παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 500 000ευρω / (14μισθοι * 10χρονια ) = 3 571 ευρω! Γιατι απλα δεν πας να γλυψεις για μια θεση στο δημοσιο;
Vazelaki951 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 500 000ευρω / (14μισθοι * 10χρονια ) = 3 571 ευρω! Γιατι απλα δεν πας να γλυψεις για μια θεση στο δημοσιο; ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :mrgreen: :shock:
NT1G Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 δεν είπαμε ότι με το που βγεις θα πας να αγοράσεις μια πορσε απλά βάζεις δικό σου άνθρωπο για μεγάλες αγορές... βασικά δεν θα έχεις το άγχος της επιβιώσεις...θα έχω η δεν θα έχω να φάω αύριο... απο φαγητό θα καλοπαιρνάς, θα μαμας καλά, ε και ένα αμάξι με 20χιλιάρικα για να μην χτυπάει, ε και συνέχεια μπουζούκια, ε και ταξίδια έξω... τι άλλο θέλει κανείς... Και ο δικός σου άνθρωπος πως θα δικαιολογήσει τις μεγάλες αγορές; Άσε που όπως είπαν και οι άλλοι αν κάνεις αυτά που λες με τα λεφτά σε μερικά χρόνια θα σου τελειώσουν. Επίσης δεν ξέρω αλλά λέω έστω οτι είμαι ο ταμίας και βάζω στον λογαριασμό του Vazelaki951 από 1.000€ ->10.000€ ένα αθώο 0 δεν θα πρέπει να δικαιολογηθεί αυτό στα συστήματα της τράπεζας πως έγινε; Από κατάθεση μετρητών; Που είναι αυτά τα μετρητά στο τέλος της μέρας. Από μεταφορά άλλου λογαριασμού; Ποιος ήταν και πόσα είχε πριν. κτλ
Vazelaki951 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Και ο δικός σου άνθρωπος πως θα δικαιολογήσει τις μεγάλες αγορές; Άσε που όπως είπαν και οι άλλοι αν κάνεις αυτά που λες με τα λεφτά σε μερικά χρόνια θα σου τελειώσουν. σωστά... πάμε λοιπον για μεγαλύτερο ψάρι...
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 δεν μιλάω για τον απλό υπαλληλάκο, λοιπόν... η κάθε τράπεζα έχει μια βάση με τους πελάτες της, και πρόσβαση σε αυτή σίγουρα δεν έχει ο κάθε υπάλληλος... μιλάω για αυτούς που είναι υπεύθυνοι... δεν θα μπορούσε κάλλιστα να πειράξει τον λογαριασμό ενος φίλου του πχ? απο 10.000 να τον κάνει 50.000 πχ.... και να παει ο άνθρωπος στα ΑΤΜ κάθε τρεις και λίγο να τα παίρνει... Ξεκινώντας ανάποδα, υπάρχει ελάχιστο όριο καθημερινής ανάληψης από ΑΤΜ (δεν ξέρω πόσο είναι τώρα-ίσως κα'να χιλιάρικο, άντε 2, 3. Και με τόσα, δε βάζεις ούτε βενζίνη για Καλαμπάκα). Ένα το κρατούμενο. Δύο, κρατούμενος ο υπάλληλος, που στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να παραδώσει ταμείο, και αυτό θα είναι μείον.
