Socrates1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Είμαι νέος στο forum και με λίγες γνώσεις στους Η/Υ. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σε Pc με Vista από χθες δεν έχω Internet, ούτε δίκτυο, δεν δουλευει ο sql server κ.α. Οταν κάνω για το Iternet "διάγνωση και επιδιόρθωση" μου λέει ότι η υπηρεσία πολιτικής διαγνωστικών δεν λειτουργεί, αλλά δεν μπορώ να την εκινήσσω ως υπηρεσία. Επίσης προσπάθησα να κάνω επαναφορά συστήματος αλλά δεν δουλευει ούτε αυτή η λειτουργία (ή έτσι δείχνει). Θα εκτιμούσα πολύ κάθε βοήθεια.
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλως ήρθες. Στο router μπορείς να συνδεθείς ή δεν συνδέεσαι καθόλου στο router; Επίσης το led του internet στο router, ανάβει;
Socrates1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλώς σας βρήκα! Το router ανάβει, inetrnet έχω στον άλλο υπολογιστή που είναι δίκτυο (τώρα όμως δεν τον βλέπει). και από τοβ υπολογιστή που έχω το πρόβλημα μπαίνω με τον chrome στο inernet. Δεν μπορώ όμως να κάνω βασικά πράγματα, πχ δεν με αφήνει να μπω στον πίνακα ελέγχου, με κολλάει! S;orry αν σε κάποια δεν είμαι σαφής αλλά φταιει η απειρία!
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 καλά πας απο απαντησεις. Συνδεεσαι ασύρματα ή ενσύρματα; Στην επιφάνεις εργασίας εχεις εικονίδιο δίκτυο; Στον άλλο υπολογιστη εχεις κανονικά δικτυο και ΙΝΤΕΡΝΕΤ;
Socrates1980 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 To inetrnet είναι ενσύρματο και στους δυο. Ο άλλος που δεν έχει πρόβλημα, έχει κανονικά internet με τον explorer. Το "εικονικό δίκτυο" δεν το κατάλαβα ? Πριν έμπαινα θέσεις δικτύου και αν ηταν ανοιχτα και τα δυο pc τα έβλεπα! Τώρα αυτό δεν το κάνει πλέον, το 1ο pc δεν φάινεται!
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εικονίδιο οχι εικονικό Ουσιαστικά έψαχνα το θέσεις δικτύου Κάνε δεξί κλικ στο θέσεις διτκύου και διάλεξε ιδιοτητες Απο αριστερα διάλεξε Manage network connections (κανε τη μεταφραση) Στο παραθυρο που θα ανοιξει δες τη σύνδεση «τοπικο δικτυο». Κανε δεξι κλικ -> απενεργοποίηση και αφου τελειώσει κανε παλι δεξι κλικ -> ενεργοποιηση Εφτιαξε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.