Προς το περιεχόμενο

Διπλοπαρκάρισμα

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε περίπτωση που έχουν διπλοπαρκάρει και δεν μπορώ να βγάλω το αυτοκίνητο μου, τι επιλογές έχω;

Αν πάρω τηλέφωνο την τροχαία θα έρθουν; Θα του γράψουν μια κλήση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κορνάρεις. ;p

χαχα αυτό εννοείται ρε.Το θεώρησα αυτονόητο.

Το ζήτημα είναι μετά τι γίνεται. Γιατί υπάρχουν πολλοί αναίσθητοι που αφήνουν το αυτοκίνητο και φεύγουν για ώρες...

Δε μπορείς να κάνεις και πολλά.

Παίρνεις τηλέφωνο και του κόβουν κλήση. Γερανός έρχεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αν δε κάνω λάθος, παρακώλυση συγκοινωνιών κλπ.

κι αν εκεί που έχεις παρκάρει δεν επιτρέπεται η στάθμευση τι γίνεται; τρως κι εσύ μια κλήση;

Όχι, σε εσένα επειδή τους κάλεσες περιορίζονται σε επίπληξη και ξεσκονόπανο... :rolleyes:

Εμένα πάντως μια χαρά μου έκοψαν κλήση μετά από τηλεφώνημα "εγκλωβισμένου" παρόλο που για άλλον ήρθαν (έκοψαν και σε εκείνον φυσικά) :P

Παρόλο που εγώ το είχα παρκάρει προσεχτικά, για να βγαίνουν και οι δυο μέσα που (παραλίγο να) έκλεινα :-(

Σε ακραίες περιπτώσεις, του το ανοίγεις και λύνεις το χειρόφρενο..

Ή ακόμα καλύτερα, αν έχεις κανένα land rover ή renegade με εργάτες μπρος πίσω, απλά ξεπαρκάρεις (από πάνω του) και φεύγεις.. :devil:

Το έχει κάνει ο κουμπάρος μου , είχε τότε ένα ford taunus με σιδερένιους (επινικελωμένους) προφυλακτήρες σε ένα μαλ...... που τον είχε σφηνώσει !!!

Και ήταν και υπάλληλος πρεσβείας και ενώ ήταν μπροστά, κλανιά μαγκιά δεν το έβγαζε (και καλά "τι θα μου κάνεις")..

Χαρακτηριστικός διάλογος :

Κουμπ.: Μπορείτε να το πάτε λίγο πιο μπροστά για να βγω γιατί με έχετε κλείσει ;

Μαλ.: Όχι δεν μπορώ. Κάντε μου μήνυση (μπαίνει μέσα στην πρεσβεία, η κυπριακή νομίζω ήταν στο Κολωνάκι)..

Κουμπ.: Okay.

Βάζει μπρος και μαρσάρει με νεκρά 2-3 φορές , μπας και φιλοτιμηθεί ο μαλ......

Υπάλληλοι της πρεσβείας που έχουν δει το σκηνικό : Θα το κάνει , θα το κάνει !!!!!

Κουμπ.: Βάζει πρώτη , πατάει τέρμα γκάζι , και αφήνει στο συμπλέκτη.

#$%#$%^$^$%#%#$ (εκκωφαντικός θόρυβος, το αμάξι του μαλ..... πηγαίνει 1 μέτρο μπροστά και μικραίνει κατά μισό μέτρο)....

Κουμπ.: Όπισθεν κυριλλέ, πλέον υπάρχει χώρος για να ξεπαρκάρει.. Με την όπισθεν , πέφτουν προφυλακτήρες , λάμπες και πλαστικά από το αυτοκίνητο του μαλ..... στο δρόμο..

Στο taunus δεν έχει καν γρατζουνιστεί το νίκελ !!!!! ( το είδα το ίδιο απόγευμα που βρεθήκαμε)..

Ο τύπος βγαίνει έντρομος από την πρεσβεία..

Ο κουμπάρος , με ψύχραιμο ύφος φεύγοντας, μισανοίγει το παράθυρο , και λέει στον τύπο "Κάνε μου εσύ μήνυση. Καλή σου μέρα" !!!! :-D :-D :-D

Αν έχει την ασφάλεια σε εμφανή σημείο, μπορείς να την καλέσεις και να της πεις ότι ο ασφαλισμένος με πινακίδες τάδε έχει παρκάρει και μου κλείνει τον δρόμο. Αυτοί θα έχουν το τηλέφωνο του και θα τον πάρουν να τον πουν.

Αισχος. Διπλοπαρκάρουν και δεν αφήνουν κάποιο τηλέφωνο;

Ολοι γνωρίζουμε πως σε περιοχές με υπηρεσίες,καταστήματα (το καφετέριες το αφήνω απ'εξω,γιατί δεν ειναι σοβαρός λόγος) το διπλοπαρκάρισμα πάει σύννεφο.Κι εγώ το κάνω,δε το κρύβω.

Οπότε καλό ειναι να αφήνουμε ένα τηλέφωνο,για να μην μπλέκουμε...

Οπότε καλό ειναι να αφήνουμε ένα τηλέφωνο,για να μην μπλέκουμε...

Αυτά σε έναν κόσμο όπου η λογική δεν είναι τοσο επιλεκτική σε κεφάλια.

το καλυτερο παντως το χα δει στην Τριπολη οπου ο διπλο παραρισμενος αφηνε ανοιχτο το αμαξι και με τα κλειδια πανω για να το μετακινησει ο εγκλωβισμενος και να βγει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...