Προς το περιεχόμενο

Πώς ξοδεύετε τον ελεύθερο χρόνο σας;

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στα πρώτα comments του YouTube:

File to kommati gamaei......;) Eidika meta to 4:49 (εκεί τελειώνει το κομμάτι :P) :P dn peirazei oti borei kaneis file palepse to ;P

Johny13Greece πριν από 4 μήνες 16

Απάντηση στο παραπάνω:

@Johny13Greece Να σαι καλα τσακαλε... Αγαπαω την ζωη, αγαπαω την μουσικη και πιστευω στους ανθρωπους πιστευω σ αυτους..... Η παλη εχει πολλες πλευρες, η δικη μου ειναι να ειμαι Χιπ-Χοπ οπως και να το παρει κανεις. Peace out μαγκες.

Karlito7teen πριν από 4 μήνες 3

Μιλάμε ο τύπος ζητάει ευθανασία.

Gaming. /topic

Δημοσ.

Αυτός στο βίντεο είναι ο slipknot.

Το καλοκαίρι που τελειώνουμε σκάει το cd.

ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Δημοσ.

Με το γουδί κανένας δεν ασχολήται;

Εγώ ναι.

γουδι= σεξ; μονο στο ελευθερο χρονο σου το κανεις; μηπως ειναι και χομπυ;

Δημοσ.

κάνω δυσάρεστες σκέψεις, βλαστημάω, αυνανίζομαι, στραβώνω με τους άλλους ανθρώπους, βρίζω τις γυναίκες, μπαίνω στο ινσόμνια, φαντασιώνομαι οτι πέφτω από ψηλά κτίρια και οτι αυτοπυροβολιέμαι στον κρόταφο, βρίζω την εκάστοτε γκόμενά μου, πίνω μπύρα, βρίζω τους φοιτητές, τρώω, διαβάζω κάρλ μ(π)άρξ

Δημοσ.

κάνω δυσάρεστες σκέψεις, βλαστημάω, αυνανίζομαι, στραβώνω με τους άλλους ανθρώπους, βρίζω τις γυναίκες, μπαίνω στο ινσόμνια, φαντασιώνομαι οτι πέφτω από ψηλά κτίρια και οτι αυτοπυροβολιέμαι στον κρόταφο, βρίζω την εκάστοτε γκόμενά μου, πίνω μπύρα, βρίζω τους φοιτητές, τρώω

:confused: :confused: πωπω νευρααααα...

Δημοσ.

κάνω δυσάρεστες σκέψεις, βλαστημάω, αυνανίζομαι, στραβώνω με τους άλλους ανθρώπους, βρίζω τις γυναίκες, μπαίνω στο ινσόμνια, φαντασιώνομαι οτι πέφτω από ψηλά κτίρια και οτι αυτοπυροβολιέμαι στον κρόταφο, βρίζω την εκάστοτε γκόμενά μου, πίνω μπύρα, βρίζω τους φοιτητές, τρώω, διαβάζω κάρλ μ(π)άρξ

H απλα με μια λεξη, τραβαω απανωτες μαλακιες. Πεστο, μη ντρεπεσαι.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/420116-%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%bd%ce%b5%cf%82/page__view__findpost__p__4284417

Δημοσ.

Μέσος user του Μπλα Μπλα

Δημοσ.

H απλα με μια λεξη, τραβαω απανωτες μαλακιες. Πεστο, μη ντρεπεσαι.

κατι μου λεει πως το γνωστο ρητο "αμα πετυχει η μαακια, τυφλα να εχει το μαμησι" δεν ισχυει για τον φρη... πολλα νευρα βλεπω... :P :P

Δημοσ.

Ειναι πως εννοει κανεις τη μαλακια και πως το γαημσι.

Σκεψου να εισαι ενα απλο Βελος στην φαρετρα ενος φτωχου και μονου τοξοβολου.

Δημοσ.

Δεν τον ξοδεύω,κάνω οικονομία.Την ώρα μου την σκοτώνω με καλασνίκοβ.

αμαρτία, τεράστια αμαρτία,θανάσιμη,αμαρτία, αμαρτία, αμαρτία αν είναι πάθος,τεράστια αμαρτία ασυγχώρητη στους αιώνας, αμαρτία(και οι προγαμιαίες-δηλαδή δύο σε ένα αμαρτία),αμαρτία να είναι πάθος και πολλές και αν τις κλέβεις γίνεται διπλή,αμαρτία,αμαρτία αν είναι πολύ και αν τρως κρέας νηστίσημες μέρες,αμαρτία τεράστια αν είναι μαρξ, μικρή μπαρκς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...