Προς το περιεχόμενο

HD 6870 + Core2Duo

hydro9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω στο συστημα μου την συγκεκριμενη καρτα και ηθελα να ρωτησω αυτους που ξερουν αν αξιζει η αναβαθμιση η θα τρωω πολυ bottleneck.

Το συστημα μου αποτελειται απο τον Ε8200 στα 3.6, μνημες DDR2 @ 1066 και τροφοδοτικο corsair 650W. Η γραφικων μου τωρα ειναι η 8800GT αλλα μου φαινεται αρχιζει και ψωφαει..

Α, παιζω σε 1680χ1050.

Δημοσ.

τι να κανεις αν βαλεις σε ενα υπολογιστη την καλυτερη καρτα γραφικων και εχεις μια οθονη crt ή και το αντιθετο

η οθονη σου ειναι αυτη -> http://www.skroutz.gr/s/18914/Samsung-SyncMaster-2232BW-22.html

μεγεστη αναλυση 1680x1050

οποτε αν θες αυτη την καρτα -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6870-PCI-Express-GDDR5-1GB-21179-00-40R.htm

Δημοσ.

ορθο αλλα μην ξεφευγουμε απο το θεμα. η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει η μεταβαση δεδομενου του υπολοιπου συστηματος η το bottleneck θα ειναι μεγαλο και θα ξενερωσω την ζωη μου..

Δημοσ.

Βασικα αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι αν θα μπορεσω να παιζω ανετα τους τιτλους που ερχονται τωρα ή αν θα με κοβει πολυ ο επεξεργαστης.

Μεσα στο '12 φανταζομαι θα αναβαθμιστω και στα υπολοιπα οποτε πιστευω πως η 6870 ειναι καλυτερη επενδυση.. Ή μηπως οχι?

Δημοσ.

Βασικα αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι αν θα μπορεσω να παιζω ανετα τους τιτλους που ερχονται τωρα ή αν θα με κοβει πολυ ο επεξεργαστης.

Μεσα στο '12 φανταζομαι θα αναβαθμιστω και στα υπολοιπα οποτε πιστευω πως η 6870 ειναι καλυτερη επενδυση.. Ή μηπως οχι?

ναι αλλα μονη τις δεν κανει δουλεια :shifty:

Δημοσ.

Ρίχνε μια ματιά καθημερινά στις αγγελίες για μια 5850. Μέχρι 120 ευρώ είναι άριστη αγορά και έχει επιδόσεις μεταξύ των 6850-6870. Εγώ πχ πήρα μία πριν 3 μέρες από φίλο εδώ και ο ίδιος πούλησε μια άλλη (απλά δεν ήταν η XTREME) με 100. Κάποιοι τις πουλάν ακριβά (140-150) οπότε περίμενε την ευκαιρία. Την έχουν αγοράσει πολλοί εδώ μέσα οπότε σύντομα κάτι θα βρεθεί.

Αν θες καινούρια, θα σε συμβούλευα καλύτερα μια 6850 στα 140. Είναι καλύτερο VFM. Κι όταν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις είμαι σίγουρος πως θα βρεις εύκολα μια 2η 6850<100 για να κάνεις CF και να πετάει το σύστημα

Γενικά θα έχεις ένα όποιο bottleneck με τις 6850-5850-6870, αλλά όχι κάτι τρομερό αφού βλέπω τον έχεις σηκώσει αρκετά τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Ότι είπε ο ninos30 αν και για μένα προχώρα στην 6870 γιατί όπως προείπε κιόλας ο ninos30 δεν θα έχεις και μεγάλο bottleneck και τα πάει καλυτέρα σε dx11 παιχνίδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...