Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Okie.Απο περιεργεια θα δω και τα υπολοιπα minidumps,οποτε μπορεσεις κανε ενα update με τα αποτελεσματα.

προστοπαρων με απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα του παλιοy driver μου το εκανε παλι...bluescreen

την ωρα που κατεβαζα το mozilla.

θα δοκιμασω και με την καινουργια εκδοση και θα σε ενημερωσω...

δεν νομιζω να φταιει το λειτουργικο ..ετσι δεν ειναι?

σευχαρηστω και παλι

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

προστοπαρων με απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα του παλιοy driver μου το εκανε παλι...bluescreen

την ωρα που κατεβαζα το mozilla.

θα δοκιμασω και με την καινουργια εκδοση και θα σε ενημερωσω...

δεν νομιζω να φταιει το λειτουργικο ..ετσι δεν ειναι?

σευχαρηστω και παλι

Μπορω να σου πω 2-3 πραγματα που μπορει να φταινε περα του driver, αλλα παραειναι ξεκαθαρα τα minidumps για να φταιει οτιδηποτε αλλο.

Αυτο που δεν "στεκει" ειναι πως, ο ιδιος driver που "επαιζε" χωρις προβλημα σε fully updated windows 7 λειτουργικο και παλι, δεν θελει να λειτουργησει.

Οχι δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι φταιει το λειτουργικο.

Ποσταρε το αποτελεσματα της δοκιμης με τον αλλο driver.

Να σαι καλαsmile.gif

Εdit:

Εαν δεν βαλεις κανενα driver, τα windows δεν αναγνωριζουν το usb?

Eπισης, για ποιο λογο εκανες format?Υπηρχε καποιο αλλο προβλημα?

Δημοσ.

Είσαι για Format. . .

Βρε σι ''pc_expert'' δεν μπορείς να αιτιολογήσεις την απάντηση σου από το να πετάς ενα ξερό είσαι για format ; .Και για ποιον λόγο να κάνει format ;

Δημοσ.

Μπορω να σου πω 2-3 πραγματα που μπορει να φταινε περα του driver, αλλα παραειναι ξεκαθαρα τα minidumps για να φταιει οτιδηποτε αλλο.

Αυτο που δεν "στεκει" ειναι πως πριν, ο ιδιος driver σε fully updated windows 7 λειτουργικο και παλι, δεν θελει να λειτουργησει.

Να σαι καλαsmile.gif

Εdit:

καλημερα....

ναι τα windows το αναγνωρισε χωρις να βαλω κανενα driver.

εκανα φορματ γιατι εκτος το οτι κολλησα backdoor,trojan ,ηθελα να βαλω νεοτερη εκδοση με ενσωματομενο το service pack 1

αυτη τη στιγμη εισαι πληρως windows updated? Πιθανο να θες και ενα bios update.

σημερα μου εβγαλε και αλλες ενημερωσεις να εγκαταστησω...τις εγκατεστησα...

οσο για το bios δεν ξερω να κανω update..

παλαιοτερα προσπαθησα σε εναν παλιο υπολογιστη και τα κανα πατατα και πηγα για φορματ.

Αυτο που δεν "στεκει" ειναι πως πριν, ο ιδιος driver σε fully updated windows 7 λειτουργικο και παλι, δεν θελει να λειτουργησει.

Να σαι καλαsmile.gif

Εdit:

μολις τελειωσει η εγκατασταση του service pack 1 για τα office {μονο να προλαβω πριν μου κανει παλι bluescreen}

θα σε ενημερωσω για την καινουργια εγκατασταση του driver για το usb wireless που μου ειπες να κανω......

• Moderators
Δημοσ.

Είσαι για Format. . .

Κλασικος "pc-expert"..

καλημερα....

ναι τα windows το αναγνωρισε χωρις να βαλω κανενα driver.

Εαν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με τον native driver των windows, γιατι δεν το δοκιμαζεις να το αφησεις ετσι?

οσο για το bios δεν ξερω να κανω update..

παλαιοτερα προσπαθησα σε εναν παλιο υπολογιστη και τα κανα πατατα και πηγα για φορματ.

Αφησε το το bios update.Δεν υπαρχει λογος προς το παρον.

