Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαξτο εαν θελεις, καθε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη.Κατα τ αλλα μην ανησυχεις ξερω τι κανωsmile.gif

σε εμπιστευομε απολυτα. :) ......απλως για να μην καθομε με σταυρωμενα τα χερια ψαχνω λιγο στο google μπας και βρω τιποτα αλλα δυστηχως....

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω δει 3 απο τα καινουρια 8 minidumps. Ο MRVW23B.sys φαινεται να ειναι ακομα στο συστημα σου (στο windows\system32\drivers) και να συνεχιζει να προκαλει το ιδιο ακριβως προβλημα με πριν.

Eισαι 100% σιγουρη πως τον εχεις διαγραψει? Δεν αμφισβητω αυτα που λες, αλλα επισης δεν αμφισβητω και αυτα που βλεπωsmilie.png

Δημοσ.

Εχω δει 3 απο τα καινουρια 8 minidumps. Ο MRVW23B.sys φαινεται να ειναι ακομα στο συστημα σου (στο windows\system32\drivers) και να συνεχιζει να προκαλει το ιδιο ακριβως προβλημα με πριν.

Eισαι 100% σιγουρη πως τον εχεις διαγραψει? Δεν αμφισβητω αυτα που λες, αλλα επισης δεν αμφισβητω και αυτα που βλεπωsmilie.png

ειχα καταργησει το wireless usb ,διεγραψα και χειροκινητα οτι ειχε απομεινει στο programme file\tenda μετα διεγραψα και το αρχειο απο το system32 και εκανα επανακινηση.

συνδεσα το usb και τα windows εγκατεστησαν μονα τους τον οδηγο για το wireless usb.

μαλλον το αρχειο εγκατασταθηκε παλι στο system32?

• Moderators
Δημοσ.

ειχα καταργησει το wireless usb ,διεγραψα και χειροκινητα οτι ειχε απομεινει στο programme file\tenda μετα διεγραψα και το αρχειο απο το system32 και εκανα επανακινηση.

Απο το system32 σκετο ή απο το system32\drivers?

συνδεσα το usb και τα windows εγκατεστησαν μονα τους τον οδηγο για το wireless usb.

μαλλον το αρχειο εγκατασταθηκε παλι στο system32?

Ναι,ακουγεται λογικο το συγκεκριμενο, απλα το περιεργο ειναι πως ο συγκεκριμενος driver δεν ειναι της microsoft για να τον κανουν αυτοματα εγκατασταση τα windows και επισης ειναι ιδιαιτερα παλιος (μπορεις να το δεις και μονη σου με ενα δεξι κλικ-->Properties-->Details στον driver)

Θα δω 1 ακομα minidump,αν και δεν περιμενω να βρω κατι διαφορετικο.

Δημοσ.

Απο το system32 σκετο ή απο το system32\drivers?

Ναι,ακουγεται λογικο το συγκεκριμενο, απλα το περιεργο ειναι πως ο συγκεκριμενος driver δεν ειναι της microsoft για να τον κανουν αυτοματα εγκατασταση τα windows και επισης ειναι ιδιαιτερα παλιος (μπορεις να το δεις και μονη σου με ενα δεξι κλικ-->Properties-->Details στον driver)

Θα δω 1 ακομα minidump,αν και δεν περιμενω να βρω κατι διαφορετικο.

τον διεγραψα απο το system32\drivers.

οντως ειναι παραξενο το πως εγκατεστησε τα windows αυτοματα το driver της tenda.το οτι ειναι παλιος το ξερω.εκτος το οτι το αγορασα πριν 5 χρονια,ειχα κοιταξει καποια στιγμη για την εκδοση μηπως και υπαρχει καμια ενημερωση και εγραφε οτι ηταν το 2006.

να διαγραψω απο το system32 \drivers το αρχειο που προκαλει το προβλημα?και βλεπουμε

• Moderators
Δημοσ.

