pigeon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου εχεις χρονο να τα βελτιωσεις και να τα διορθωσεις!Αλλα καντο για τους σωστους λογους και οχι γιατι καποιοι αμορφωτοι με πτυχια(βαζω κ μενα μεσα),θα στην πουν! Οτι να 'ναι! Θελεις να μας εξηγήσεις πώς και πότε διαπίστωσες οτι έχεις να κάνεις με αμόρφωτους; Πριν μας βγάλεις τα μάτια με τα ορθογραφικά σου ή μετά που υπερασπίζεσαι την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη ως υπέρτατο πολιτισμικό επίτευγμα; Επίσης, ποιός κατά τη γνώμη σου είναι ο σωστός λόγος ώστε να μάθει κάποιος να μιλάει και να γράφει απλά, σωστά και κατανοητά και γιατί κατά τη γνώμη σου δεν το έχει κάνει ως τώρα; @panikas1996: Αγόρι μου, βάλε το συντομότερο έναν ορθογραφικό έλεγχο και θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από φτηνές δικαιολογίες. Αυτοβελτιώσου τώρα που μπορείς.
Thanos1972 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια μπορείτε και μεσω Pm αυτα που λετε.δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει.
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια τωρα θελο λιγο βοηθεια σας παρακαλω ακουστε!το παιδι ποιο πανω με πρωτεινε να παρω μια καρτα γραφικων ποιο πανο.αυτι που εχω τωρα εχει διαυλο pci express x16 και αυτοι που με προτεινε το παιδι εχει διαυλο pcι express 2.0 ειναι κατι λαθος?Plz help
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Οτι να 'ναι! Θελεις να μας εξηγήσεις πώς και πότε διαπίστωσες οτι έχεις να κάνεις με αμόρφωτους; Πριν μας βγάλεις τα μάτια με τα ορθογραφικά σου ή μετά που υπερασπίζεσαι την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη ως υπέρτατο πολιτισμικό επίτευγμα; Με κρινεις γιατι μου ξεφυγα δυο ς και εγω ο ηλιθιος καθομαι κ σου απαντω! Επίσης, ποιός κατά τη γνώμη σου είναι ο σωστός λόγος ώστε να μάθει κάποιος να μιλάει και να γράφει απλά, σωστά και κατανοητά και γιατί κατά τη γνώμη σου δεν το έχει κάνει ως τώρα; Δεν προλάβαινε λόγω της άθλησης που αντίκειται στους κανόνες ορθογραφίας φαντάζομαι.. Δε το αναφερω σε σενα,γι'αυτο μη περιμενεις απαντηση απο μενα!
pigeon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 @panikas1996: Και τα 2 πρότυπα ειναι pci express x16. Νομίζω πως μπορείς να βάλεις κάρτα v2.0 σε πόρτα v1.0, υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα. @ektor7: Φιλε μου δε βγάζει νόημα η γραφή σου. Ασε τα περίπλοκα νοήματα γιατί θα πάθουν τα ματάκια μας!
driftingcris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια τωρα θελο λιγο βοηθεια σας παρακαλω ακουστε!το παιδι ποιο πανω με πρωτεινε να παρω μια καρτα γραφικων ποιο πανο.αυτι που εχω τωρα εχει διαυλο pci express x16 και αυτοι που με προτεινε το παιδι εχει διαυλο pcι express 2.0 ειναι κατι λαθος?Plz help Και οι 2 ειναι χ16 βρε. Η συνδεση για καρτα γραφικων ειναι pci-e x16. Ειτε ειναι pci-e x16 1.0 ειτε pci-e x16 2.0
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Και οι 2 ειναι χ16 βρε. Η συνδεση για καρτα γραφικων ειναι pci-e x16. Ειτε ειναι pci-e x16 1.0 ειτε pci-e x16 2.0 δηλαδή μπορω να βαλω pci 2.0? χωρίς να έχω κανένα προβλημα?
