Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ναι μπορω να μπω ανετα στο ασυρματο δικτυο....

bluescreen δεν μου εχει βγαλει.κατι παιζει με το usb wireless ή θυρα επαθε κατι?δεν ξερω

το καλο ειναι οτι τα bluescreen σταματησαν.

ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια σας...αν δεν ειχα και εσας τι θα κανα,,,

Αρα δεν υπαρχει λογος να βαλεις τους drivers αφου μπορεις να κανεις κ ετσι τη δουλεια σου.

Happy end ελπιζωhappy.gif

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρα δεν υπαρχει λογος να βαλεις τους drivers αφου μπορεις να κανεις κ ετσι τη δουλεια σου.

Happy end ελπιζωhappy.gif

να με παλι...

πριν λιγο μου ξαναεκανε bleuscreen :(

μετα απο το restart που εκανε μου εβγαλε αυτο....νομιζω διαφορετικο απο το πρωτο..

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.768.3

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: d1

BCP1: 00000014

BCP2: 00000002

BCP3: 00000001

BCP4: 98DB2858

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 768_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:

C:\Windows\Minidump\092111-18782-01.dmp

C:\Users\βανα\AppData\Local\Temp\WER-33368-0.sysdata.xml

Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408

Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση:

C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt

μονο λιγο στο ytube μπηκα,τιποτα αλλο....

σηκωνω τα χερια ψηλα... :(

Δημοσ.

Ανεβασε το καινουριο minidump

sorry που αργησα.τωρα μολις ηρθα απο τη δουλεια..σε λιγα λεπτα ανεβαζω τα καινουρια minidump

sorry που αργησα.τωρα μολις ηρθα απο τη δουλεια..σε λιγα λεπτα ανεβαζω τα καινουρια minidump

http://www.filesonic.com/file/2096741754/minidump.rar

• Moderators
Δημοσ.

Τα κοιταω αυτη τη στιγμη,ελπιζω να προλαβω μεχρι τις 9,διαφορετικα θα ποσταρω αργα το βραδυ ή αυριο.

Δημοσ.

Τα κοιταω αυτη τη στιγμη,ελπιζω να προλαβω μεχρι τις 9,διαφορετικα θα ποσταρω αργα το βραδυ ή αυριο.

δεν υπαρχει προβλημα....

σευχαρηστω παρα πολυ για ακομη μια φορα..

• Moderators
Δημοσ.

Υποθετω πως κατι δεν παει καλα με το uninstall του driver που ανεφερα πριν (MRVW23B.sys).

Εχεις ακριβως (..μεχρι κυριολεκτικα τελευταιου byte) το ιδιο προβλημα στα 2 νεα minidumps. Συνολικα και στα 7 εχεις 100% προβλημα στον MRVW23B.sys (σε ολες τις περιπτωσεις ειναι loaded με τα windows).

Ο οποιος θεωρητικα στις 2 τελευταιες σου μπλε οθονες δεν θα επρεπε να υπαρχει ή τουλαχιστον δεν θα επρεπε να εχει γινει load απο τα windows, καθως εκανες απεγκατασταση το wireless usb και τους drivers του. Σωστα?

Δημοσ.

Υποθετω πως κατι δεν παει καλα με το uninstall του driver που ανεφερα πριν (MRVW23B.sys).

Εχεις ακριβως (..μεχρι κυριολεκτικα τελευταιου byte) το ιδιο προβλημα στα 2 νεα minidumps. Συνολικα και στα 7 εχεις 100% προβλημα στον MRVW23B.sys (σε ολες τις περιπτωσεις ειναι loaded με τα windows).

Ο οποιος θεωρητικα στις 2 τελευταιες σου μπλε οθονες δεν θα επρεπε να υπαρχει ή τουλαχιστον να δεν θα επρεπε να εχει γινει load απο τα windows, καθως εκανες απεγκατασταση το wireless usb και τους drivers του. Σωστα?

δηλαδη?δεν καταλαβαινω και πολλα απο αυτα...

παντως στη προσθαφαιρεση προγραμματων δεν μπορω να βρω το tenda για να το απεγκαταστησω..μονο απο την διαχειρηση που θα κανω καταργηση του προγραμματος tenda usb wireless.,,μονο ετσι

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα πιο "ωμη" μεθοδο. search για το MRVW23B.sys , λογικα στο system32 θα ειναι, σβησιμο χειροκινητα και βλεπεις αποτελεσματα. GiO αν δε συμφωνεις διορθωσε με.

Δημοσ.

το παραξενο σε ολα αυτα ειναι οτι ειτε κανει restart απο bluescreen , ειτε τον ανοιξω εγω τον υπολογιστη, δεν θα μου εμφανισει στη taskbar το wireless .

πρεπει καθε φορα να βγαζω το καλωδιο usb {το εχω συνδεσει με την προεκταση το wireless }και να το ξαναβαζω και μονο τοτες μου γραφει οτι συνδεθηκε.

οταν βγηκαν τα windows 7 και τα εγκατεστησα δεν μπορουσε να αναγνωρισει καθολου το tenda usb wireless μονο τα xp το αναγνωριζε.

εστειλα email στην εταιρια και μου ειπαν οτι δεν ειχαν βγαλει driver για windows 7 μονο για linux kai xp.

• Moderators
Δημοσ.

δηλαδη?δεν καταλαβαινω και πολλα απο αυτα...

παντως στη προσθαφαιρεση προγραμματων δεν μπορω να βρω το tenda για να το απεγκαταστησω..μονο απο την διαχειρηση που θα κανω καταργηση του προγραμματος tenda usb wireless.,,μονο ετσι

To οποιο μαλλον οδηγει σε χρηση δραστικων μετρων οπως..