να διαγραψω απο το system32 \drivers το αρχειο που προκαλει το προβλημα?και βλεπουμε

Ξαναδοκιμασε. Ειμαι περιεργος να μαθω πως δημιουργειται ξανα το συγκεκριμενοhuh.gif

Δημοσ.

Ξαναδοκιμασε. Ειμαι περιεργος να μαθω πως δημιουργειται ξανα το συγκεκριμενοhuh.gif

οκ..το διεγραψα....

να διαγραψω και τα minidumps ?οποτε αν ξανακανει bluescreen να εχουμε καινουρια minidumps..

• Moderators
Δημοσ.

οκ..το διεγραψα....

να διαγραψω και τα minidumps ?οποτε αν ξανακανει bluescreen να εχουμε καινουρια minidumps..

Σε αναμονη και παλι λοιπον. Οπως θελεις, δεν παιζει ρολο, τα windows δεν γραφουν ποτε πανω σε αλλα minidumps και εχω ηδη ολα τα προηγουμενα σου. Εαν θελεις να τα σβησεις κανενα προβλημα.

Αυτη τη στιγμη που το εχεις σβησει το συγκεκριμενο, εχεις κανονικα internet?Μπαινεις στο ασυρματο σου?Απο το ιδιο μηχανημα γραφεις?

Δημοσ.

Σε αναμονη και παλι λοιπον. Οπως θελεις, δεν παιζει ρολο, τα windows δεν γραφουν ποτε πανω σε αλλα minidumps και εχω ηδη ολα τα προηγουμενα σου. Εαν θελεις να τα σβησεις κανενα προβλημα.

Αυτη τη στιγμη που το εχεις σβησει το συγκεκριμενο, εχεις κανονικα internet?Μπαινεις στο ασυρματο σου?Απο το ιδιο μηχανημα γραφεις?

ναι ειμαι συνδεδεμενη στο ιντερνετ ...ευτηχως.

εν αναμονη λοιπον

συγνωμη αν σε κουρασα με ολη αυτην την ιστορια :(

Δημοσ.

Νo worriessmile.gif

Ριξε λιγο μια ματια παλι. Εχει δημιουργηθει ο driver στο system32\drivers αυτη τη στιγμη?

εννοεις το αρχειο που δημιουργουσε το προβλημα?οχι δεν εχει δημιουργηθει..το κοιταξα τωρα μολις..

εκτος και αν δημιουργηθει μετα απο την επανακινηση....γιατι επανακινηση δεν εχω κανει ακομα

• Moderators
Δημοσ.

εννοεις το αρχειο που δημιουργουσε το προβλημα?οχι δεν εχει δημιουργηθει..το κοιταξα τωρα μολις..

εκτος και αν δημιουργηθει μετα απο την επανακινηση....γιατι επανακινηση δεν εχω κανει ακομα

Υeap αυτο εννοω. Πριν κανεις την επανεκκινηση, κανε ενα κοπο και ετοιμασε μια λιστα του τι ξεκιναει με το boot των Windows. Θελω να δω εαν εμφανιζεται πουθενα κατι σχετικο με τον συγκεκριμενο driver.

Την λιστα θα την κανεις ως εξης:

Kατεβασε το Autoruns απο αυτο το link

Tρεξτο (δεν χρειαζεται εγκατασταση) και αφησε το λιγο μεχρι να τελειωσει το scan που κανει (το πολυ 1-2 λεπτα). Στη συνεχεια πηγαινε στο File-->Save... και σωσε την λιστα που εχει προκυψει μετα το scan που εκανε το προγραμμα.Καντην ενα rar και ανεβασε την.

ΜΗΝ πειραξεις τιποτα αλλο στο προγραμμα, μπορεις να το κλεισεις και να το διαγραψεις στη συνεχεια.

Δημοσ.

για το θεμα της απεγκαταστασης παντως αν μπεις στο device manager και πατησεις uninstall στην καρτα εχει ενα κουτακι που λεει remove the driver software for this device. Ενδιαφερουσα η περιπτωση σου παντως.

