Προς το περιεχόμενο

θέλω να αγοράσω νεα κάρτα γραφικων

panikas1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους θέλω μια βοήθεια. θέλω να φτιάξω ενα παλιό υπολογιστή και θέλω να αρχίσω με τν κάρτα γραφικων.ο υπολογιστής έχει 2 γιγα ραμ.αυτά ΞΕΡΩ μόνο μπορεί να με βοιθηση κανείς τι κάρτα να πάρω? μεσαία θέλω οχι τέλια και να ειναι οικονομικοί 60-70 ευρο και ποιο φ8ινη αν μπορεί κάνεις ας με helpare

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σε helpαρουν οπως λες μονο οταν πεις ακριβως τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου,της οθονης σου και του τροφοδοτικου σου.

Φανταζομαι για παιχνιδια τον θελεις ετσι?

Κατεβασε το cpuz και πες απο τι αποτελειται το συστημα.

Δημοσ.

Οπως λεει και ο Θανος λιγο δυσκολο να σου πουμε την σωστη επιλογη χωρις να ξερουμε τα απαρετιτα. Α! Εκτος αν μυρισουμε τα δαχτυλα μας :mrgreen:

Ετσι οπως το ακουω εγω, και αφου μυρισω τα δαχτυλα μου θα σου ερχεται κουτι μια 5670 της ΑΤΙ. Αν δεν ειναι AGP η υποδοχη....

Δημοσ.

Οπως λεει και ο Θανος λιγο δυσκολο να σου πουμε την σωστη επιλογη χωρις να ξερουμε τα απαρετιτα. Α! Εκτος αν μυρισουμε τα δαχτυλα μας :mrgreen:

Ετσι οπως το ακουω εγω, και αφου μυρισω τα δαχτυλα μου θα σου ερχεται κουτι μια 5670 της ΑΤΙ. Αν δεν ειναι AGP η υποδοχη....

Και εγω μαλλον το δαχτυλο σου μυρισα(να μην σου πω πως μυριζει ετσι???) και θα συμφωνησω μαζι σου φιλε Χρηστο. :wub:

Δημοσ.

xax0a0x0a0xa :P το κατέβασα το προγραμματικά πιτε μ τι θέλετε να σας πο απο το υπολογιστή γτ δν 3ερω τίποτα

τέλος παντού μια οικονομικοί :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...