην έχω εγώ ιδέα από tablet (αν και έχω στη κατοχή μου 3 και πάω αυτή τη βδομάδα για το τέταρτο) και η άλλη να μην έχεις ιδέα εσύ... Ποιός σου είπε ότι η οθόνη του Folio έχει χειρότερη ποιότητα και γωνίες θέασης από το μέσο όρο του ανταγωνισμού? Το ipad έχει π.χ. φοβερές γωνίες θέασης εν σχέσει πάντα με τη τιμή πώλησης του? Και μια απορία: Στη πράξη, σε τι απόσταση φαντάζεσαι ότι χρησιμοποιούνται γενικά τα tablet από τα μάτια μας και προ πάντων υπό ποιά γωνία? Το ΖΤΕ Βlade έκανε θραύση όταν κυκλοφόρησε, στην Ελλάδα τουλάχιστον, όχι και τόσο λόγω οθόνης αλλά προπάντων λόγω τιμής και φυσικά λόγω σωστού marketing...(Πληροφοριακά,το ΖΤΕ Βlade δεν ήλθε ποτε στην Ελλάδα με AMOLED οθόνη -αν και στη διαφήμηση του εδώ αυτό το άφηναν φλού- όπως αυτό που κυκλοφόρησε την ίδια εποχή π.χ. στην Αγγλία στα ΙΔΙΑ λευτά και που παρουσίαζε επίσημα η ΖΤΕ στο site της... Επομένως για ποιά super οθόνη μιλάμε? Μήπως γι'αυτήν που δεν είδαμε?)... Λοιπόν επειδή έχω ipad σε πληροφορώ ότι οι γωνίες θέασης του είναι καταπληκτικές. Στην τιμή του folio αγοράζεις μέχρι και κινέζικα με Ips οθόνη Το blade φυσικά και έκανε θραύση λόγω τιμής αλλά ήταν το μόνο κινητό σε αυτά τα λεφτά που σου έδινε οθόνη με 480x800 ανάλυση. Οσο για τη γωνία θέασης που χρησιμοποιείται ένα tablet μπορεί να είναι και πολύ μεγάλη ( πχ ξαπλωμένος πλάγια και το tablet πάνω ξαπλωτό πάνω στο στρώμα) Είναι μεγάλη η γωνία θέασης.
Galaxy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Off Topic . "Εμπα στο καμπριολέ , παμε για κανά καφέ " Γνωστό λαικό τραγούδι του Λεπα Βασιλείου ( ty xouzel ) , όταν ακόμα ήταν παχιές οι αγελάδες ... Το θυμήθηκα αυτό όταν διάβασα το "έχω και Ipad " .. Πάντως πέρα από την πλάκα η τιμή είναι πολύ καλή εαν όντως το έχουν έτσι . Με τόσα λεφτά παίρνεις κινεζιά με ένα πυρήνα και από οθόνη .. το γνωστό χάλι . Το ξέρω γιατί έχω ένα κινέζικο και εγώ πέρα των άλλων ...
efo355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Off Topic . "Εμπα στο καμπριολέ , παμε για κανά καφέ " Γνωστό λαικό τραγούδι του Λεπα , όταν ακόμα ήταν παχιές οι αγελάδες ... Το θυμήθηκα αυτό όταν διάβασα το "έχω και Ipad " .. Πάντως πέρα από την πλάκα η τιμή είναι πολύ καλή εαν όντως το έχουν έτσι . Με τόσα λεφτά παίρνεις κινεζιά με ένα πυρήνα και από οθόνη .. το γνωστό χάλι . Το ξέρω γιατί έχω ένα κινέζικο και εγώ πέρα των άλλων ... Χαλάρωσε λίγο δεν είναι και τίποτα το τόσο τρομερό να έχεις ipad. Στην τιμή όλων των άλλων tablet είναι Οσο για τα κινέζικα έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλα μηχανάκια τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και με ips οθόνες.
xouzel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Off Topic . "Εμπα στο καμπριολέ , παμε για κανά καφέ " Γνωστό λαικό τραγούδι του Λεπα , όταν ακόμα ήταν παχιές οι αγελάδες ... Off topic στο Off topic : Του Βασιλείου είναι το συγκεκριμενο άσμα !!!!
