Προς το περιεχόμενο

θέλω να αγοράσω νεα κάρτα γραφικων

panikas1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερό εσυ λες αξίζει να τον φτιάξω τον υπολογιστή ?

εγώ απλός θέλω μια κάρτα γραφικών ώστε να παίζω το lol kai to wow με 2 υπολογιστές με νορμάλ γράφηκα οχι κάτι τρελό νορμάλ τουλάχιστον να παίζω με τν αδερφό μ :mrgreen:

αν δεν γινεται να αγοράσω νεα κάρτα γραφικων τοτε δεν ΠΕΙΡΑΖΕΙ 8α παίζω μονο με το κάλο υπολογιστεί :(

παντός αν υπαρχή καμιά μεσαία κάρτα γραφικων για αυτό το pc και ειναι φθηνή πεστην αν είναι να τν αγοράσω :rolleyes:

Δημοσ.

Διαγωνισμό ορθογραφίας κάνετε ρε?

βοιθηση, τέλια, οικονομικοί, φ8ινη, helpare (ακόμη και στο αγγλογκρίκλις!), απαρετιτα, γρφικων κοστζει περπου 60-70 ευρο, το κατέβασα το προγραμματικά, πιτε μ, σας πο, το υπολογιστή, τέλος παντού μια οικονομικοί, οι πρώτη στήλη, βρεισκω, περνη, δεν ξερό, εγώ απλός θέλω, νορμάλ γράφηκα, το κάλο υπολογιστεί, υπαρχή.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/

Πραγματικά πως σου βγήκε να γράψεις ας πούμε:

"8α παίζω μονο με το κάλο υπολογιστεί" ή

"νορμάλ γράφηκα"?? Δε σου ακούγεται κάτι περίεργο σε αυτά?

Δημοσ.

Εχεις δικαιο φιλε αλλα αλο ειναι το θεμα εδω. Εμις ιμαστε αναρθογραφι τι θεσ?

Ετσι οπως το βλεπω με την 5670 θα εισαι υπερκαλημενος

Να βάλεις ενα λεξικό αφού γνωρίζεις οτι είσαι ανορθόγραφος. Δεν σου φταίνε οι άλλοι που δε σε ενδιαφέρει να μάθεις να γράφεις.

[μη μου πείς "Ε μι τω διαβάζης" γιατί δεν έχει νόημα σε ενα forum να μη διαβάζουμε τα topics.]

καλά εσυ κοιτάς την ορ8ογραφια?omg

Προφανώς.. Θα σου πρότεινα να κάνεις και συ το ίδιο. Είναι καλή φάση.

Δημοσ.

Ειναι καποιο εγκλημα να ειναι κανεις ανορθογραφος? Προσπερασε το.

Παμε λιγο και Ontopic τωρα?

μπορείς να με στείλεις λινκ απο τα e-shop.com απο αυτήν τν κάρτα γραφικων γτ δν την βρισκω πλζ

καλητερα μακρια απο e-shop.

Δες

Δημοσ.

είναι διπλά μ γι αυτό θέλω να αγοράσω απο εκει :rolleyes: .. ποοοο φιλος τελεία,!! να σε πο και κάτι άλλο πος την συνδέω είναι δύσκολο να συνδέσω κάρτα γραφικων? .και σίγουρα θα παιζι στον υπολογιστή μου??

Δημοσ.

Ειναι καποιο εγκλημα να ειναι κανεις ανορθογραφος? Προσπερασε το.

Παμε λιγο και Ontopic τωρα?

καλητερα μακρια απο e-shop.

Δες

μπορείς να με πεις πώς συνδέω μια κάρτα γραφικων?και αυτί ι κάρτα γραφικων σίγουρα θα παιζι στον υπολογιστεί μ?

Δημοσ.

οροτοι άντε σκάσε με τν ορθογραφία σαν τσουτσουνι ΠΕΤΑΓΕ και μιλάει για ορθογραφία εσένα τι σε γαμάει που ειμαι ανορθόγραφος?άμα σε γαμάει κάτι μην κότας αυτο το θέμα παλοιο @@@

Μίλα όμορφα. Ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Δεν σε έβρισα.

Επίσης η έκφραση "Εσένα τι σε γ****ι..." δε κολλάει..

Τι σημαίνει "Μην κότας αυτο το θέμα" ??

---edit---

Το οτι το έκανες edit και το έσβησες δε μας λέει και κάτι βέβαια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...