Προς το περιεχόμενο

θέλω να αγοράσω νεα κάρτα γραφικων

panikas1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου εχεις χρονο να τα βελτιωσεις και να τα διορθωσεις!Αλλα καντο για τους σωστους λογους και οχι γιατι καποιοι αμορφωτοι με πτυχια(βαζω κ μενα μεσα),θα στην πουν!

Οτι να 'ναι! Θελεις να μας εξηγήσεις πώς και πότε διαπίστωσες οτι έχεις να κάνεις με αμόρφωτους; Πριν μας βγάλεις τα μάτια με τα ορθογραφικά σου ή μετά που υπερασπίζεσαι την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη ως υπέρτατο πολιτισμικό επίτευγμα; Επίσης, ποιός κατά τη γνώμη σου είναι ο σωστός λόγος ώστε να μάθει κάποιος να μιλάει και να γράφει απλά, σωστά και κατανοητά και γιατί κατά τη γνώμη σου δεν το έχει κάνει ως τώρα; :X

@panikas1996: Αγόρι μου, βάλε το συντομότερο έναν ορθογραφικό έλεγχο και θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από φτηνές δικαιολογίες. Αυτοβελτιώσου τώρα που μπορείς. ;)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια τωρα θελο λιγο βοηθεια σας παρακαλω ακουστε!το παιδι ποιο πανω με πρωτεινε να παρω μια καρτα γραφικων ποιο πανο.αυτι που εχω τωρα εχει διαυλο pci express x16 και αυτοι που με προτεινε το παιδι εχει διαυλο pcι express 2.0 ειναι κατι λαθος?Plz help

Δημοσ.

Οτι να 'ναι! Θελεις να μας εξηγήσεις πώς και πότε διαπίστωσες οτι έχεις να κάνεις με αμόρφωτους; Πριν μας βγάλεις τα μάτια με τα ορθογραφικά σου ή μετά που υπερασπίζεσαι την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη ως υπέρτατο πολιτισμικό επίτευγμα; :X

Με κρινεις γιατι μου ξεφυγα δυο ς και εγω ο ηλιθιος καθομαι κ σου απαντω!

Επίσης, ποιός κατά τη γνώμη σου είναι ο σωστός λόγος ώστε να μάθει κάποιος να μιλάει και να γράφει απλά, σωστά και κατανοητά και γιατί κατά τη γνώμη σου δεν το έχει κάνει ως τώρα; Δεν προλάβαινε λόγω της άθλησης που αντίκειται στους κανόνες ορθογραφίας φαντάζομαι.. :-(

Δε το αναφερω σε σενα,γι'αυτο μη περιμενεις απαντηση απο μενα!

Δημοσ.

@panikas1996: Και τα 2 πρότυπα ειναι pci express x16. Νομίζω πως μπορείς να βάλεις κάρτα v2.0 σε πόρτα v1.0, υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα.

@ektor7: Φιλε μου δε βγάζει νόημα η γραφή σου. Ασε τα περίπλοκα νοήματα γιατί θα πάθουν τα ματάκια μας! :eek:

Δημοσ.

παιδια τωρα θελο λιγο βοηθεια σας παρακαλω ακουστε!το παιδι ποιο πανω με πρωτεινε να παρω μια καρτα γραφικων ποιο πανο.αυτι που εχω τωρα εχει διαυλο pci express x16 και αυτοι που με προτεινε το παιδι εχει διαυλο pcι express 2.0 ειναι κατι λαθος?Plz help

Και οι 2 ειναι χ16 βρε. Η συνδεση για καρτα γραφικων ειναι pci-e x16. Ειτε ειναι pci-e x16 1.0 ειτε pci-e x16 2.0

Δημοσ.

Και οι 2 ειναι χ16 βρε. Η συνδεση για καρτα γραφικων ειναι pci-e x16. Ειτε ειναι pci-e x16 1.0 ειτε pci-e x16 2.0

δηλαδή μπορω να βαλω pci 2.0?

χωρίς να έχω κανένα προβλημα?

Δημοσ.

δηλαδή μπορω να βαλω pci 2.0?

χωρίς να έχω κανένα προβλημα?

Βρε το 2.0 ειναι αλλο πραγμ. Το x16 ειναι ο τυπος pci-e. Μπορεις να βαλεις χωρις προβλημα. Και 1.0 να ειναι η υποδοχη στην μητρικη θαμπει.

Με απλα λογια δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

Το pci express x16 ειναι η θεση που τοποθετειται η καρτα πανω στη μητρικη και το 2.0 ειναι το version pcie που υποστηριζει η μητρικη 'η καρτα γραφικων.Αν και αλλο version pcie να εχει η μητρικη απο τη καρτα γραφικων,δε παιζει ρολο γιατι ειναι συμβατα παλι,μεταξυ τους!

Εσυ θα τη κουμπωσεις στη pci express x16 θεση και δε σε ενδιαφερει το version της pcie θεσης

Δημοσ.

Βρε το 2.0 ειναι αλλο πραγμ. Το x16 ειναι ο τυπος pci-e. Μπορεις να βαλεις χωρις προβλημα. Και 1.0 να ειναι η υποδοχη στην μητρικη θαμπει.

Με απλα λογια δεν θα εχεις προβλημα

και ναι τσέκαρα google, και με εσένα σιγουρεύτηκα!. Eμαθα πως να βαζω την κάρτα γραφικων τωρα με μένει να πάρω την καρτα γραφικων και ειμαι comple !!!ευχαριστώ ΞΑΝΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΞΑΝΑ :wub:

Το pci express x16 ειναι η θεση που τοποθετηται η καρτα πανω στη μητρικη και το 2.0 ειναι το version pcie που υποστηριζει η μητρικη 'η καρτα γραφικων.Αν και αλλο version pcie να εχει η μητρικη απο τη καρτα γραφικων,δε παιζει ρολο γιατι ειναι συμβατα παλι,μεταξυ τους!

Εσυ θα τη κουμπωσεις στη pci express x16 θεση και δε σε ενδιαφερει το version της pcie θεσης

ty ty ty !!!η pcia x16 είναι εκεί που είναι ι παλιά κάρτα γραφικων ε?

Δημοσ.

@ektor7: Φιλε μου δε βγάζει νόημα η γραφή σου. Ασε τα περίπλοκα νοήματα γιατί θα πάθουν τα ματάκια μας! :eek:

I don't care! :devil:

Δημοσ.

και ναι τσέκαρα google, και με εσένα σιγουρεύτηκα!. Eμαθα πως να βαζω την κάρτα γραφικων τωρα με μένει να πάρω την καρτα γραφικων και ειμαι comple !!!ευχαριστώ ΞΑΝΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΞΑΝΑ :wub:

ty ty ty !!!η pcia x16 είναι εκεί που είναι ι παλιά κάρτα γραφικων ε?

Ναι!

Δημοσ.

Μπράβο που καταλήγεις σε αυτό που θες. Αλλά κατάλαβε οτι δεν σε κρίναμε αρνητικά. Βασικά δεν σε κρίναμε (τουλάχιστον εγώ). Απλώς παρατηρήσαμε (σαν παρατηρητές, μην το εννοήσεις οτι σου κάναμε παρατήρηση/επίπληξη) μια κατάσταση η οποία δυστυχώς τον τελευταίο καιρό επιδεινώνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...