driftingcris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ριξεις ματια Εδω και ολα κ. Εξ'αλλου αν εχεις αποριες, ε τι μπρικια κολαμε?
panikas1996 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 tyyyy 3ana kai 3ana είσαι γαμάτο παιδί ευχάριστο και λιγα σε λεω τορα περιμένω να ερθει η κάρτα και μετά θα απολαμβάνω παιχνίδια μαζί με τον αδερφο μου 10000 ευχαριστώ
driftingcris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 tyyyy 3ana kai 3ana είσαι γαμάτο παιδί ευχάριστο και λιγα σε λεω τορα περιμένω να ερθει η κάρτα και μετά θα απολαμβάνω παιχνίδια μαζί με τον αδερφο μου 10000 ευχαριστώ Γιατι ειμαι γαματο παιδι? Απλα καω το καθηκον μου σαν μελλος του φορουμ
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παρακάλι σε διαχειριστές. Είτε επιτρέψτε τα greeklish είτε κάντε κάτι με την ορθογραφία. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια posts εν έτη 2011. Ειλικρινά. Μέχρι και να πέσουν τα "γαλλικά" νόμιζα ότι κάποιος κάνει πλάκα. Όμως, είναι μία επέλαση του ανήλικου greek community από MMORPG. Και δεν λέω για μικρά λάθη... που όλοι κάνουμε. Αλλά αυτό, ΠΑΡΑΠΑΕΙ! Τώρα, να πω στα καμένα να ανοίξουν κανένα βιβλίο; Θα το πάρουν χαμπάρι; Μπα.. δεν νομίζω Τάκη. Κάλο κάπσιμω ρε πέδια.
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Η φάση είναι οτι το λες για καλό και γυρνάει εναντίον σου. Το περίεργο είναι οτι και οι τονισμοί είναι λάθος. Δηλαδή δε του φαίνεται περίεργο να λέει 'γράφηκα' 'οθωνή' κτλ.. Anyway.. +1 στο παρακάλι
pigeon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οικωλογοικοί ερωτίση 1: Δεν ζούναι πιά η μαημούδες στι ζούγκλα; Οικωλογοικοί ερωτίση 2: Μαημού τέλει μπανάνα; Οικωλογοικοί ερωτίση 3: Πωσοί μπάφη τιν ειμέρα καταντάνε το πεδί καμμέννω;
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Παρακάλι σε διαχειριστές. Είτε επιτρέψτε τα greeklish είτε κάντε κάτι με την ορθογραφία. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια posts εν έτη 2011. Ειλικρινά. Μέχρι και να πέσουν τα "γαλλικά" νόμιζα ότι κάποιος κάνει πλάκα. Όμως, είναι μία επέλαση του ανήλικου greek community από MMORPG. Και δεν λέω για μικρά λάθη... που όλοι κάνουμε. Αλλά αυτό, ΠΑΡΑΠΑΕΙ! Τώρα, να πω στα καμένα να ανοίξουν κανένα βιβλίο; Θα το πάρουν χαμπάρι; Μπα.. δεν νομίζω Τάκη. Κάλο κάπσιμω ρε πέδια. ναι το βρήκες είμαι καμένος χα0χα0χ0αχ0α !!
driftingcris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παρακάλι σε διαχειριστές. Είτε επιτρέψτε τα greeklish είτε κάντε κάτι με την ορθογραφία. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια posts εν έτη 2011. Ειλικρινά. Μέχρι και να πέσουν τα "γαλλικά" νόμιζα ότι κάποιος κάνει πλάκα. Όμως, είναι μία επέλαση του ανήλικου greek community από MMORPG. Και δεν λέω για μικρά λάθη... που όλοι κάνουμε. Αλλά αυτό, ΠΑΡΑΠΑΕΙ! Τώρα, να πω στα καμένα να ανοίξουν κανένα βιβλίο; Θα το πάρουν χαμπάρι; Μπα.. δεν νομίζω Τάκη. Κάλο κάπσιμω ρε πέδια. Εχεις δικαιο αλλα κα εσυ και ο αλλος δεν σταματατε να τρολαρετε. Και εξ'αλλου, γιος σου ειναι? Τι σε νιαζει Η φάση είναι οτι το λες για καλό και γυρνάει εναντίον σου. Το περίεργο είναι οτι και οι τονισμοί είναι λάθος. Δηλαδή δε του φαίνεται περίεργο να λέει 'γράφηκα' 'οθωνή' κτλ.. Anyway.. +1 στο παρακάλι Γυρναει εναντιον σου γιατι δεν το λες ευγενικα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ναι το βρήκες είμαι καμένος χα0χα0χ0αχ0α !! Μετά το "χ0αχ0αχ0α0χ0χα" έχει σειρά το "!!!11!!!", το "όλοι εδώ στο νετ" και μετά το "rtms"; Το κακό με το MMORPG greek community είναι ότι είναι φοβερά προβλέψιμο και χαμηλότατου επιπέδου. Κάνε την χάρη όμως στον εαυτό σου και μην μεταφέρεις αυτή την βρώμα σε έναν άλλο χώρο όπως αυτός που είμαστε τώρα. Εχεις δικαιο αλλα κα εσυ και ο αλλος δεν σταματατε να τρολαρετε. Και εξ'αλλου, γιος σου ειναι? Τι σε νιαζει Με νοιάζει γιατί τα διαβάζω και, όπως όταν ακούς κάποιους να βρίζουν, δεν μπορώ να με προσβάλουν έτσι ως αναγνώστη.