μολις τελειωσει η εγκατασταση του service pack 1 για τα office {μονο να προλαβω πριν μου κανει παλι bluescreen}

θα σε ενημερωσω για την καινουργια εγκατασταση του driver για το usb wireless που μου ειπες να κανω......

Εαν συναντησεις προβλημα, αμεσως μετα το download δοκιμασε να αποσυνδεθεις απο το δικτυο.

Δημοσ.

Κλασικος "pc-expert"..

Εαν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με τον native driver των windows, γιατι δεν το δοκιμαζεις να το αφησεις ετσι?

Αφησε το το bios update.Δεν υπαρχει λογος προς το παρον.

Εαν συναντησεις προβλημα, αμεσως μετα το download δοκιμασε να αποσυνδεθεις απο το δικτυο.

θα το αφησω με τον native driver των windows και ο θεος βοηθως.....{αν και ετσι που το ειχα μου εκανε bluescreen}

μενει μονο να δουμε να εγκαταστησει και την τελευταια ενημερωση τα windows update που μου εβγαλε σημερα το πρωι.

λογω της αργης συνδεσης θα ειμαστε σε αναμονη.

θα σας ενημερωσω

• Moderators
Δημοσ.

θα το αφησω με τον native driver των windows και ο θεος βοηθως.....{αν και ετσι που το ειχα μου εκανε bluescreen}

Κανε δοκιμες. Με αυτον των windows και με τον νεωτερο(εαν μπορει να μπει). Εαν συνεχιστει,θα χει ενδιαφερον να δουμε τι ακριβως προκαλει τη μπλε οθονη οταν δεν εχεις κανενα third party driver επανω.

Δημοσ.

Κανε δοκιμες. Με αυτον των windows και με τον νεωτερο(εαν μπορει να μπει). Εαν συνεχιστει,θα χει ενδιαφερον να δουμε τι ακριβως προκαλει τη μπλε οθονη οταν δεν εχεις κανενα third party driver επανω.

καλησπερα και χιλια συγνωμη που αργησα να σας απαντησω.....

ενημερωνω οτι προστοπαρων ο υπολογιστης δεν κανει restart...

ισως ηθελε και την τελευταια ενημερωση των windows που εγινε σημερα?δεν ξερω.....

το μονο που παρατηρησα ειναι οτι οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν βλεπω πουθενα wireless συνδεδεμενο...

οταν ομως το βγαλω απο τη θυρα usb και το ξαναβαλω τοτες δουλευει......ισως αρχιζει και τα παιζει?η οχι ?

Δημοσ.

Ουτε στο network and sharing center υπαρχει wireless network connection ουτε στο device manager; Σε αλλη θυρα usb δοκιμασες;

πουθενα δεν φαινετε....ουτε στη διαχειρηση...αν ομως το βγαλω το usb stick και το ξαναβαλω θα φαινετε κανονικα....

σε αλλη θυρα δεν το δοκιμασα γιατι ειναι ολες ''πιασμενες'' δεν εχω αλλη ελευθερη.λες να μην κανει καλη επαφη?

Δημοσ.

επαφη κανει εφοσον το βλεπει μετα. κανε τραμπα τοτε. βαλτο σε αλλη usb και το ποντικι πχ εκει που παρουσιαζεται το προβλημα.δε λεω οτι ειναι χαλασμενη η θυρα αλλα δε χανεις και τιποτα!

• Moderators
Δημοσ.

αν ομως το βγαλω το usb stick και το ξαναβαλω θα φαινετε κανονικα....

Οταν το "βλεπει"(ας πουμε οτι ξεπερνας το συγκεκριμενο προβλημα), μπορεις να μπεις στο ασυρματο δικτυο ή οχι?

Δημοσ.

Οταν το "βλεπει"(ας πουμε οτι ξεπερνας το συγκεκριμενο προβλημα), μπορεις να μπεις στο ασυρματο δικτυο ή οχι?

ναι μπορω να μπω ανετα στο ασυρματο δικτυο....

bluescreen δεν μου εχει βγαλει.κατι παιζει με το usb wireless ή θυρα επαθε κατι?δεν ξερω

το καλο ειναι οτι τα bluescreen σταματησαν.

ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια σας...αν δεν ειχα και εσας τι θα κανα,,,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...