andreapaog328 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 δεν είπαμε ότι με το που βγεις θα πας να αγοράσεις μια πορσε απλά βάζεις δικό σου άνθρωπο για μεγάλες αγορές... βασικά δεν θα έχεις το άγχος της επιβιώσεις...θα έχω η δεν θα έχω να φάω αύριο... απο φαγητό θα καλοπαιρνάς, θα μαμας καλά, ε και ένα αμάξι με 20χιλιάρικα για να μην χτυπάει, ε και συνέχεια μπουζούκια, ε και ταξίδια έξω... τι άλλο θέλει κανείς... αγοράζεις παναθηναικο 500 000ευρω / (14μισθοι * 10χρονια ) = 3 571 ευρω! Γιατι απλα δεν πας να γλυψεις για μια θεση στο δημοσιο; εκεινο το 14 αρχιζει σιγα σιγα να γίνεται όνειρο. οποτε καλυτερα να κλεψεις την τραπεζα
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 BTW Τι κανει εκεινος ο εφοριακος που πηρε 2εκ ευρω για να τα δωσει σε φιλανθρωπικο ιδρυμα. αγορασε πυργο και εδωσε δωρεες για να παρει παρασημα
Vazelaki951 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεκινώντας ανάποδα, υπάρχει ελάχιστο όριο καθημερινής ανάληψης από ΑΤΜ (δεν ξέρω πόσο είναι τώρα-ίσως κα'να χιλιάρικο, άντε 2, 3). Ένα το κρατούμενο. Δύο, κρατούμενος ο υπάλληλος, που στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να παραδώσει ταμείο, και αυτό θα είναι μείον. ρε παιδιά δνε μιλαω για τον υπάλληλο σε κάθε τράπεζα... μιλάω για τα μεγάλα κεφάλια ... τεσπα... πόσο είναι το όριο ? εγώ μεχρι 500 έχω σηκώσει χωρίς πρόβλημα... ε 500 την μέρα ρε φίλε λίγα είναι..
black_widow Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Στην πρακτική που έκανα σε τράπεζα κάθε μέρα όλο ίδια ώρα έβλεπα το φορτηγάκι της χρηματαποστολής. Και ένας παπάς με κάτι σακούλες λεφτά κάθε μέρα , είχε ουσιαστικά reserve ταμείο μόνο για πάρτη του. Άτιμη κοινωνία... Πάντως εγώ έχω δασκαλέψει τους δικούς μου και βάζουμε σε κλασέ όλους τους λογαριασμούς με τις αντίστοιχες αποδείξεις , αρχείο κανονικά. Ζητήσαμε μία ανάλυση για το δάνειο και λείπανε δύο πληρωμές , πρώτη απάντηση τηλεφωνική δυστυχώς " να προσέχατε να έχετε τις αποδείξεις , εμείς δεν βλέπουμε καταθέσεις τους τάδε μήνες , δεν έχετε πληρώσει και φυσικά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σας δείξουμε το αρχείο με τα αντίγραφα των αποδείξεων " , δεύτερη απάντηση όταν πήγαν συνάμενοι κουνάμενοι με το αρχείο " μα ναι , απλά είναι διαφορετικός τρόπος συναλλαγής , αντί να μπαίνουν στο δάνειο μπαίνουν σε λογαριασμό και μετά τραβιούνται για το δάνειο ". Μαλάκες.
Vazelaki951 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 αγορασε πυργο και εδωσε δωρεες για να παρει παρασημα Ντιναρα ΝΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΙΜΑΓΕ ΣΟΥ.:::: SO CUTE!!!!! I LIKE IT!!!
black_widow Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 αγορασε πυργο και εδωσε δωρεες για να παρει παρασημα " Είχε κάθε καλή πρόθεση να τα επιστρέψει πάντως "
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ντιναρα ΝΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΙΜΑΓΕ ΣΟΥ.:::: SO CUTE!!!!! I LIKE IT!!! μεντζελε εσυ? μας ζήλεψε πολύ και η Μαντώ η Μαυρογέ και πέταξε επάνω μου τραπέζι εμαγιέ θα ‘κανα και ματ στον Καραϊσκάκη ποτέ οι στεριανοί δεν είχαν μάθει σκάκι http://www.imiskoumbria.gr/
Andreas2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 BTW Τι κανει εκεινος ο εφοριακος που πηρε 2εκ ευρω για να τα δωσει σε φιλανθρωπικο ιδρυμα. Θα πάει παράδεισο μαζί με τον Robin Hood. Γαμήσι, φαί, καλό αμάξι και μπουζούκια. Όντως, τι άλλο να ζητήσει κανείς απο αυτήν την ζωή. Μπουζούκια;Αμβιεντ.
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ντιναρα ΝΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΙΜΑΓΕ ΣΟΥ.:::: SO CUTE!!!!! I LIKE IT!!! Τί να πεις.
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 αγορασε πυργο και εδωσε δωρεες για να παρει παρασημα Καλα καλα, αυριο θα κανω τουιτ στην Τσαπανιδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.