driftingcris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα θα μπορουσες απλα να το προσπερασεις.
pigeon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Γυρναει εναντιον σου γιατι δεν το λες ευγενικα. Ευγενικότατα το είπε ο άνθρωπος, εσύ όμως δεν εννοείς να καταλάβεις οτι βρίσκεσαι σε χώρο ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ και πρέπει υποτυπωδώς να ακολουθήσεις τους κανόνες του λόγου και την κοινή λογική. Αφ' ενός γράφετε σελίδες επί σελίδων κείμενα που δεν είναι Ελληνικά και δεν διαβάζονται ούτε με αίτηση και χαρτόσημο, αφ' ετέρου προσπαθείτε με τη βία να μας επιβάλλετε να δεχθούμε την ανορθογραφία και την αμορφωσιά, ειδάλλως να φύγουμε. Εδω είναι που λένε "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα".
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ακούστε τώρα λιγάκι γιατί τα ΠΕΡΝΟ. εγω ρώτησα μια ερώτηση δεν ρώτησα αν κανό καλή ορθογραφία!μπορείτε να βοηθήσετε?Αν οχι φύγετε μην με πρήζετε.τζάμπα σάλιο χαλάτε εγω δεν γουστάρω να μάθω καλή ορθογραφία εσένα τι σε νοιαζει εξήγησε μου να καταλάβω?? ούτε να σκότωσα άνθρωπο έλεος πια !!!!
driftingcris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ακούστε τώρα λιγάκι γιατί τα ΠΕΡΝΟ. εγω ρώτησα μια ερώτηση δεν ρώτησα αν κανό καλή ορθογραφία!μπορείτε να βοηθήσετε?Αν οχι φύγετε μην με πρήζετε.τζάμπα σάλιο χαλάτε Πλακα πλακα εχει δικαιο το παιδι ρε μαγκες Αν δεις εναν που πχ δεν μπορει να πει τ ρ θα αρχισετε να τον μαλωνετε ετσι?
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ακούστε τώρα λιγάκι γιατί τα ΠΕΡΝΟ. εγω ρώτησα μια ερώτηση δεν ρώτησα αν κανό καλή ορθογραφία!μπορείτε να βοηθήσετε?Αν οχι φύγετε μην με πρήζετε.τζάμπα σάλιο χαλάτε εγω δεν γουστάρω να μάθω καλή ορθογραφία εσένα τι σε νοιαζει εξήγησε μου να καταλάβω?? Η ερώτηση που έκανες είναι εάν αντέχουμε να βλέπουμε τόση μαζεμένη αμορφωσιά και αγραμματοσύνη. Και σε αυτή απαντήσαμε μία χαρά. Για αυτό μην λες "τα ΠΕΡΝΟ" (το έβαλες και με κεφαλαία τρομάρα σου... να το δούμε καλύτερα!) Πλακα πλακα εχει δικαιο το παιδι ρε μαγκες Αν δεις εναν που πχ δεν μπορει να πει τ ρ θα αρχισετε να τον μαλωνετε ετσι? Μας δουλεύεις; Είναι το ίδιο να μην μπορεί να πει το "ρ" και το ίδιο να γράφει "τα περνΟ", "ΟΙ καταστασΟΙ" και ό,τι άλλο τραγελαφικό γράφτηκε σε αυτές τις σελίδες;
panikas1996 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 κατευθείαν όλοι να κρίνουν ορθογραφία έλεος δηλαδή τι να πι κάνεις.ο άλλος να με βοηθήσει λεει κοροϊδεύοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.