driftingcris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω δεν σας μπορω αλλο. Ελπιζω το παιδι να μην εχει προβλημα με την 5670. bb
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 κατευθείαν όλοι να κρίνουν ορθογραφία έλεος δηλαδή τι να πι κάνεις.ο άλλος να με βοηθήσει λεει κοροϊδεύοντας Κοίτα όμως που είχε αποτέλεσμα.. Μία γραμμή έγραψες και έκανες μόνο ένα λάθος. Από το 1 γραμμή και 10 λάθη, έπεσες στο 1 γραμμή και 1 λάθος. Είναι βελτίωση, όπως και να το δεις.
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτά 1ον εγω ακόμα δεν τέλειωσα σχολείο είμαι 14 ετον .2ον δεν με ενδιαφεροι να ειμαι αριστούχος 16 βγάζω και πολύ με ειναι.3ον ειμαι αθλητής και δεν χρειαζετε να εχω 18 ορθογραφία ι 20 για αυτό ούτε καν με ενδιαφέρει ι ορθογραφία
Thanos1972 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ακούστε τώρα λιγάκι γιατί τα ΠΕΡΝΟ. εγω ρώτησα μια ερώτηση δεν ρώτησα αν κανό καλή ορθογραφία!μπορείτε να βοηθήσετε?Αν οχι φύγετε μην με πρήζετε.τζάμπα σάλιο χαλάτε εγω δεν γουστάρω να μάθω καλή ορθογραφία εσένα τι σε νοιαζει εξήγησε μου να καταλάβω?? ούτε να σκότωσα άνθρωπο έλεος πια !!!! Χανεις το δικιο σου και δεν προκειται να παρεις βοηθεια απο κανεναν ετσι οπως συμπεριφέρεσαι και αντιδρας.Χαλαρωσε γιατι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να σε βοηθήσει. Και μην τα ΠΕΡΝΕΙΣ γιατι μεχρι και εκείνο λαθος το εγραψες.
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και τι να κάνω ρε φίλε πλάκα με κανείς ευγενικά το ζήτησα και με πεταγετε ο άλλος και αρχιζει και κοροϊδεύει.πες μου τι να κάνω να ξερό
Thanos1972 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Υστερα απο ολα αυτα?ζητα ενα συγνωμη και πιστευω θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.Πιο πολυ για τους τροπους σου και οχι για τα ορθογραφικα.
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 εντάξει συγνώμη αλλά δεν έφταιγα μόνο εγώ αυτό με νευριάζει
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 εντάξει συγνώμη αλλά δεν έφταιγα μόνο εγώ αυτό με νευριάζει Μετα απο τη συγνωμη του Panikas,νωμιζω καλο θα ηταν να ζητησουν συγνωμη και οι καθηγητες των Ελληνικων αυτου του φορουμ,για τον "ωραιο" τροπο που διαλεξαν,για να κανου τη παρατηρηση τους! Η ερώτηση που έκανες είναι εάν αντέχουμε να βλέπουμε τόση μαζεμένη αμορφωσιά και αγραμματοσύνη. Και σε αυτή απαντήσαμε μία χαρά. Για αυτό μην λες "τα ΠΕΡΝΟ" (το έβαλες και με κεφαλαία τρομάρα σου... να το δούμε καλύτερα!) Ελα ρε επιστημονα,που θα κρινεις κ το μορφωτικο επιπεδο,απο τα ορθογραφικα!
pigeon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα ρε επιστημονα,που θα κρινεις κ το μορφωτικο επιπεδο,απο τα ορθογραφικα! Τώρα τα είπες όλα! ..εκτίθεστε! "Θελει στροσιμο ακομη / δεν πατιουντε / ψιλοεστροσε / προς το παρων / ποσο συμαντικη / να το χαρακτηρησω / Ειδαλως "... και έρχεσαι εδω να κάνεις το δίκαιο κριτή; Με τί προσόντα, μάστορα; ειμαι αθλητής και δεν χρειαζετε να εχω 18 ορθογραφία ι 20 για αυτό ούτε καν με ενδιαφέρει ι ορθογραφία Ζούμε μεγάλες στιγμές! Κάπως έτσι ξεκίνησε κι αυτός εδω:
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ούτε με άσχημο τρόπο τα είπα, ούτε κοροϊδευτικά. Στα είπα όντως για να βάλεις κάποιον ορθογράφο (σου έδωσα και link) αφου γνωρίζεις οτι είσαι ανορθόγραφος. Δυστυχώς το οτι είσαι ανορθόγραφος είναι το λιγότερο βάσει του: "Είμαι αθλητής, δε με νοιάζει η ορθογραφία" (Δε το ξέραμε οτι οι αθλητές πρέπει να είναι αγράμματοι.. ). Ακόμα περισσότερο επειδή σαν αθλητής πιθανόν στο μέλλον να είσαι πρότυπο για κάποια νεότερα παιδιά, είναι καλό να έχεις μια παιδεία. Ούτε να σου την πω θέλω ούτε τίποτα. Μπήκα να δω το θέμα, 'τυφλώθηκα' και το επεσήμανα. Αν αυτό σε προσβάλει είναι δικό σου θέμα. Το οτι είσαι 14 δεν έχει σημασία.. Δηλαδή στα 16 θα τα γράφεις σωστά? Στη φράση: "Τι να κάνω πες μου να ξερό." Δε σου φαίνεται περίεργο το 'ξερό' αντί για το 'ξέρω'? Δε τα λέω ούτε 'μπαμπαδίστικα' ούτε είμαι κανας γεροπαράξενος που του καύλωσε να έρθει να την πει σε ενα πιτσιρικά. Φιλικότατα και με καλή διάθεση λέγονται αυτά. Γιατί ναι, με νοιάζει οι άνθρωποι που έχω γύρω μου (το 2011) να ξέρουν να μιλάνε. Σε 5 χρόνια θα αποφασίζεις και εσύ για πράγματα που αφορούν όλους.
