Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Paypal

costas90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λογαριασμό paypal στον οποίο έχω συνδέσει μία προπληρωμένη της eurobank. Έβγαλα τώρα μία χρεωστική mastercard από τη eurobank για να μην πληρώνω την προμήθεια κάθε φορά που θέλω να καταθέσω χρήματα. Όμως όταν πάω να συνδέσω τη χρεωστική στο paypal μου βγάζει το εξής μήνυμα:

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και να μην γίνεται η σύνδεση;

Δημοσ.

Την ρώτησες την eurobank αν ισχύει σαν κανονική mastercard;;;

Από εκεί και πέρα ο,τι λέει το μήνυμα βάζεις τα στοιχεία ΑΚΡΙΒΟΣ όπως είναι δηλωμένα στην τράπεζα,σε κάθε αμφιβολία για το πως μπορεί να γράψανε κάτι(αν δεν έχεις τα χαρτιά) τους παίρνεις τηλέφωνο.

Δημοσ.

Την ρώτησες την eurobank αν ισχύει σαν κανονική mastercard;;;

Από εκεί και πέρα ο,τι λέει το μήνυμα βάζεις τα στοιχεία ΑΚΡΙΒΟΣ όπως είναι δηλωμένα στην τράπεζα,σε κάθε αμφιβολία για το πως μπορεί να γράψανε κάτι(αν δεν έχεις τα χαρτιά) τους παίρνεις τηλέφωνο.

Μου είπαν ότι για να δουλέψει θα πρεπει να είναι το paypal συμβατο με mastercard secure. Στο paypal λεει κάτι για verisign αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο...

Δημοσ.

Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα

Έβγαλα μια Mastercard Debit στην Eurobank αλλά δεν μπορώ να την συνδέσω στο Paypal. Μου γράφει ότι τα στοιχεία δν είναι σωστά. Τα στοιχεία όμως ΕΙΝΑΙ σωστά. Η διαδικασία αυτή επιμένει περίπου 5 μέρες τώρα. Εν τω μεταξύ το paypal είναι συμβατό με τις κάρτες mastercard. Γνωρίζεται αν παίζει κάποια ασυμβατότητα με την συγκεκριμένη κάρτα ή χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω; Γιατί το Mastercard Secure δεν έχει καμία σχέση με το paypal.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...