Προς το περιεχόμενο

θέλω να αγοράσω νεα κάρτα γραφικων

panikas1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Μίλα όμορφα. Ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Δεν σε έβρισα.

Επίσης η έκφραση "Εσένα τι σε γ****ι..." δε κολλάει..

Τι σημαίνει "Μην κότας αυτο το θέμα" ??

ΟΥΤΕ θέλω να σε μα8ω χ0αχ0α0 βλέπω ολα τα προσεχής.χα0χα0χ πορε μαγκα μ είσαι οτι νανε ασχολισε με μαλακίες σε πειραζι ι ορθογραφία .εισαι ομος λιγο @@@ άλλα αντε επειδή εισαι μεγαλύτερος να σε σεβαστό αντε, ποπό είσαι ώμος λίγο χ0αχ0α0χ0α ελα μην μιλάς άλλο δν θέλω να σε βλέπω.και 2ον τι είσαι εσύ που θα με κρήνης την ορθογραφία μ ? θες να σε κρίνο εγώ εσένα ?

---edit---

Το οτι το έκανες edit και το έσβησες δε μας λέει και κάτι βέβαια..

εξυπνάκιας το παιζις ε? χα0χ0α0 πορε πολι γαμισετα εισαι χα0χ0α0χα0

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορείς να με πεις πώς συνδέω μια κάρτα γραφικων?και αυτί ι κάρτα γραφικων σίγουρα θα παιζι στον υπολογιστεί μ?

Απλα ανοιγεις το κουτι, βγαζεις την αλλη και βαζεις αυτην

---edit---

Το οτι το έκανες edit και το έσβησες δε μας λέει και κάτι βέβαια..

Φιλε νταξ, εδω που τα λεμε μας εχεις πριξει. Εξ'αλλου εισαι και Offtopic Και τα Posts σου πρεπει να τα σβησει καποιος mod.

Α! Και για ποιο πανω, ωστε οντως ειναι εγκλημα ε? Να ξερω αλλη φορα αν δω μπατσο να τρεξω :mad:

Δημοσ.

Απλα ανοιγεις το κουτι, βγαζεις την αλλη και βαζεις αυτην

Φιλε νταξ, εδω που τα λεμε μας εχεις πριξει. Εξ'αλλου εισαι και Offtopic Και τα Posts σου πρεπει να τα σβησει καποιος mod.

Α! Και για ποιο πανω, ωστε οντως ειναι εγκλημα ε? Να ξερω αλλη φορα αν δω μπατσο να τρεξω :mad:

χαχ0α0χα00α χα0χα0 σωστός χ0α0χα0χ0α0α0 κλαίω.και κάτι άλλο ρε φίλε που δν με απάντησες 100% 8α παιζι στον υπολογιστή μην την αγοράσω τζάμπα

Δημοσ.

χαχ0α0χα00α χα0χα0 σωστός χ0α0χα0χ0α0α0 κλαίω.και κάτι άλλο ρε φίλε που δν με απάντησες 100% 8α παιζι στον υπολογιστή μην την αγοράσω τζάμπα

Ναι ρε αφου περνει pci-e

Δημοσ.

οκ ρε φιλος 1000 ευχαριστο παο να την παραγκιλω :D ελπιζω να παιζω τα games me normal grafika ty!!!

Χαλαρα. Εγω ειχα κατωτερη (τωρα εχω κατωτερη χ2) και επαιξα ακομα και Crysis 2 σε φουλ γραφικα(κολουσε λιγο βεβαια)

Δημοσ.

ποπό παιδιά σας αγαπώ 100 ευχάριστο σε όλους.πάω να την παραγγέϊλλω. λεο να παραγγέιλλω την 5670! βασικά δεν ξερό τι λέτε εσείς 6570 η 5670 ιδέα δεν έχω

Δημοσ.

ποπό παιδιά σας αγαπώ 100 ευχάριστο σε όλους.πάω να την παραγγέϊλλω. λεο να παραγγέιλλω την 5670! βασικά δεν ξερό τι λέτε εσείς 6570 η 5670 ιδέα δεν έχω

Για εμενα 5670.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...