Δημοσ.

Υeap αυτο εννοω. Πριν κανεις την επανεκκινηση, κανε ενα κοπο και ετοιμασε μια λιστα του τι ξεκιναει με το boot των Windows. Θελω να δω εαν εμφανιζεται πουθενα κατι σχετικο με τον συγκεκριμενο driver.

Την λιστα θα την κανεις ως εξης:

Kατεβασε το Autoruns απο αυτο το link

Tρεξτο (δεν χρειαζεται εγκατασταση) και αφησε το λιγο μεχρι να τελειωσει το scan που κανει (το πολυ 1-2 λεπτα). Στη συνεχεια πηγαινε στο File-->Save... και σωσε την λιστα που εχει προκυψει μετα το scan που εκανε το προγραμμα.Καντην ενα rar και ανεβασε την.

ΜΗΝ πειραξεις τιποτα αλλο στο προγραμμα, μπορεις να το κλεισεις και να το διαγραψεις στη συνεχεια.

καλησπερα......σορυ για χτες..δεν προλαβα να δω το μηνυμα σου γιατι ξυπνησε το παιδι και επρεπε να κλεισω.

τωρα που ανοιξα τον υπολογιστη δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ...ουτε καν δειχνει οτι υπαρχει συνδεδεμενο usb wireless.

πηγα στην διαχειρηση και στο προσαρμογεα δικτυου υπαρχει το tenda usb wireless αλλα γραφει οτι ..

'΄τα windows δεν ειναι δυνατον να φορτωσουν το προγραμμα οδηγησης συσκευεις γιαυτο το υλικο.το προγραμμα οδηγησης μπορει να ειναι κατεστραμμενο ή να λειπει.{κωδικος 39}.

μαλλον θα ειναι απο το αρχειο που διαγραψαμε..σωστα?τωρα εχω συνδεθει απο το netbook γιατι απο τον σταθερο δεν μπορω με το tenda.

σε λιγο θα ανε βασω και αυτο που ζητησες με το προγραμμα Autiruns.

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα......σορυ για χτες..δεν προλαβα να δω το μηνυμα σου γιατι ξυπνησε το παιδι και επρεπε να κλεισω.

Νο prob προφανως.

μαλλον θα ειναι απο το αρχειο που διαγραψαμε..σωστα?

Σωστα. Αρα ο driver δεν "επανηλθε" μετα το restart.

Θα πρεπει λοιπον να ξεκινησεις τις δοκιμες απο μηδενικη βαση πια. Απο τη στιγμη που τα windows δεν αναγνωριζουν το usb, απεμενουν οι λυσεις των 2 drivers. Του παλιου και του ver4.0 ο οποιος ομως μαλλον δεν συμβαδιζει με το παλιο μοντελο που εχεις. Παρ ολα αυτα κανε μια δοκιμη τωρα που ειναι "καθαρο" το pc για να απορριψουμε 100% την πιθανοτητα συμβατοτητας.

Εαν δεν λειτουργησει ο 4.0 (δυστυχως το πιθανοτερο), μοναδικη σου ελπιδα ειναι να ισχυει αυτο που ελεγα νωριτερα για τον corrupted driver. Να ειχες δηλαδη τοσες μερες λειτουργικο driver αλλα κατεστραμμενο αρχειο .sys. Με αλλα λογια δοκιμαζεις εκ νεου εγκατασταση του παλιου driver και ανεφερεις τελικα αποτελεσματα.

τωρα εχω συνδεθει απο το netbook γιατι απο τον σταθερο δεν μπορω με το tenda.

σε λιγο θα ανε βασω και αυτο που ζητησες με το προγραμμα Autiruns.

Απο τη στιγμη που δεν εχουμε επανεμφανιση του driver, δεν ειναι απαραιτητο το συγκεκριμενο.Παρ ολα αυτα, εαν εχεις χρονο ανεβασε το, μπορει να φανει χρησιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...