zacharis1955 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Off Topic . "Εμπα στο καμπριολέ , παμε για κανά καφέ " Γνωστό λαικό τραγούδι του Λεπα , όταν ακόμα ήταν παχιές οι αγελάδες ... Το θυμήθηκα αυτό όταν διάβασα το "έχω και Ipad " .. Πάντως πέρα από την πλάκα η τιμή είναι πολύ καλή εαν όντως το έχουν έτσι . Με τόσα λεφτά παίρνεις κινεζιά με ένα πυρήνα και από οθόνη .. το γνωστό χάλι . Το ξέρω γιατί έχω ένα κινέζικο και εγώ πέρα των άλλων ... Tόσο το έχουν...199 Euro + 11 Euro τα μεταφορικά...Το έχω ήδη παραγγείλει και το περιμένω... Οσο για τη γωνία θέασης που χρησιμοποιείται ένα tablet μπορεί να είναι και πολύ μεγάλη ( πχ ξαπλωμένος πλάγια και το tablet πάνω ξαπλωτό πάνω στο στρώμα) Είναι μεγάλη η γωνία θέασης. Στη πράξη (όχι για πείραμα), ειλικρινά τώρα, πόσες φορές το έχεις κάνει αυτό?
zacharis1955 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Σε σχέση με το carrefour ct1002 τι λέει; Ούτε κάν συγκρίνεται...Ανήκουν σε άλλες κατηγορίες...(Archos vs Toshiba)
Galaxy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Χαλάρωσε λίγο δεν είναι και τίποτα το τόσο τρομερό να έχεις ipad. Στην τιμή όλων των άλλων tablet είναι Αυτό ακριβώς εννοούσα , αλλά δεν έγινα αντιληπτός φαίνεται . Δεν πειράζει , χαλαρός είμαι όσο μπορώ απλά βλέπω ότι σε όλα τα Θέματα εδώ των προσφορών μερικοί το έχουν πάρει πολύ σοβαρά και τα νεύρα μερικών προτρέχουν του πληκτρολογίου . Ειρήνη ημήν .
papado1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ούτε κάν συγκρίνεται...Ανήκουν σε άλλες κατηγορίες...(Archos vs Toshiba) Απαντάς και κρίνεις για κάτι που δεν γνωρίζεις. Archos ήταν το παλιό tablet τις carrefour ct1001 με resistive οθόνη. Το καινούριο είναι το ct1002 με capacitive. Τα 2 μοντέλα toshiba και carrefour ct1002 δέν έχουν μεγάλες διαφορές σε χαρακτηριστικά, για να μην σου ξανά αναφέρω οτι το Folio 100 τις toshiba ήταν η πρώτη της προσπάθεια για tablet και σε όλα τα forum έχει πάρει κακές κριτικές (οθόνη, κολλήματα κτλ).
zacharis1955 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Απαντάς και κρίνεις για κάτι που δεν γνωρίζεις. Archos ήταν το παλιό tablet τις carrefour ct1001 με resistive οθόνη. Το καινούριο είναι το ct1002 με capacitive. Τα 2 μοντέλα toshiba και carrefour ct1002 δέν έχουν μεγάλες διαφορές σε χαρακτηριστικά, για να μην σου ξανά αναφέρω οτι το Folio 100 τις toshiba ήταν η πρώτη της προσπάθεια για tablet και σε όλα τα forum έχει πάρει κακές κριτικές (οθόνη, κολλήματα κτλ). Φίλε κατ' αρχήν χαλάρωσε...Τη γνώμη μου λέω όπως λες και σύ τη δική σου...Απο κεί και πέρα για ευνόητους λόγους μεταξύ κινέζικου no name (τύπου Τurbo X & Innovator)Carrefour CT1002 και Τoshiba Folio 100 στα ίδια χρήματα προτιμώ (και αγόρασα)το δεύτερο το οποίο παρεπιμπτόντως ο επεξεργαστής του (Nvidia Tegra 2) και μόνο το κάνει να ανήκει σε άλλη (ανώτερη) κατηγορία (+ τα 16GB εσωτερικής μνήμης + τη μεγάλη διάρκεια:7 ώρες περίπου της μπαταρίας του και διάφορα άλλα)... Σε λίγες μέρες που θα το έχω στα χέρια μου (το Folio 100) θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου...
