Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το PC

sir ImPeCaBlE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας insomniacs.Εδώ και 2-3 μέρες το pc μου δε bootαρει.Η μητρική βγάζει 10 (2-παύση-και άλλα 8 μετά) beep και μετά δε κάνει τίποτα.Η μητρική είναι η Msi k9n sli platinum.

Λίγο history μήπως βοηθήσει:Πριν απο 1,5 εβδομάδα, αποφάσισα να κάνω ένα bios update για να βάλω ένα καινούργιο επεξεργαστή.Οπότε εγκατέστησα το live update 5 που με τη σειρά του κατέβασε το τελευταίο bios update.Όταν όμως πήγαινε να το κάνει εγκατάσταση, έβγαζε συνέχεια installation fail.Οπότε βρήκα το φάκελο που αποθήκευσε το setup, έκανα απο εκεί την εγκατάσταση και ολοκληρώθηκε κανονικά.Το pc δούλεψε για καμια εβδομάδα και έκανε κανονικά boot 3-4 φορές αλλά απο προχτές δε κάνει τίποτα.

Αφαίρεσα όλους τους δίσκους, τη κάρτα γραφικών, dvd, δισκέτα.Τώρα πάνω έχει μόνο τον επεξεργαστή και ένα dimm ram.Αν βγάλω και τη ram τότε βγάζει 7 (2-παύση-5) beep.Είμαι για καινούργια μητρική?

Δημοσ.

Εχει ΑΜΙ bios η μητρική σου τα 10 μπιμπ πάνε στην μπαταρία... Δεν δοκιμάζεις να την αλλάξεις και να βάλεις μια νέα;

Δημοσ.

Βασικά μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τον παλιό σου επεξεργαστή επάνω να δούμε αν ανάβει ?

Δεν εχεις τίποτα να χάσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε τη cpu που ειπε ο SPANK τοτε πρωτα. Θα εχεις πανω μονο μητρικη, cpu, μνημη και vga για να δοκιμασεις. Σιγουρεψου οτι βαζεις καλα το τετραπινο της cpu πανω στη μητρικη.

Δημοσ.

ΟΚ το έκανα αλλά δε δούλεψε.Άρα τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός απο μητρική και τροφοδοτικό.Αν ήταν το τροφοδοτικό μάλλον θα έπαιρνε μπρος όταν του αφαίρεσα όλους τους δίσκους,dvd κτλ.Άρα πρέπει να είναι μητρική, σωστά?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...