Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluescreen

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..

για μια ακομη φορα εχω αναγκη τη βοηθεια σας.

εχτες το βραδυ εκανα φορματ στον υπολογιστη .περασα ολους τους οδηγους και εγκατεστησα και τα

εκπαιδευτηκα παιχνιδια των παιδιων.

ομως ξαφνικα βγαζει bluescreen και κανει restart μονο του.αυτο συνηθως γινετε οταν συνδεομε στο ιντερνετ.

οταν ανοιξε ο υπολογιστης μου εβγαλε αυτο το μηνυμα.

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.768.3

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: d1

BCP1: 00000014

BCP2: 00000002

BCP3: 00000001

BCP4: 9445A858

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 768_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:

C:\Windows\Minidump\091911-25318-01.dmp

C:\Users\βανα\AppData\Local\Temp\WER-39639-0.sysdata.xml

Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408

Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση:

C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt

εψαξα λιγο εδω στο forum αλλα δεν βρηκα λυση.

{το μονο που καταφερα να δω στην μπλε οθονη ειναι οτι κατι ελεγε για driver.......δεν προλαβα να δω και πολλα.

τι γινετε αραγε?ευχαρηστω προκαταβολικα

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα πας στης ιδιότητες συστήματος ->εκκίνηση και αποκατάσταση θα πατήσεις ρυθμίσεις ->αποτυχία συστήματος και θα επιλέξεις την αυτόματη επανεκκίνηση

Δημοσ.

Θα πας στης ιδιότητες συστήματος ->εκκίνηση και αποκατάσταση θα πατήσεις ρυθμίσεις ->αποτυχία συστήματος και θα επιλέξεις την αυτόματη επανεκκίνηση

η αυτοματη επανεκκινηση ειναι επιλεγμενο...στο κουτακι

Δημοσ.

Θα πας στο C:\Windows\Minidump\ και ότι εχει μέσα θα τα κανείς ενα rar και θα τα ανεβάσεις κάπου για να τα κατεβάσουμε να τα δούμε

οκ..σε 1 λεπτο θα το ανεβασω

οκ..σε 1 λεπτο θα το ανεβασω

γιατι δεν μπορω να ανεβασω το rar?μου βγαζει αυτο..You aren't permitted to upload this kind of file

• Moderators
Δημοσ.

γιατι δεν μπορω να ανεβασω το rar?μου βγαζει αυτο..You aren't permitted to upload this kind of file

Δοκιμασε σε καποιο file hosting site , οπως το rapidshare,megaupload,filesonic κοκ.

εχτες το βραδυ εκανα φορματ στον υπολογιστη .περασα ολους τους οδηγους και εγκατεστησα και τα

εκπαιδευτηκα παιχνιδια των παιδιων.

Οι drivers που περασες ηταν ολοι τα site των κατασκευαστων?Περα απο τα εκπαιδευτικα παιχνιδια, δεν εχεις περασει τιποτα αλλο?

Το router σου ειναι usb?

Δημοσ.

Δοκιμασε σε καποιο file hosting site , οπως το rapidshare,megaupload,filesonic κοκ.

Οι drivers που περασες ηταν ολοι τα site των κατασκευαστων?Περα απο τα εκπαιδευτικα παιχνιδια, δεν εχεις περασει τιποτα αλλο?

Το router σου ειναι usb?

router δεν εχω συνδεσει...

μονο ενα usb wireless της tenda.

τους οδηγους τους ειχα σε dvd απο την info quest ..αν και τους περισσοτερους οδηγους του εγκατεστησαν τα windows αυτοματα..το eset εχω βαλει και το malware anti malware..αυτα τιποτα αλλο...αα και εκανα και τα update των windows

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...