lizabrahami7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Okie.Απο περιεργεια θα δω και τα υπολοιπα minidumps,οποτε μπορεσεις κανε ενα update με τα αποτελεσματα. προστοπαρων με απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα του παλιοy driver μου το εκανε παλι...bluescreen την ωρα που κατεβαζα το mozilla. θα δοκιμασω και με την καινουργια εκδοση και θα σε ενημερωσω... δεν νομιζω να φταιει το λειτουργικο ..ετσι δεν ειναι? σευχαρηστω και παλι
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 προστοπαρων με απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα του παλιοy driver μου το εκανε παλι...bluescreen την ωρα που κατεβαζα το mozilla. θα δοκιμασω και με την καινουργια εκδοση και θα σε ενημερωσω... δεν νομιζω να φταιει το λειτουργικο ..ετσι δεν ειναι? σευχαρηστω και παλι Μπορω να σου πω 2-3 πραγματα που μπορει να φταινε περα του driver, αλλα παραειναι ξεκαθαρα τα minidumps για να φταιει οτιδηποτε αλλο. Αυτο που δεν "στεκει" ειναι πως, ο ιδιος driver που "επαιζε" χωρις προβλημα σε fully updated windows 7 λειτουργικο και παλι, δεν θελει να λειτουργησει. Οχι δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι φταιει το λειτουργικο. Ποσταρε το αποτελεσματα της δοκιμης με τον αλλο driver. Να σαι καλα Εdit: Εαν δεν βαλεις κανενα driver, τα windows δεν αναγνωριζουν το usb? Eπισης, για ποιο λογο εκανες format?Υπηρχε καποιο αλλο προβλημα?
rfc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αυτη τη στιγμη εισαι πληρως windows updated? Πιθανο να θες και ενα bios update.
rafail1994 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Είσαι για Format. . . Βρε σι ''pc_expert'' δεν μπορείς να αιτιολογήσεις την απάντηση σου από το να πετάς ενα ξερό είσαι για format ; .Και για ποιον λόγο να κάνει format ;
lizabrahami7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορω να σου πω 2-3 πραγματα που μπορει να φταινε περα του driver, αλλα παραειναι ξεκαθαρα τα minidumps για να φταιει οτιδηποτε αλλο. Αυτο που δεν "στεκει" ειναι πως πριν, ο ιδιος driver σε fully updated windows 7 λειτουργικο και παλι, δεν θελει να λειτουργησει. Οχι δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι φταιει το λειτουργικο. Ποσταρε το αποτελεσματα της δοκιμης με τον αλλο driver. Να σαι καλα Εdit: Εαν δεν βαλεις κανενα driver, τα windows δεν αναγνωριζουν το usb? Eπισης, για ποιο λογο εκανες format?Υπηρχε καποιο αλλο προβλημα? καλημερα.... ναι τα windows το αναγνωρισε χωρις να βαλω κανενα driver. εκανα φορματ γιατι εκτος το οτι κολλησα backdoor,trojan ,ηθελα να βαλω νεοτερη εκδοση με ενσωματομενο το service pack 1 αυτη τη στιγμη εισαι πληρως windows updated? Πιθανο να θες και ενα bios update. σημερα μου εβγαλε και αλλες ενημερωσεις να εγκαταστησω...τις εγκατεστησα... οσο για το bios δεν ξερω να κανω update.. παλαιοτερα προσπαθησα σε εναν παλιο υπολογιστη και τα κανα πατατα και πηγα για φορματ. Μπορω να σου πω 2-3 πραγματα που μπορει να φταινε περα του driver, αλλα παραειναι ξεκαθαρα τα minidumps για να φταιει οτιδηποτε αλλο. Αυτο που δεν "στεκει" ειναι πως πριν, ο ιδιος driver σε fully updated windows 7 λειτουργικο και παλι, δεν θελει να λειτουργησει. Οχι δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι φταιει το λειτουργικο. Ποσταρε το αποτελεσματα της δοκιμης με τον αλλο driver. Να σαι καλα Εdit: Εαν δεν βαλεις κανενα driver, τα windows δεν αναγνωριζουν το usb? Eπισης, για ποιο λογο εκανες format?Υπηρχε καποιο αλλο προβλημα? μολις τελειωσει η εγκατασταση του service pack 1 για τα office {μονο να προλαβω πριν μου κανει παλι bluescreen} θα σε ενημερωσω για την καινουργια εγκατασταση του driver για το usb wireless που μου ειπες να κανω......