Εγω θα προτεινα πιο "ωμη" μεθοδο. search για το MRVW23B.sys , λογικα στο system32 θα ειναι, σβησιμο χειροκινητα και βλεπεις αποτελεσματα. GiO αν δε συμφωνεις διορθωσε με.

εστειλα email στην εταιρια και μου ειπαν οτι δεν ειχαν βγαλει driver για windows 7 μονο για linux kai xp.

Επρεπε να τους πεις "ναι,κατι καταλαβα σχετικα με την συμβατοτητα με τα windows 7"rolleyes.gif

Δοκιμασε αυτο που προτεινε ο Sarandis και συνεχιζουμε..

Το οτι εξακολουθει να παραμενει το ιδιο ακριβως προβλημα ακομα και μετα το uninstall, δινει καποιες ελπιδες παντως. Μπορει οοολο αυτο να οφειλεται σε επιμονο corrupted driver,και μια φρεσκια εγκατασταση να "στρωσει". Ετσι θα μπορει να εξηγηθει και το οτι δουλευε κανονικα σε windows 7 πριν κανεις το format.

Δημοσ.

To οποιο μαλλον οδηγει σε χρηση δραστικων μετρων οπως..

Επρεπε να τους πεις "ναι,κατι καταλαβα σχετικα με την συμβατοτητα με τα windows 7"rolleyes.gif

Δοκιμασε αυτο που προτεινε ο Sarandis και συνεχιζουμε..

Το οτι εξακολουθει να παραμενει το ιδιο ακριβως προβλημα ακομα και μετα το uninstall, δινει καποιες ελπιδες παντως. Μπορει οοολο αυτο να οφειλεται σε επιμονο corrupted driver,και μια φρεσκια εγκατασταση να "στρωσει". Ετσι θα μπορει να εξηγηθει και το οτι δουλευε κανονικα σε windows 7 πριν κανεις το format.

θα διαγραψω το αρχειο αυτο και βλεπουμε.......

παντως εδω και ποσες ωρες φτου να μην το ματιασω δεν μου εβγαλε bluescreen :)

μαλλον ειναι με τις ωρες.. :)

αν προκυψει κατι βλεπουμε....

λες να μην κανω αυτο που ειπες χτες?να κανω εγκατασταση την ver 4?

• Moderators
Δημοσ.

λες να μην κανω αυτο που ειπες χτες?να κανω εγκατασταση την ver 4?

Τrial and error. Δοκιμασε το εφοσον δεν δουλεψει η εγκατασταση που κανουν μονα τους τα windows.

Δημοσ.

Τrial and error. Δοκιμασε το εφοσον δεν δουλεψει η εγκατασταση που κανουν μονα τους τα windows.

καλημερα.σημερα το πρωι που ανοιξα τον υπολογιστη,μου βγαζει ξαφνικα στην επιφανεια εργασιας''αγνωστη συσκευη usb''........και οτι δεν λειτουργησε σωστα.

πηγα στην διαχειρηση να δω ποια συσκευη λεει οτι ειναι αγνωστη και τελικα ηταν το tenda usb wireless.

αποσυνδεσα το καλωδιο usb και το ξαναεβαλα και τοτες το αναγνωρισε.πηγα και το εκανα καταργηση απο την διαχειρηση.επειτα πηγα να ελεγξω στο system32 αν

υπαρχει αυτο το αρχειο που προκαλει ολα αυτα τα προβληματα και υπηρχε ακομα.

πηγα σε safe mode και το διεγραψα εγω.εκανα επανακινηση.πηγα να εγαταστησω την version 4 αλλα μου εγραφε οτι για να συνεχιστει η εγκατασταση πρεπει να συνδεσω

το wireless usb .το συνδεσα...πατησα οκ..κολλησε η οθονη για λιγο...αλλα τελικα τιποτα... :(

αναγκαστηκα εβαλα την version 2 και δουλεψε.

τωρα τη να κανω?να περιμενω για bluescreen και αν μου το ξανακανει να παω να ξανασβησω το αρχειο απο το system32?γιατι παλι εγκατασταθηκε αποτι ειδα.

η μηπως να το σουταρω και να παω να αγορασω κατι καλυτερο?γιατι αποτι φαινετε μονο σε xp δουλευει αψογα.αλλα γιατι τοσο καιρο σχεδον ενα χρονο που ειχα

windows 7 ultimate αρχικη εκδοση δουλευε αψογα και τωρα που εβαλα 7 home premium μου κανει τετοια κολπα?παραξενο..

• Moderators
Δημοσ.

η μηπως να το σουταρω και να παω να αγορασω κατι καλυτερο?

Απο τη στιγμη που και η ιδια η εταιρια σου ειπε πως δεν υποστηριζει τα 7 και δεν υπαρχουν drivers που αποδεδειγμενα να κανουν τη δουλεια τους για τα 7, αυτη θα ηταν η λογικη αντιμετωπιση. Αλλα το παρακατω ειναι το παραξενο της υποθεσης οπως λες και ο λογος που δεν σου ειπα "παρε αλλο"

αλλα γιατι τοσο καιρο σχεδον ενα χρονο που ειχα

windows 7 ultimate αρχικη εκδοση δουλευε αψογα και τωρα που εβαλα 7 home premium μου κανει τετοια κολπα?παραξενο..

Ισως εισαι τυχερη και ειναι αυτο που ανεφερα πριν (corrupted driver) κσι με το manual σβησιμο-εγκατασταση που εκανες να στρωσει. Αν το ξανακανει το προβλημα παντως, ανεβασε τα minidumps. Εαν φταιει και παλι αυτος, δεν υπαρχει λογος να ξανακανεις την παραπανω διαδικασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...