papado1978 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε κατ' αρχήν χαλάρωσε...Τη γνώμη μου λέω όπως λες και σύ τη δική σου...Απο κεί και πέρα για ευνόητους λόγους μεταξύ κινέζικου no name (τύπου Τurbo X & Innovator)Carrefour CT1002 και Τoshiba Folio 100 στα ίδια χρήματα προτιμώ (και αγόρασα)το δεύτερο το οποίο παρεπιμπτόντως ο επεξεργαστής του (Nvidia Tegra 2) και μόνο το κάνει να ανήκει σε άλλη (ανώτερη) κατηγορία (+ τα 16GB εσωτερικής μνήμης + τη μεγάλη διάρκεια:7 ώρες περίπου της μπαταρίας του και διάφορα άλλα)... Σε λίγες μέρες που θα το έχω στα χέρια μου (το Folio 100) θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου... Μια χάρα χαλαρός είμαι Η επιλογή του τι θα αγοράσεις είναι απολύτος δεκτή και είναι καθαρά δική σου. Για τα 400€ που έκανε ήταν μιά πολύ κακή επιλογή, τα 200€ που κάνει τώρα είναι μία καλή τιμή σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του. Απο την άλλη θα πρέπει να αναφερθούμε και στα αρνητικα τις επιλογής σου. Όπως σου ανάφεραν και άλλοι, σε ένα tablet ο επεξεργαστής δεν είναι το πάν. Το tablet έχει κυκλοφορήσει πάνω απο ένα χρόνο πρίν, με κακές κριτικές σε πολλά site: http://www.engadget.com/2010/09/02/toshiba-folio-100-preview/ http://www.techgear.gr/toshiba-folio-100-gets-bad-reviews-uk-retailers-stop-selling-12320/ http://www.pcpro.co.uk/reviews/smartphones/362767/toshiba-folio-100 http://www.pocket-lint.com/news/36782/troubled-times-toshiba-folio-100 http://www.expertreviews.co.uk/laptops/1281142/toshiba-folio-100 http://www.engadget.com/2010/11/14/pc-world-stops-selling-the-toshiba-folio-100-we-go-hands-on-to/ Αύτα είναι μόνο κάποια από τα sites... Επίσης σύμφωνα με κάποια site η ίδια η toshiba απέτρεψε την πώληση του συγκεκριμένου tablet σε πολλές χώρες λόγο των δυσμενών κριτικών και προβλημάτων. Παρεμπιπτόντως το tablet τις toshiba είναι πιο βαρύ 770γρ έναντι 660γρ και έχει έλαχιστα μικρότερη ανάλυση οθόνης απο το carrefour. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι το carrefour ct1002 είναι καλύτερο tablet. Εντελώς φιλικά και χαλαρά Περιμένω τις δικές σου εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις.
elvor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Φίλε κατ' αρχήν χαλάρωσε...Τη γνώμη μου λέω όπως λες και σύ τη δική σου...Απο κεί και πέρα για ευνόητους λόγους μεταξύ κινέζικου no name (τύπου Τurbo X & Innovator)Carrefour CT1002 και Τoshiba Folio 100 στα ίδια χρήματα προτιμώ (και αγόρασα)το δεύτερο το οποίο παρεπιμπτόντως ο επεξεργαστής του (Nvidia Tegra 2) και μόνο το κάνει να ανήκει σε άλλη (ανώτερη) κατηγορία (+ τα 16GB εσωτερικής μνήμης + τη μεγάλη διάρκεια:7 ώρες περίπου της μπαταρίας του και διάφορα άλλα)... Σε λίγες μέρες που θα το έχω στα χέρια μου (το Folio 100) θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου... Εντυπώσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.