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα ρε επιστημονα,που θα κρινεις κ το μορφωτικο επιπεδο,απο τα ορθογραφικα! Προφανώς και δεν γνωρίζεις αφενός ότι δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς επιστήμονας για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο από τέτοια ορθογραφικά λάθη και αφετέρου ότι, δυστυχώς ή ευτυχώς, από τα ορθογραφικά κρίνεται και το μορφωτικό επίπεδο, ιδιαίτερα όταν κάποιος γράφει ρήματα με κατάληξη "ο" αντί για "ω", όταν βάζει άρθρο θηλυκού γένους, και ενικού, με "ι" ή "οι" αντί για "η" και όταν χρησιμοποιεί το διαζευκτικό "η" γράφοντάς το ως "ι". FYI, είναι χαρακτηριστικό των μη μορφωμένων ανθρώπων να μην μπορούν να αναγνωρίσουν το πώς διακρίνεται η ιδιότητά τους αυτή (χωρίς να υποτιμώ όσους δεν έχουν λάβει κάποια μόρφωση, ίσα ίσα που αναγνωρίζω πως άλλο πράγμα η μόρφωση και άλλο η παιδεία όπου, η δεύτερη, είναι, συνήθως, πολυτιμότερη της πρώτης και, σίγουρα στους καιρούς μας, αναγκαία). Οπότε... και σύμφωνα με αυτό που έγραψες αλλά και τα τραγικά λάθη που είδαμε, μήπως θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο τι λες, γιατί τείνει να φανεί πως υπολείπεσαι και στις δύο προαναφερθείσες ιδιότητες; Just a friendly tip.
panos9553 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μια μικρη παρατηρηση... Αλλος ειναι ο γραμματισμενος και αλλος ο μορφωμενος...εχουν διαφορα αυτα τα δυο...
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα τα είπες όλα! ..εκτίθεστε! "Θελει στροσιμο ακομη / δεν πατιουντε / ψιλοεστροσε / προς το παρων / ποσο συμαντικη / να το χαρακτηρησω / Ειδαλως "... και έρχεσαι εδω να κάνεις το δίκαιο κριτή; Με τί προσόντα, μάστορα; Ζούμε μεγάλες στιγμές! Κάπως έτσι ξεκίνησε κι αυτός εδω: Τώρα είσαι σοβαραρος?Θα μου κάνεις παρατήρησης γιατί έγραψα το έστρωσε με ο κ όχι με ω ή το χαρακτηρίσω με η κ όχι με ι!Για να σοβαρευτούμε λιγακι!
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 'Σοβαραρος' είναι ναι και κάνει 'παρατήρησης'.
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανώς και δεν γνωρίζεις αφενός ότι δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς επιστήμονας για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο από τέτοια ορθογραφικά λάθη και αφετέρου ότι, δυστυχώς ή ευτυχώς, από τα ορθογραφικά κρίνεται και το μορφωτικό επίπεδο, ιδιαίτερα όταν κάποιος γράφει ρήματα με κατάληξη "ο" αντί για "ω", όταν βάζει άρθρο θηλυκού γένους, και ενικού, με "ι" ή "οι" αντί για "η" και όταν χρησιμοποιεί το διαζευκτικό "η" γράφοντάς το ως "ι". FYI, είναι χαρακτηριστικό των μη μορφωμένων ανθρώπων να μην μπορούν να αναγνωρίσουν το πώς διακρίνεται η ιδιότητά τους αυτή (χωρίς να υποτιμώ όσους δεν έχουν λάβει κάποια μόρφωση, ίσα ίσα που αναγνωρίζω πως άλλο πράγμα η μόρφωση και άλλο η παιδεία όπου, η δεύτερη, είναι, συνήθως, πολυτιμότερη της πρώτης και, σίγουρα στους καιρούς μας, αναγκαία). Οπότε... και σύμφωνα με αυτό που έγραψες αλλά και τα τραγικά λάθη που είδαμε, μήπως θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο τι λες, γιατί τείνει να φανεί πως υπολείπεσαι και στις δύο προαναφερθείσες ιδιότητες; Just a friendly tip. Τοτε εγω που ειμαι ανορθογραφος ειμαι και αμορφωτος,ετσι? Αν και προσωπικα δε με ενδιαφερει η γνωμη η δικη σου,στο συγκεκριμενο θεμα! Γεια αβτο δαι θα ασχωλυθο παιρυσσωταιρω μαι τω θαιμα! 'Σοβαραρος' είναι ναι και κάνει 'παρατήρησης'. Αν το κανεις με διακριτικοτητα,χωρις να θιγεις ή να προσβαλλεις τον αλλο,ειναι παντα καλοδεχουμενη! κοιτά 1ον εγω ακόμα δεν τέλειωσα σχολείο είμαι 14 ετον .2ον δεν με ενδιαφεροι να ειμαι αριστούχος 16 βγάζω και πολύ με ειναι.3ον ειμαι αθλητής και δεν χρειαζετε να εχω 18 ορθογραφία ι 20 για αυτό ούτε καν με ενδιαφέρει ι ορθογραφία Φιλε μου εχεις χρονο να τα βελτιωσει και να τα διορθωσεις!Αλλα καντο για τους σωστους λογου και οχι γιατι καποιοι αμορφωτοι με πτυχια(βαζω κ μενα μεσα),θα στην πουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.