Προς το περιεχόμενο

ενα λαπτοπ..μια ρετσίνα...μια τραγωδία

vmp_itachi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

λοιπόν δεν ήμουν σίγουρος που να το ποστάρω αλλά έχει να κάνει με λαπτοπ τεσπα,

εχω που λετε ενα lenovo y560 (τωρα κλείνουμε 7μηνες με το καμαρι μου) και σε ενα πάρτυ χυθηκε πάνω του ένα ποτήρι ρετσίνα.....το στεγνώνω 2-3μέρες αλλά δεν ανοίγει..

παίρνω τηλ στην αντιπροσωπία της lenovo(που δεν θυμαμαι ποια ακριβως ειναι) και με λεει ο υπαλληλος να τραβήξω προς τα πανω το σκληρό δισκο για να τον βγαλω....εγω σαν βλακας ενω εβλεπα οτι κολλαει το κανα...και σπασε το πλαστικο που προστατεθει το καλωδιο για το βισμα οπου μπαίνει ο σκληρος.....

το στελνω σε ενα φίλο μου ηλεκτρονικό και με λέει οτι δεν ειανι τίποτα μονο ενα καινούργιο πληκτρολόγιο και αυτο το πλαστικο που δεν ειναι πολύ ακριβο αλλα πρεπει να ναι συμβατό με την motherboard....ομως με λέει οτι δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορα ακόμα....

το παίρνω πίσω και το στέλνω στη lenovo...αφου κανουν για να το φτιάξουν 2μήνες(ιουλιο-αυγουστο) μου στέλνουν τον λογαριασμο...750ευρω.....(το pc σε εκπτωση το πειρα 680...)

φυσικα τα ειχαν αλλαξει ολα μεσα...κλασικα.....φυσικα το πείρα πίσω πληρώνοντας την "επισκευή".....

Εχετε να προτείνετε κατι η καμια αγορα οπου μπορω να ψάξω για το κομμάτι αυτο(που δεν ξερω και πως ακριβως λεγεται...)

ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Εδωσες €750 και δε το φτιαξαν? Επρεπε να τους πεις να παρεις πισω το παλιο. Θα μπορουσες να παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/369042/Dell-Inspiron-Q15R-N5110-i7-2630QM-4GB-500GB.html (τετραπυρηνο)

Αλλα βεβαια, δε μας ρωτησες εξ αρχης.

Δημοσ.

Άρα? Έχει επισκευαστεί?

Βρε τεχνικός έλεγχος 50€, πως το λέμε «ταρίφα» και μόνο που το ανοίξανε και του είπανε 750€ παρακαλώ.

Για πληκτρολόγιο πάντως σκέψου πολύ σοβαρά το e-bay π.χ. εδώ αυτό με το σκληρό ακόμα δεν το κατάλαβα μπορείς να βγάλεις μια φωτό;

Δημοσ.

αχαχαχαχαχ γαμάτο το site παντως .βασικα δεν ειναι δυσκολο απλα πρεπει να βγει στην αγορά... απλα δεν ξερω πως λειτουργει αυτη η γ*μενη συμβατοτητα στα λαπτοπ ...ξερετε καν καλο site απ οπου ξερω γω αγοραζουν μαγαζια κτλπ? να το παραγγειλω η αν μπορω να το παραγγειλω απο την ιδια την lenovo?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...