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Είσαι για Format. . . Κλασικος "pc-expert".. καλημερα.... ναι τα windows το αναγνωρισε χωρις να βαλω κανενα driver. Εαν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με τον native driver των windows, γιατι δεν το δοκιμαζεις να το αφησεις ετσι? οσο για το bios δεν ξερω να κανω update.. παλαιοτερα προσπαθησα σε εναν παλιο υπολογιστη και τα κανα πατατα και πηγα για φορματ. Αφησε το το bios update.Δεν υπαρχει λογος προς το παρον. μολις τελειωσει η εγκατασταση του service pack 1 για τα office {μονο να προλαβω πριν μου κανει παλι bluescreen} θα σε ενημερωσω για την καινουργια εγκατασταση του driver για το usb wireless που μου ειπες να κανω...... Εαν συναντησεις προβλημα, αμεσως μετα το download δοκιμασε να αποσυνδεθεις απο το δικτυο.
lizabrahami7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κλασικος "pc-expert".. Εαν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με τον native driver των windows, γιατι δεν το δοκιμαζεις να το αφησεις ετσι? Αφησε το το bios update.Δεν υπαρχει λογος προς το παρον. Εαν συναντησεις προβλημα, αμεσως μετα το download δοκιμασε να αποσυνδεθεις απο το δικτυο. θα το αφησω με τον native driver των windows και ο θεος βοηθως.....{αν και ετσι που το ειχα μου εκανε bluescreen} μενει μονο να δουμε να εγκαταστησει και την τελευταια ενημερωση τα windows update που μου εβγαλε σημερα το πρωι. λογω της αργης συνδεσης θα ειμαστε σε αναμονη. θα σας ενημερωσω
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 θα το αφησω με τον native driver των windows και ο θεος βοηθως.....{αν και ετσι που το ειχα μου εκανε bluescreen} Κανε δοκιμες. Με αυτον των windows και με τον νεωτερο(εαν μπορει να μπει). Εαν συνεχιστει,θα χει ενδιαφερον να δουμε τι ακριβως προκαλει τη μπλε οθονη οταν δεν εχεις κανενα third party driver επανω.
lizabrahami7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κανε δοκιμες. Με αυτον των windows και με τον νεωτερο(εαν μπορει να μπει). Εαν συνεχιστει,θα χει ενδιαφερον να δουμε τι ακριβως προκαλει τη μπλε οθονη οταν δεν εχεις κανενα third party driver επανω. καλησπερα και χιλια συγνωμη που αργησα να σας απαντησω..... ενημερωνω οτι προστοπαρων ο υπολογιστης δεν κανει restart... ισως ηθελε και την τελευταια ενημερωση των windows που εγινε σημερα?δεν ξερω..... το μονο που παρατηρησα ειναι οτι οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν βλεπω πουθενα wireless συνδεδεμενο... οταν ομως το βγαλω απο τη θυρα usb και το ξαναβαλω τοτες δουλευει......ισως αρχιζει και τα παιζει?η οχι ?
Sarandis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε στο network and sharing center υπαρχει wireless network connection ουτε στο device manager; Σε αλλη θυρα usb δοκιμασες;
lizabrahami7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε στο network and sharing center υπαρχει wireless network connection ουτε στο device manager; Σε αλλη θυρα usb δοκιμασες; πουθενα δεν φαινετε....ουτε στη διαχειρηση...αν ομως το βγαλω το usb stick και το ξαναβαλω θα φαινετε κανονικα.... σε αλλη θυρα δεν το δοκιμασα γιατι ειναι ολες ''πιασμενες'' δεν εχω αλλη ελευθερη.λες να μην κανει καλη επαφη?
Sarandis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 επαφη κανει εφοσον το βλεπει μετα. κανε τραμπα τοτε. βαλτο σε αλλη usb και το ποντικι πχ εκει που παρουσιαζεται το προβλημα.δε λεω οτι ειναι χαλασμενη η θυρα αλλα δε χανεις και τιποτα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αν ομως το βγαλω το usb stick και το ξαναβαλω θα φαινετε κανονικα.... Οταν το "βλεπει"(ας πουμε οτι ξεπερνας το συγκεκριμενο προβλημα), μπορεις να μπεις στο ασυρματο δικτυο ή οχι?
lizabrahami7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν το "βλεπει"(ας πουμε οτι ξεπερνας το συγκεκριμενο προβλημα), μπορεις να μπεις στο ασυρματο δικτυο ή οχι? ναι μπορω να μπω ανετα στο ασυρματο δικτυο.... bluescreen δεν μου εχει βγαλει.κατι παιζει με το usb wireless ή θυρα επαθε κατι?δεν ξερω το καλο ειναι οτι τα bluescreen σταματησαν. ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια σας...αν δεν ειχα και εσας τι θα κανα,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.