Προς το περιεχόμενο

επιλογη παστας

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια γεια σας θελω να αγορασω παστα για να βαλω στον επεξεργαστη και ειμαι αναμεσα σε arctic silver 5 και arctic ceramique 2 ποια να παρω και γιατι διαβασα οτι η ceramique δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη αρα δεν υπαρχει προβλημα αμα τρεξει πουθενα σωστα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια γεια σας θελω να αγορασω παστα για να βαλω στον επεξεργαστη και ειμαι αναμεσα σε arctic silver 5 και arctic ceramique 2 ποια να παρω και γιατι διαβασα οτι η ceramique δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη αρα δεν υπαρχει προβλημα αμα τρεξει πουθενα σωστα?

Σωστά..πάρε ceramique και μήν το ψάχνεις πολύ με τις πάστες!

Εγω παντως εχω την artic silver 5 και οντως ειναι πολυ καλη,μονο να ξερεις οτι απλωνετε δυσκολα.

Αν σε ενδιαφερουν επιδοσεις παρε την silver 5.

Δηλαδή έβαλες ceramique και είχες λιγότερο καλές επιδόσεις;

H silver απλώνεται αρκετά πιο εύκολα από την ceramique θα έλεγα. Επίσης "ξεκολλάει" και πιο εύκολα.

-Και τι μας νοιάζει αυτό ρε caution;

-Αν έχει lapped cpu @ AM3 και βγαίνει μαζί με την ψύκτρα - σε ψιλονοιάζει.

Ανάμεσα σε silver και ceramique, ότι βρίσκετε φθηνότερο, δεν υπάρχουν φοβερές διαφορές. Για vgas καλύτερα ceramique (η οποία πλέον ανανεώθηκε σε ceramique 2).

Αν είστε αποφασισμένοι για έξοδα, PK-1 Nano - δεν παίζεται απλά. Είναι λιγάκι δυσεύρετη και ακριβή βέβαια...

H silver απλώνεται αρκετά πιο εύκολα από την ceramique θα έλεγα. Επίσης "ξεκολλάει" και πιο εύκολα.

-Και τι μας νοιάζει αυτό ρε caution;

-Αν έχει lapped cpu @ AM3 και βγαίνει μαζί με την ψύκτρα - σε ψιλονοιάζει.

Ανάμεσα σε silver και ceramique, ότι βρίσκετε φθηνότερο, δεν υπάρχουν φοβερές διαφορές. Για vgas καλύτερα ceramique (η οποία πλέον ανανεώθηκε σε ceramique 2).

Σε όλα αυτά ήθελα να καταλήξω Τάσο...

Την Prolima δέν την έβαλα ακόμα...είναι όντως τόσο καλή;

Την Prolima δέν την έβαλα ακόμα...είναι όντως τόσο καλή;

Είναι σαφώς η καλύτερη που παίζει - εξαιρώντας τις τελείως μεταλλικές που θέλεις μετά γυαλόχαρτο για να τις βγάλεις.

Εγώ στην GTX570 είχα βγάλει την μαμά, γιατί ήθελα να δω το pcb, και έβαλα ceramique μετά. Τσουπ +2C παντού :/ Βάζω pk-1 τσουυυυπ -6C παντού :shock:

Happy as a puppy :)

Είναι σαφώς η καλύτερη που παίζει - εξαιρώντας τις τελείως μεταλλικές που θέλεις μετά γυαλόχαρτο για να τις βγάλεις.

Εγώ στην GTX570 είχα βγάλει την μαμά, γιατί ήθελα να δω το pcb, και έβαλα ceramique μετά. Τσουπ +2C παντού :/ Βάζω pk-1 τσουυυυπ -6C παντού :shock:

Happy as a puppy :)

:lol: :lol:

Βγαίνει εύκολα ή σαν την ceramique?

Λίγο πιο εύκολα από την ceramique βγαίνει, αν και "μουτζουρώνει" λίγο περισσότερο και θέλεις οινόπνευμα στο τέλος ;)

Ok thanks για την ενημέρωση!

την παστα να την απλωσω η να την αφησω να απλωθει μονη της? εχω ακουσει διαφορα πανω σε αυτο επισης στο site της arctic silver λεει οτι η arctic silver 5 δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη τι ισχυει? και κατι αλλο βασικο πως αφερω την παλια παστα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...