sir ImPeCaBlE Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά σας insomniacs.Εδώ και 2-3 μέρες το pc μου δε bootαρει.Η μητρική βγάζει 10 (2-παύση-και άλλα 8 μετά) beep και μετά δε κάνει τίποτα.Η μητρική είναι η Msi k9n sli platinum. Λίγο history μήπως βοηθήσει:Πριν απο 1,5 εβδομάδα, αποφάσισα να κάνω ένα bios update για να βάλω ένα καινούργιο επεξεργαστή.Οπότε εγκατέστησα το live update 5 που με τη σειρά του κατέβασε το τελευταίο bios update.Όταν όμως πήγαινε να το κάνει εγκατάσταση, έβγαζε συνέχεια installation fail.Οπότε βρήκα το φάκελο που αποθήκευσε το setup, έκανα απο εκεί την εγκατάσταση και ολοκληρώθηκε κανονικά.Το pc δούλεψε για καμια εβδομάδα και έκανε κανονικά boot 3-4 φορές αλλά απο προχτές δε κάνει τίποτα. Αφαίρεσα όλους τους δίσκους, τη κάρτα γραφικών, dvd, δισκέτα.Τώρα πάνω έχει μόνο τον επεξεργαστή και ένα dimm ram.Αν βγάλω και τη ram τότε βγάζει 7 (2-παύση-5) beep.Είμαι για καινούργια μητρική?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι.Πάτησα το κουμπί που κάνει clear cmos αλλά δεν άλλαξε τίποτα.Έβγαλα και τη μπαταρία αλλά ούτε αυτό δούλεψε.
karmen1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει ΑΜΙ bios η μητρική σου τα 10 μπιμπ πάνε στην μπαταρία... Δεν δοκιμάζεις να την αλλάξεις και να βάλεις μια νέα;
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασα μια που είχα εδώ και δε δούλεψε.Πάλι 10 beep έβγαλε.
SPANK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τον παλιό σου επεξεργαστή επάνω να δούμε αν ανάβει ? Δεν εχεις τίποτα να χάσεις
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 @Spank τον παλιό εχω πάνω.Λόγο εξεταστικής δε πρόλαβα να αλλάξω επεξεργαστή. @rfc οχι η οθόνη δε δείχνει τίποτα.
rfc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε τη cpu που ειπε ο SPANK τοτε πρωτα. Θα εχεις πανω μονο μητρικη, cpu, μνημη και vga για να δοκιμασεις. Σιγουρεψου οτι βαζεις καλα το τετραπινο της cpu πανω στη μητρικη.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω βάλει τη καινούργια CPU.Είμαι ακόμα με τη παλιά.Απλά έκανα το bios update για να ήμουν έτοιμος να την αλλάξω μόλις έβρισκα χρόνο.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ το έκανα αλλά δε δούλεψε.Άρα τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός απο μητρική και τροφοδοτικό.Αν ήταν το τροφοδοτικό μάλλον θα έπαιρνε μπρος όταν του αφαίρεσα όλους τους δίσκους,dvd κτλ.Άρα πρέπει να είναι μητρική, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.