Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ναι εχω παρατηρησει οτι μου κανει συνεχες διακοπες το ιντερνετ κατι που δεν το εκανε πριν.

Δηλαδη φαινεται να βγαινει εκτος του ασυρματου δικτυου σου και στη συνεχεια να επανασυνδεεται μετα απο λιγο και παλι μονο του, χωρις να αλλαξεις κατι εσυ?

Οταν λες συχνες, καθε ποσο περιπου?

απενεργοποιησα το verifier .στις ρυθμισεις του συστηματος να τσεκαρω το αυτοματο restart?

Yeap

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη φαινεται να βγαινει εκτος του ασυρματου δικτυου σου και στη συνεχεια να επανασυνδεεται μετα απο λιγο και παλι μονο του, χωρις να αλλαξεις κατι εσυ?

Οταν λες συχνες, καθε ποσο περιπου?

Yeap

ναι αποσυνδεετε μονο του απο το ιντερνετ και ξανασυνδεετε χωρις να εχω πειραξει τιποτα .

το μεσημερι το εκανε καθε 2 λεπτα για περιπου 10 λεπτα.δεν ξερω τη εφταιγε..

μπορει και να εφταιγε στο οτι χανοταν το σημα ? τη μια ελεγε οτι συνδεθηκε και απο την αλλη δεν εβρισκε δικτυο...γιατι το ιντερνετ δεν ειναι δικο μου ..ειναι απο καποιο δυκτιο χωρις ασφαλεια.

παντως δεν μου το ειχε ξανακανει πριν.

ετοιμο και το link

http://www.filesonic.com/file/2207874461/memory_dump.rar

• Moderators
Δημοσ.

ναι αποσυνδεετε μονο του απο το ιντερνετ και ξανασυνδεετε χωρις να εχω πειραξει τιποτα .

το μεσημερι το εκανε καθε 2 λεπτα για περιπου 10 λεπτα.δεν ξερω τη εφταιγε..

μπορει και να εφταιγε στο οτι χανοταν το σημα ? τη μια ελεγε οτι συνδεθηκε και απο την αλλη δεν εβρισκε δικτυο...γιατι το ιντερνετ δεν ειναι δικο μου ..ειναι απο καποιο δυκτιο χωρις ασφαλεια.

παντως δεν μου το ειχε ξανακανει πριν.

Κακο αυτο απο την αποψη πως δεν μπορεις να δεις τι παιζει με το router και αν υπαρχει κατι εκει.

Παρ ολα αυτα το μεσημερι που ειχες τις περισσοτερες μαζεμενες αποσυνδεσεις, δεν ειχες μπλε οθονη, οποτε θα μαντεψω πως απλα εχει να κανει με τον dhcp,την ip σου και το router.

ετοιμο και το link

http://www.filesonic...memory_dump.rar

Ok,κατεβηκε. Θα παρει περισσοτερη ωρα το συγκεκριμενο καθως θα κανω περισσοτερο σκαλισμα. Οταν εχω νεωτερα θα update,

Δεν εχω και μεγαλες ελπιδες παντως για να βρω κατι διαφορετικο, αλλα θα το προσπαθησωhuh.gif

Δημοσ.

απο το netbook παντως δεν εχω καμια διακοπη συνδεσης.

σευχαρηστω παντως για τον χρονο που διαθετεις για να με βοηθησεις.

περιμενω νεα σου

Δημοσ.

νομιζω οτι το προβλημα λυθηκε και δεν υπαρχουν αλλα bluescreen .ισως το τελευταιο που εκανε να ηταν μια μεμονωμενη περιπτωση.

σας ευχαρηστω ολους

• Moderators
Δημοσ.

Αντε να δουμε, γιατι ειχε αρχισει να μου γινεται πονοκεφαλος το συγκεκριμενοtongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...