Προς το περιεχόμενο

32LV4500 Κωτσόβολος 348Ε

Konstantin77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πάρει και απ τον Κωτσόβολο απο internet(laptop), δεν το έχω ξανακούσει. Πήγαινε αύριο πρωί αν μπορείς 8 ή 9 όταν ανοίγουν. Η οποτε μπορείς. Θα στην δώσουν κανονικά λεω εγώ.

Αγαπητέ-ή Κος

Η παραγγελία σας #είναι σε κατάσταση:

Νέα.

Καλησπέρα, σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί. Θα σας ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς για να παραλάβετε από το κατάστημα

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@electroniki.gr ή τηλεφωνικώς από σταθερό ΟΤΕ στο 80-11-11-12-12.

Ευχαριστούμε,

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολα καλά με την παραγγελία μου. Πήρα το πρωί στο κατάστημα να σιγουρευτώ ότι υπήρχε κομμάτι και μου δέσμευσαν ένα για να το παραλάβω. Το απογευματάκι ήταν στα χέρια μας. Και με 12 άτοκες δόσεις των 29 ευρώ, not bad - not bad.

Μην με ρωτήσετε εντυπώσεις, σας είπα ότι ήταν του αδελφού μου, οπότε θα την δω ζωντανά προς το ΣΚ.

Ευχαριστώ ξανά το παιδί που ξεκίνησε το thread!

Δημοσ.

Εχω πάρει και απ τον Κωτσόβολο απο internet(laptop), δεν το έχω ξανακούσει. Πήγαινε αύριο πρωί αν μπορείς 8 ή 9 όταν ανοίγουν. Η οποτε μπορείς. Θα στην δώσουν κανονικά λεω εγώ.

Μπορείτε να προσέλθετε στο [KATASTHMA] το νωρίτερο στις 20/9/11 - 1:10 και μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων. Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας η παραγγελία σας ακυρώνεται.

σε αυτό αναφέρομαι. Δε ξέρω, θα πάρω αυριο τηλέφωνο να δω τι παίζει.. το είχα βάλει με αντικαταβολή και παραλαβή από κατάστημα...(εσύ μπορεί να τη πλήρωσες με πιστωτική, οπότε αλλάζει το θέμα...)

thnx, anyway

Δημοσ.

Τελικά, μετά από πολλά τηλέφωνα στο τηλ. κέντρο τους, μπόρεσα και παρέλαβα...

το collect@store ισχύει για δύο μέρες και όχι για μία όπως μου ήρθε εμένα στο email...

anyway

Δημοσ.

Τελικά, μετά από πολλά τηλέφωνα στο τηλ. κέντρο τους, μπόρεσα και παρέλαβα...

το collect@store ισχύει για δύο μέρες και όχι για μία όπως μου ήρθε εμένα στο email...

anyway

ουτε αυτο δεν εγραψαν σωστα...

Δημοσ.

Anyway να προσέχεις τα mail σου :rolleyes: Σου είχα πει οτι θα τα καταφέρεις. Καλορίζικη. Εγώ περιμένω ακόμα, είμαι σε άλλη αλυσίδα

Καμια οικονομική βάση για τον τοίχο ή κανα έπιπλο τηλεόρασης σε προσφορά έχει να προτείνει κανείς; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505707 Αυτήν εδώ έχει το eshop. Tι λέτε;

Δημοσ.

Tην παρέλαβα και εγώ. Πολύ ικανοποιημένος. Σε σας υπάρχει προστατευτικό κάλυμμα (μικρό καπάκι) για όσους θέλουν να την βάλουν στον τοίχο .Σε σας το έχει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...