bakxaf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 καλισπερα. θα ηθελα την βοηθεια σας για την αγορα ενος GPS μεχρι 150Ε με χαρτες γερμανιας λογω του οτι θα παω να ζησω εκει και δεν ξερω και την γλωσσα. Μια ερωτηση που εκανα σε ενα γειτονικο καταστημα μου ειπε για το TOMTOM XL2 και μια ερευνα που εκανα στο ιντερνετ καλο μου φανηκε(εχει και ειδοποιηση για σταθερα ρανταρ?). πια ειναι η γνωμη σας???
cycomiko Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δες το turbo-x του πλαισίου. Κάνει 169 νομίζω αλλά έχει όλους τους χάρτες κ 3 Χρόνια δωρεάν αναβαθμισεις.
weber122 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 δες και το mls 4800. θεωρείται πολύ value for money συσκευή. έχει χάρτες ευρώπης και η συσκευή είναι πολύ καλή και σε θεμα hardware και σε θεμα λειτουργικού.
anta_n Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Turbo X δε θα παιρνα ποτέ μα ποτέ...ούτε laptop, ούτε τηλέφωνο, μη πω ούτε πατίνι. Γενικά τα πιάνεις τα ρημάδια και φαίνονται ψεύτικα. Καλύτερα να δώσεις τίποτε παραπάνω και να έχεις κάτι που να είναι αξιόπιστο.
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 χρησιμοποιω μονο garmin και μπορω να πω ειναι καλουτσικα εχω καταφερει να τα σπασω και να βαλω οτι χαρτη θελω.
krypton Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω mls θα σου συνιστούσα. δουλεύω τον τελευταίο χρόνο ένα talk&drive και με εχει βοηθησει πολυ τόσο σε χάρτες όσο και οπως ειναι φτιαγμενο το λειτουργικό του. χρησιμοποιω μονο garmin και μπορω να πω ειναι καλουτσικαεχω καταφερει να τα σπασω και να βαλω οτι χαρτη θελω. δηλαδη μπορεις να βαλεις και αλλο λογισμικο πλοήγησης?
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 δε ξερω αν γινεται,δε το χω προσπαθησει,απλα εχω βαλει οτι χαρτη θελω απο garmin
starter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στα garmin με χαλάει η απεικόνιση του χάρτη όπως και τα χρώματα. είναι σημαντικό να σε βολεύει το πως δείχνει τον χάρτη γιατί τον κοιτάς δευτερόλεπτα και τότε πρέπει να τον καταλαβαίνεις άμεσα
remalis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ να προτείνω MLS destinator (που ναι κ ελληνικά) και επειδή ψάχνω κ γω στα ίδια λεφτά να ρωτήσω: Αυτό πως ειναι δυνατόν να έχει 125 στο public, 140 στον Κοτσόβολο και 260 στα πλαίσιο κ getitnow? Έψαξα αν εχει αλλους χαρτες αλλα φαίνεται να είναι Ελλάδα+κύπρος. Πάντως στα 140 μετράει να σου λέει κ την κίνηση. edit: η διαφορά στην τιμή είναι απότι είδα αν θα έχει ή όχι Livetraffic, αυτό σημαίνει αν θα έχει την υπηρεσία ή την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία? Το livetraffic το χεις για 6 μήνες κ μετά κάνει νομίζω 6-7Ε/μήνα. Αλλά κ χωρίς αυτό νομίζω καλή τιμή ε? Κανένας άλλος την γνώμη του από προηγούμενη εμπειρία κλπ?
_chris_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ να προτείνω MLS destinator (που ναι κ ελληνικά) και επειδή ψάχνω κ γω στα ίδια λεφτά να ρωτήσω: ποιά ελληνικά ρε παιδιά; ελληνικά made in china; μ αυτή τη λογική το ίδιο ελληνικά είναι τα turbox του πλαισίου. κινεζιές είναι όλα.
remalis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ας διορθώσω, Ειναι ελληνική εταιρία Ε καλα, η κατασκευή είναι στην Κίνα, αλλά η εταιρία, το λογισμικό κ όλα τα λοιπά είναι ελλήνικά. π.χ. κ το iphone στην Κίνα φτιάχνεται αλλά η Apple αμερικάνικη εταιρία είναι. Θέσεις εργασίας δεν δίνει μόνο το εργοστάσιο. Για τα turbo-x κλείνουν παραγγελίες σε ένα κινέζικο εργοστάσιο και τους κολλάνε στο τελευταίο στάδιο παραγωγής ένα αυτοκόλητο trubo-x. Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο. .Εφόσον στο gps δεν παίρνεις απλά συσκευή. όπως και ναχει το θέμα δεν είναι αυτό. το θέμα ειναι αν το συγκεκριμένο αξιζει 140Ε ή πληρώνεις τη δυνατότητα livetraffic
weber122 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως στα 140 μετράει να σου λέει κ την κίνηση. edit: η διαφορά στην τιμή είναι απότι είδα αν θα έχει ή όχι Livetraffic, αυτό σημαίνει αν θα έχει την υπηρεσία ή την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία? Το livetraffic το χεις για 6 μήνες κ μετά κάνει νομίζω 6-7Ε/μήνα. Αλλά κ χωρίς αυτό νομίζω καλή τιμή ε? Κανένας άλλος την γνώμη του από προηγούμενη εμπειρία κλπ? εγώ που έχω στη κατοχή μου ένα mls live traffic 500, το να μου λέει την κίνηση με έχει βοηθήσει πολλές φορές ειδικά τώρα που παίζουν πολλές απεργίες. είναι πολύ καλό feature που πρέπει να έχει πλέον ένα gps
_chris_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αυτό το χαρακτηριστικό ισχύει μόνο για Αθήνα ή και για Θεσσαλονίκη; για την υπόλοιπη ελλάδα ξέρω ότι δεν ισχύει. εδώ που τα λέμε δε χρειάζεται και πουθενά αλλού. στην αθήνα γίνεται χαμός με την κίνηση
weber122 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 χμμ...νομίζω πως ισχύει για θεσσαλονίκη. αλλά σε αυτό που λες έχεις δίκιο. στην αθήνα το χρειάζεσαι πιο πολύ που γίνεται μπάχαλο και σίγουρα όταν μου λήξει η συνδρομή, θα την ανανεώσω. τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.