driftingcris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδή μπορω να βαλω pci 2.0? χωρίς να έχω κανένα προβλημα? Βρε το 2.0 ειναι αλλο πραγμ. Το x16 ειναι ο τυπος pci-e. Μπορεις να βαλεις χωρις προβλημα. Και 1.0 να ειναι η υποδοχη στην μητρικη θαμπει. Με απλα λογια δεν θα εχεις προβλημα
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια τωρα θελο λιγο βοηθεια σας παρακαλω ακουστε!το παιδι ποιο πανω με πρωτεινε να παρω μια καρτα γραφικων ποιο πανο.αυτι που εχω τωρα εχει διαυλο pci express x16 και αυτοι που με προτεινε το παιδι εχει διαυλο pcι express 2.0 ειναι κατι λαθος?Plz help Το pci express x16 ειναι η θεση που τοποθετειται η καρτα πανω στη μητρικη και το 2.0 ειναι το version pcie που υποστηριζει η μητρικη 'η καρτα γραφικων.Αν και αλλο version pcie να εχει η μητρικη απο τη καρτα γραφικων,δε παιζει ρολο γιατι ειναι συμβατα παλι,μεταξυ τους! Εσυ θα τη κουμπωσεις στη pci express x16 θεση και δε σε ενδιαφερει το version της pcie θεσης
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε το 2.0 ειναι αλλο πραγμ. Το x16 ειναι ο τυπος pci-e. Μπορεις να βαλεις χωρις προβλημα. Και 1.0 να ειναι η υποδοχη στην μητρικη θαμπει. Με απλα λογια δεν θα εχεις προβλημα και ναι τσέκαρα google, και με εσένα σιγουρεύτηκα!. Eμαθα πως να βαζω την κάρτα γραφικων τωρα με μένει να πάρω την καρτα γραφικων και ειμαι comple !!!ευχαριστώ ΞΑΝΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΞΑΝΑ Το pci express x16 ειναι η θεση που τοποθετηται η καρτα πανω στη μητρικη και το 2.0 ειναι το version pcie που υποστηριζει η μητρικη 'η καρτα γραφικων.Αν και αλλο version pcie να εχει η μητρικη απο τη καρτα γραφικων,δε παιζει ρολο γιατι ειναι συμβατα παλι,μεταξυ τους! Εσυ θα τη κουμπωσεις στη pci express x16 θεση και δε σε ενδιαφερει το version της pcie θεσης ty ty ty !!!η pcia x16 είναι εκεί που είναι ι παλιά κάρτα γραφικων ε?
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 @ektor7: Φιλε μου δε βγάζει νόημα η γραφή σου. Ασε τα περίπλοκα νοήματα γιατί θα πάθουν τα ματάκια μας! I don't care!
driftingcris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δες τι λεει και ο εκτορ. Τα λεει πιο καθαρα
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και ναι τσέκαρα google, και με εσένα σιγουρεύτηκα!. Eμαθα πως να βαζω την κάρτα γραφικων τωρα με μένει να πάρω την καρτα γραφικων και ειμαι comple !!!ευχαριστώ ΞΑΝΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΞΑΝΑ ty ty ty !!!η pcia x16 είναι εκεί που είναι ι παλιά κάρτα γραφικων ε? Ναι!
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ok ρε παιδιά 1000 ευχαριστώ ας και με κρίνατε αρνητικά όλοι!!!!. 1000 ευχαριστώ σε όλους
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο που καταλήγεις σε αυτό που θες. Αλλά κατάλαβε οτι δεν σε κρίναμε αρνητικά. Βασικά δεν σε κρίναμε (τουλάχιστον εγώ). Απλώς παρατηρήσαμε (σαν παρατηρητές, μην το εννοήσεις οτι σου κάναμε παρατήρηση/επίπληξη) μια κατάσταση η οποία δυστυχώς τον τελευταίο καιρό επιδεινώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.