Fu Manchu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα Εχω το hp 6730s και το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να bootαρω από ένα usb cd drive. Ενώ πάω στο bios για αλλαγή στο boot order σε usb cdrom αυτό δεν υπακούει και συνεχίζει να bootarei από τον σκληρό. Κανείς που να έχει το ίδιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα. Ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ρωτησω το προφανες,αλλα ας το επιβεβαιωσουμε. Το usb cd drive που θελεις να κανεις boot ειναι σιγουρα bootable,ετσι?
Fu Manchu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εννοείς ότι έχω ορίσει τη συσκευη πρώτη για boot ναι... Θέλω να bootarω το Hirens
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εννοείς ότι έχω ορίσει τη συσκευη πρώτη για boot ναι... Θέλω να bootarω το Hirens Εννοω εαν το cd ειναι σιγουρα bootable. Με αλλα cd στο drive μπορεις να κανεις boot?
Fu Manchu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 οχι... το θέμα είναι ότι χρησιμοπιώ ένα asus εξωτερικο dvd drive γιατί ούτε από το Notebook bootare... Κάνω κάτι λάθος;
Fu Manchu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι κανονικά... Και το Usb drive δουλεύει άψογα...
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα.. Ένα bios update ίσως σου λύσει το πρόβλημα, αλλά περίμενε να ακούσεις κ άλλες γνώμες...
Fu Manchu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα.. Ένα bios update ίσως σου λύσει το πρόβλημα, αλλά περίμενε να ακούσεις κ άλλες γνώμες... Ούτε σε άλλη θύρα τίποτε... Και η πλάκα είναι ότι θέλω να τρέξω το hiren's γιατι ξέχασα τον κωδικό από τα windows όταν κάνω Log in και θέλω να τα αφαιρέσω... Ούτε καν σε safe mode δεν μπορώ να μπώ ως admin...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.